Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Ay ne körsün Yeşiiim Dudağını bükmüş niye bana şekey veymiyoşunuuuşş dio
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Bu çok masum cidden 2.resim banada pek masum gelmedi valla istediği olmazsa kafama bişey indirecek gibi duruyor
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Öle duruo Ama sonuçta cocuk ve masum 2. resmi fazla karıştırmayalım
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl 1,4,5,6 çok güzel ya çok beğendim.. Ayrıca fotoğrafları çeken de çok güzel anları yakalamışş...ben de fotoğrafçı olmak istiyorum ya..ben de çekmek istiyorum bunlardan
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Ayrıca fotoğrafları çeken de çok güzel anları yakalamışş...ben de fotoğrafçı olmak istiyorum ya..ben de çekmek istiyorum bunlardan Demiş miydim ? Bende bende bendeee
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl Ya ben cidden istiyom Bak çok ciddiyim Hayalim işe başlar başlamaz kendime en güzelinden bi fotoğraf makinası alcam Ondan sora da böle türkiyenin her yerini dolaşıp çok güzel fotoğraflar çekmek istiom Ya da belgesel fotoğrafçısı fln olurum belki
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl Beraber yapalım Tamam kabul İLk senemde atanabilirsem önümüzde 1.5 sene fln var yani güzel makinamı almak için Ama şimdilik elimizde var olanlarla idare edebiliriz Hadi başlıyoruz o zaman
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.