Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Hemen Satın Alabileceğiniz 28 Muhteşem Elektrikli Bisiklet


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Hemen Satın Alabileceğiniz 28 Muhteşem Elektrikli Bisiklet

Bu resmi. Elektrikli bisikletler kalıcıdır ve popülaritesi tavan yapar. Ağırlık ve vites gibi standart bisiklet tasarımının bazı normal kısıtlamalarından kurtulan e-bisiklet tasarımı patladı; Eğer hayal edebiliyorsan, biri onu inşa etmiştir. Kargo bisikletlerinden şehir ve banliyö bisikletlerine, dağ bisikletlerine, yol bisikletlerine, katlanır bisikletlere ve hatta plaj kruvazörlerine ve tandem bisikletlerine kadar herkes için bir şeyler var. E-bisikletlerin güzelliği, bisiklet sürmenin keyfini pek çok şekilde pek çok insan için erişilebilir kılmalarıdır.

AANdBAW.img?h=560&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

E-Bisikletlerin Üç Sınıfı

Hangi tarz e-bisiklet istediğinize karar verdikten sonra, hangi sınıfı tercih ettiğinizi düşünün. ABD'de, yardım türüne ve motorun sizi ne kadar hızlı iteceğine göre tanımlanan üç sınıf vardır. Satılan elektrikli bisikletlerin çoğu 1. veya 3. Sınıftır. 1. Sınıf bisikletlerde, pedal çevirirken saatte 20 km'ye kadar yardımcı olan bir motor (maks. 750w) bulunur. "Hızlı pedelec" olarak da bilinen Sınıf 3, aynı zamanda yalnızca 750w'ye kadar bir motora (diğer bir deyişle 1 beygir gücü) sahip olabilir, ancak size 28 mil / saat'e kadar yardımcı olabilir. Her ikisine de çoğu eyalette ve şehirde lisansa ihtiyaç duymadan izin verilir. Sınıf 2 modellerinde, bir bisikleti sürekli pedal çevirmek zorunda kalmadan 20 mil / saat hıza kadar sürebilen ve sürdürebilen bir gaz kelebeği bulunur. Aventon'un Pace 500'ü teknik olarak Sınıf 3 e-bisiklettir, çünkü 28 mph'ye kadar hızlara ulaşır, ancak aynı zamanda 20 mph'de (bir gaz kelebeği için maksimum yasal hız) en üst seviyeye çıkan bir gaz kelebeğine sahiptir.

Çok Çeşitli Motorlar ve Piller

E-bisikletler çoğunlukla birkaç büyük tedarikçinin motorlarını ve akü seçeneklerini kullanır: Bosch, Yamaha, Shimano ve Brose. (Specialized ve Giant gibi bazı bisiklet markaları, özellikle kendi bisikletleri için yapılmış motorları kullanırlar; Specialized SL 1.1, Mahle tarafından ve Giant SyncDrive Pro, Yamaha tarafından üretilmiştir.) Birkaç başka marka daha var, ancak daha az güvenilirler veya daha az güvenilirler. güçlü. Yamaha sistemi gibi bazıları daha fazla torka sahiptir ve Bosch'un Aktif Hattı gibi diğerleri neredeyse sessizdir. Size toplam güç hakkında bir fikir verecek olan motor çıkışını (tork cinsinden) arayın. Tıpkı araba motorlarında olduğu gibi, daha fazla tork, hattan daha fazla güç ve pedal çevirmenizi daha fazla hızlandırmak anlamına gelir. Ancak watt saat (Wh) belki de kullanılması daha önemli bir rakamdır - gücün daha doğru bir yansımasını sağlamak için pil çıkışını ve ömrünü hesaba katar (yüksek Wh daha büyük menzile eşittir).

E-Bike Motorlarındaki Yeni Neler Var?

E-bisiklet trendinin ivmesi devam ederken, motor teknolojisindeki gelişmeler bir sonraki adımdır. Gittikçe daha fazla yol ve dağ bisikletinin "elektrikli" hale gelmesiyle birlikte, markalar şasiye fazla ağırlık eklemeden veya çok fazla yer kaplamadan güç katmaya çalışıyor. Bu, tam süspansiyonlu dağ bisikletleri için özellikle önemlidir, çünkü daha küçük motorlar süspansiyon için daha fazla alan, daha iyi lastik açıklığı ve daha az geometriden ödün verir. Daha hafif motorlar, daha doğal bir sürüş hissi sağlar. Örneğin Shimano'nun yeni EP8 motoru, yerini aldığı E8000'den yüzde 10 daha küçük ve 380 gram daha hafif olmasına rağmen yüzde 21 daha fazla tork üretiyor (70'e karşı 85 Nm maks. Bu eğilim yalnızca orta tahrikli motorlar için geçerli değildir. Argon 18 Subito'daki Mahle X35 göbek motoru sadece 100 mm çapında ve yaklaşık 1.900 gram ağırlığında. Bosch'un en yeni Performance Line CX motoru, 85 Nm tork ve sürücünün modlar arasında geçiş yapmasına gerek kalmadan sürücünün çabasına ve araziye otomatik olarak yanıt veren bir eMTB modu sunar. Ve Specialized Turbo Levo'nun Turbo Full Power 2.2 motorundaki MicroTune işlevi, sürücünün gücü yüzde 10'luk artışlarla ayarlamasını sağlar.

