Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Amerikada Çalıştığı Restorandaki Farelerin Videosunu Çeken Çalışan İşten Uzaklaştırıldı (Popeyes)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Amerikada Çalıştığı Restorandaki Farelerin Videosunu Çeken Çalışan İşten Uzaklaştırıldı (Popeyes)

AAQmP8c.img?h=840&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Ricardo Land, daha sonra kapatılan bir Popeyes mutfağı DC sağlık görevlilerinin içindeki farelerin bir videosunu yayınladı.

Land, işvereninin video için kendisini askıya aldığını söyledi.

GoFundMe, Perşembe günü 10.000 dolarlık hedefinden daha fazla olan 19.000 doların üzerinde bir gelir getirdi.

Washington DC'deki Popeyes bölgesinde farelerin viral bir videosunu çeken adam, işinden uzaklaştırıldığını ve kendini desteklemek için bir GoFundMe başlattığını söyledi.

Ricardo Land, 11 Ekim'de, geceleri mutfakta koşuşturan birkaç fareyle Popeyes restoranına girdiğini gösteren bir TikTok yayınladıktan sonra viral oldu. Videoda Land, DC bölgesi Popeyes lokasyonlarına çiğ tavuk teslim eden bir teslimatçı olduğunu söyledi.

Yerde koşan ve duvardaki borulardan çıkan fareleri gösteren klip, 2,3 milyondan fazla görüntüleme ve 340.000 beğeni aldı.

Videoyu sonuna kadar izlemeniz gerekiyor:

Fox News'e göre, 28 Ekim'de, Land'in videosundan iki haftadan biraz daha uzun bir süre sonra, Fox News'in DC'nin Capitol Hill semtindeki Eastern Market yakınlarında olduğunu bildirdiği aynı Popeyes kapatıldı.

Insider'ın bildirdiğine göre DC Sağlık Departmanı kapıya bir not bırakarak, tesisin "halk için yakın bir sağlık tehlikesi (tehlikeleri) oluşturan Columbia bölgesi gıda kanunu düzenlemelerinin ihlali (ihlalleri)" nedeniyle engellendiğini söyledi.

DC'nin Ward 6 mahalleleri için bir meclis üyesi olan Charles Allen, Cumartesi sabahı, DC Sağlık departmanının "dün bu siteyi teftiş ettiğini ve kapattığını" tweetledi. Tweet, Cuma günü TikTok'un 670.000'den fazla görüntülenen "Washingtonian Problems" hesabı tarafından Twitter'da yeniden yayınlanmasına yanıt olarak geldi.

Salı günü Land, kendisi için bir GoFundMe sayfası oluşturdu ve "işimden uzaklaştırıldığını" yazdı ve bunun Popeyes konumunu "maruz kalması" nedeniyle olduğunu iddia etti. 13.000'den fazla takipçisi olan TikTok hesabı @blaqazzrick01'de GoFundMe'nin ekran görüntülerini paylaştı. Insider, Land'i kimin çalıştırdığını doğrulayamadı ve hesabını doğrulayamadı.

GoFundMe'nin açıklaması, "5 kişilik bir ailem var ve bu olay nedeniyle ailem işverenim tarafından zarar görecek" diyor. "Evimi korumak için kira yiyecek [sic] veya diğer ihtiyaçları karşılayamayacağım."

Bağış toplama etkinliği, bu hikayenin yazıldığı sırada, orijinal hedef olan 10.000 $ 'dan daha fazla, 28.000 $' ın üzerinde zaten topladı. Land, Perşembe günü GoFundMe'de insanlara destekleri için teşekkür ettiği bir güncelleme yayınladı.

Land, TikTok'un açıklamalarından birinde, "Doğru şeyi yaptığınız için sizi şeytanlaştırdıklarında lütfen [sic] yardım edin" diye yazdı.

TikTok'ların yorumları sempatik mesajlarla dolup taşıyor ve insanlar kemirgenlerle dolu Popeyes'i çektiği için onu öven insanlar.

DC Sağlık Departmanı ve Popeyes, yorum taleplerine yanıt vermedi. Arazi yorum için hemen müsait değildi.

Kaynak: Insider

wings-2709068.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.