Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Balina Römork / Karavan Kabini Kalbimizi Zıpkınlayan Zeki Bir Kampçıdır


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Balina Römork / Karavan Kabini Kalbimizi Zıpkınlayan Zeki Bir Kampçıdır

AAQDyjo.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Bu havalı konsept karavan römorkunda şüpheli bir şey yok.
Düzenli Motor1.com okuyucuları, havalı kara platformlarından ve ilginç karavan römorklarından hoşlandığımızı bilir. Bu meraklı fragman, kesinlikle bir deniz memelisine dayanan bir fragman görmediğimiz için kesinlikle ilginçlik alanına giriyor. Yine de, Herman Melville'in klasiği Moby Dick'in daha ince noktalarını düşünmenizi sağlamak için tüm genişleyen bölümleriyle Balina Römork Kabini burada.

AAQDBwI.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Kurgusal Kaptan Ahab gibi, bu zeki kampçı için bir saplantı geliştirebilecek bazı kamp meraklıları olduğundan şüpheleniyoruz. Ve neden olmasın? Taşıma modunda, bu tek dingilli treyler kompakttır, çekilmesi kolaydır ve beyaz üzerine mavi gradyanlara sahip organik şekli kesinlikle ona balina benzeri bir görünüm verir. Bu tür bir şeyin size çekici gelip gelmediği kişisel bir seçimdir, ancak kimse bunu kamp alanındaki sayısız çizgili beyaz karavanla karıştıramaz.

AAQDMWW.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o=

Bu, özellikle Whale Trailer Cabin kamp modu için yapılandırıldığında geçerlidir. Arka kısmın tamamı açılarak dışarı kayan bir iç mekanın ileriye doğru hareket etmesine izin vererek yaşam alanını neredeyse ikiye katlıyor. Sürgülü bölümdeki küçük açılır tavan tavan boşluğunu artırırken, ana gövdedeki büyük açılır tavan alanı daha da artırır. Bir yan giriş, kolay erişim sağlar, bir sürgülü mutfak, hava güzel olduğunda açık hava eğlencesine izin verir ve arka kapaklı, içeride dinlenirken pitoresk manzaralar için açık kalabilir.

Büyük Kişiliğe Sahip Küçük Fragmanlar:

Bu etkileyici kampçının detayları neler? Ne yazık ki, bu noktada konuşulacak bir şey yok. Çin pazarındaki kamp meraklılarını hedefleyen Çin'den Hu Yong tarafından tasarlanan bir konsept. Kısa süre önce Red Dot Tasarım ödülü kazandı ve üretim için erken geliştirme aşamalarında olduğunu duyuyoruz.

Bu nedenle, ne zaman müsait olabileceğini bilmiyoruz, ancak proje meyve verirse, dünyadaki diğer pazarlara girmesini umuyoruz. Eşsiz tasarımının yanı sıra, etkileyici yeteneği küçük bir boyutta birleştiren çok başarılı bir treyler gibi görünüyor. Bu, tüm kamp hayranlarının takdir edebileceği bir şey.

Kaynak: motor1.com

caravan-325418.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.