Pil Aralığı

Birçok motosiklet için pil aralığı toplam güçten daha önemlidir (çünkü hepsi oldukça güçlüdür). İstediğiniz güç seviyelerinde sürüşleriniz için yeterince uzun bir menzil sunan bir bisiklet istiyorsunuz. Çoğu e-bisiklet, pedal gücünüzün yüzde 25'inden yüzde 200'üne kadar herhangi bir yerde devreye giren üç ila beş destek seviyesine sahip olacaktır. Özellikle bisikletinizi uzun yolculuklar için kullanacaksanız, pilin ne kadar hızlı şarj edileceğini düşünün. Ve unutmayın, turbodan daha azına razı olmayacaksanız, pilinizin sunduğu en az menzili (ama en fazla eğlenceyi!) elde edersiniz. Artık birçok bisiklet, menzilinizi ikiye katlamanıza veya Elektrikli Bisiklet Şirketi Model X söz konusu olduğunda, üç (biri arka rafta ve ikisi ön sepette olmak üzere, bir saniyeye kadar) ikinci bir pili bindirme seçeneği sunuyor. 200 mil menzil).

Dikkate Alınması Gereken Diğer Özellikler

Elektrikli bisiklet seçenekleri genişlemeye devam ettikçe, markalar pilleri daha sorunsuz bir şekilde entegre ediyor ve bu da bisikletin daha şık (ve daha çok gerçek bir bisiklet gibi) görünmesini sağlıyor. Pillerin çoğu bisiklete kilitlenir ve kilidini açıp çıkarmanıza izin veren ve en az dört iyi amaca hizmet eden bir anahtarla birlikte gelir: Pili çıkarabilir ve bisikletten şarj edebilirsiniz, kilitli bir pil bir hırsızı caydırır (ve umarım önler) Pili çıkarılmış bir e-bisiklet, bir bisiklet rafında taşımak için daha güvenli ve basamakları taşımak için daha hafiftir.

E-bisikletler, standart bisikletlerden daha uzun süreler boyunca daha yüksek hızlara sahip olduklarından, ekstra kontrol istersiniz. Daha geniş lastikler, daha iyi çekiş ve kaldırımdan çok az ceza ile ayrılma özgürlüğü sağlar ve bir süspansiyon çatalı, keşfedebileceğiniz daha zorlu yolların bazılarını evcilleştirmenize yardımcı olur. Ağır bir bisikleti yüksek hızda yavaşlatmak için iyi disk frenler de bir zorunluluktur. Burası pes etmek için bir yer değil.

Bazı e-bisikletler, bisikleti çalıştırdığınızda açılan entegre bir aydınlatma sistemi ile birlikte gelir. Bu harika bir özellik olsa da, bisikletiniz bu şekilde donatılmamışsa sorun olmaz. Çok sayıda harika bisiklet ışığı mevcut olduğundan, kendinizinkini takmak da bir o kadar kolay. Arka raflarla aynı: Bazı e-bisikletler bir tane ile gelir, bazıları gelmez. Bu özelliğin sizin için ne kadar önemli olduğuna siz karar verin.

Nasıl Test Ettik

Deneyimli test uzmanlarından oluşan ekibimiz, neredeyse her gün rutinlerimize her türden elektrikli bisikletleri dahil ediyor. E-bisikletleri amaçlarına uygun olarak kullanmak için saatler ve kilometreler harcadık. Onlarla işe gidip geldik, onları yiyecek ve bira stoklamak için kullandık, yolcu taşıma yeteneklerini test ettik, nasıl idare ettiklerini görmek için şüpheli arazide sürdük ve resmi olarak ne kadar sürdüğünü görmek için pillerini bitirdik. tek şarjla son. Performans, fiyat, konfor, yol tutuşu, değer, güvenilirlik, eğlence, estetik ve genel e-faktörü üzerinde değerlendirerek, bisikletlerine küçük bir pedal desteği eklemek isteyen herkesin ihtiyaçlarına en iyi şekilde hizmet edecek bu bisiklet listesini oluşturduk. sürmek.

