Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2021 3 yıl Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19'un gündeme getirdiği 'takviye edici gıdalar' pandemi döneminde oldukça talep gördü. Normal beslenmeye destek olarak kullanılan takviye gıdalar, farklı formlarda da kullanıma sunuluyor. Cumhuriyet’e konuşan Eczacı Fatma Kip, takviye edici gıdaların kullanımında danışman görüşü alınmadan kullanımının zararlı olduğunun altını çizdi.Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.