Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl Dizler: Avrupa Yakası,Kanıt Peşinde,Doktorlar,Karınca Yuvası (Gerçi Reyting kurbanı olmuş ), Arka Sokaklar... Beyaz Show ve Makina.... Passaparola... Ayna ve Şoray Uzun Yolda....Günari Civaoğlu'unun sunduğu Şeffaf Oda...
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl Yazar starda köprü isimli dizi var rahmetli Recep Yazıcıoğlu'nun hayatından bir kesit... ülkede olup bitmekte olan gerçek sorunları dile getiriyor...
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 18 yıl Yazar zuhal olcayın oynadığı geniş zamanlar'ı izlemeye başladım, oyunculuğuna hayranım zaten dizide çok güzel...
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl geniş zamanları bende izliyorum rastlarsam....zuhal olcayın şarkılarıda ne güzeldir değilmi gıcıkcığım
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 18 yıl Yazar evet gıcığım, seside güzeldir... en sevdiğim şarkısı Yalnızlığımdır bu arada... kıraç ile funda arar'ın birlikte sunduğu ve şarkılar söylediği Gölgeler programı Shov tv de başlayacakmış, Trt1 de izliyordum, her ikiside süper... sencede öylemi gıcığım
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl yalnızlığım taşımak zorunda olduğum beraberliğimsin... ben o ikisinide pek sevmem ve hiç dinlemem.... yani bencede öyle değil
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 18 yıl Yazar zevksiz cadısın işte, sen kimi severek dinlersin aceba? kahtalı mıçı mı?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.