Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Dizler: Avrupa Yakası,Kanıt Peşinde,Doktorlar,Karınca Yuvası (Gerçi Reyting kurbanı olmuş ), Arka Sokaklar... Beyaz Show ve Makina.... Passaparola... Ayna ve Şoray Uzun Yolda....Günari Civaoğlu'unun sunduğu Şeffaf Oda... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 starda köprü isimli dizi var rahmetli Recep Yazıcıoğlu'nun hayatından bir kesit... ülkede olup bitmekte olan gerçek sorunları dile getiriyor... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 zuhal olcayın oynadığı geniş zamanlar'ı izlemeye başladım, oyunculuğuna hayranım zaten dizide çok güzel... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 geniş zamanları bende izliyorum rastlarsam....zuhal olcayın şarkılarıda ne güzeldir değilmi gıcıkcığım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 evet gıcığım, seside güzeldir... en sevdiğim şarkısı Yalnızlığımdır bu arada... kıraç ile funda arar'ın birlikte sunduğu ve şarkılar söylediği Gölgeler programı Shov tv de başlayacakmış, Trt1 de izliyordum, her ikiside süper... sencede öylemi gıcığım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 yalnızlığım taşımak zorunda olduğum beraberliğimsin... ben o ikisinide pek sevmem ve hiç dinlemem.... yani bencede öyle değil Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 zevksiz cadısın işte, sen kimi severek dinlersin aceba? kahtalı mıçı mı? Alıntı
Φ necati_manyağı Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 Kurtlar vadisi!! İzliyor DUM Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gerçekler ve Politika Durağı Kanaltürk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.