Şehir, Kruvazör ve Banliyö E-Bisikletleri

―Güçlü, İyi Seçenekli E-Commuter―

Aventon Level

AANdmBd.img?h=1008&w=1008&m=6&q=60&o=f&l

Aventon Level, şehir ve banliyö e-bisikletlerinin yataklı arabasıdır. Bir Volvo V70 R vagonuna benzer şekilde, Seviye pratiktir, abartısızdır, ancak aynı zamanda bir yumruk da taşır. Level, piyasadaki diğer birçok banliyö tarzı bisikletle aynı profili keser: dik geometri, tam çamurluklar, arka kargo rafı, kickstand ve bastırılmış grafikler. Bisiklete atlayıp gaza bir darbe verene kadar Aventon Level'ın bu ayrılmış dış cephenin arkasında ciddi bir kas olduğunu fark edemezsiniz. Seviyenin kasını sağlamak, 500 Watt sürekli ve en yüksek güçte 750 Watt veren bir arka göbek motorudur. Motoru beslemek, bisikletin alt borusunun içine temiz bir şekilde yerleştirilmiş 672 Watt saatlik bir lityum iyon şarj edilebilir pildir. 8 vitesli Shimano aktarma organı vitesleri zahmetsizce tıklıyor, SR Suntour çatalı kaldırımdaki çatlakları iyi emer ve 27,5 "x2,2" Kenda lastik dereceli ebike sorunsuz ve ek gürültü olmadan yuvarlandı. Satın almanın en iyi yolu: Bugün sipariş edin. Mevcut ve gönderilmeye hazır.

―Harika Şehir Çevresi ve E-Commuter―

Cannondale Macera Neo 4

AAQkBQl.img?h=692&w=1098&m=6&q=60&o=f&l=

Adventure Neo 4, şık görünümlü, modern bir şehir ve banliyö e-bisikletidir. Neo 4, daha hafif, daha fermuarlı bir sürüş için incelediğimiz Neo 3'ün bazı hantal özelliklerinden (süspansiyonlu çatal, raf ve çamurluklar) kaçınıyor. Bosch Active Line motoru ve 27.5 "x2.2" Kenda lastikleri, Neo'yu sorunsuz bir şekilde hareket ettirirken, Shimano hidrolik disk frenler güçlü durma gücü sağlar. Satın almanın en iyi yolu: Bugün sipariş edin. Mevcut ve gönderilmeye hazır.

NEO 3'ÜN TAM İNCELEMESİNİ OKUYUN

―Hızlı, Sorunsuz E-Commuter―

Trek Allant+ 9.9S Sendeleme

BB167u61.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Trek Allant+ 9.9S, tam olarak odaklanmış, gitmem gereken bir yerim var, yoluma çıkma, buna uygun agresif geometriye sahip bir e-roket gemisidir. Tam bir karbon çerçeve ve çatala, Shimano XT aktarma organlarına ve frenlere ve bir Bosch Performance Speed motoruna sahiptir (bu, 28mph'de zirveye çıktığı anlamına gelir). Özel yolcular için daha da iyi bir haber: Menzilinizi neredeyse ikiye katlayarak, 500 Wh Bosch pili zaten çerçeveye entegre 625 Wh Bosch PowerTube'a geri yüklemenizi sağlayan Range Boost ile uyumludur. Bluetooth üzerinden COBI.Bike uygulamasıyla uyumlu Bosch Akıllı Telefon Hub ekranı, telefonunuzu şarj etmenize, müzik akışı yapmanıza, adım adım yol tarifi almanıza, arama yapmanıza/cevap almanıza ve verileri izlemenize olanak tanır. Arka rafta fazla bir şey çekmeyi beklemeyin; boyutu onu oldukça sınırlı kılıyor. Mükemmeliyetçiler dikkat: En ufak bir lekeyle bile başa çıkamıyorsanız, kolayca bozulan mat çerçeve ve çamurluklar sizi muzlara sürükler. Satın almanın en iyi yolu: Şu anda çevrimiçi stokta yok; yerel bir bayi veya perakendeci aracılığıyla bulun.

―En Bağlantılı, Lüks E-Commuter―

Stromer ST3

AAQkseV.img?h=834&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Bu 3. sınıf e-bisiklet, hızda sabittir, sorunsuz ve doğru bir şekilde döner ve parmak uçlarında hafiftir. Hub motor, kinetik enerjinizi elektrik enerjisine dönüştüren ve onu tekrar aküye besleyen rejeneratif frenleme özelliğine sahiptir. ST3, markanın OMNI bağlantı arayüzünü, üst tüpte bisikletin fonksiyonlarını kontrol eden kablosuz bir dokunmatik ekranı kullanır. Telefonunuzdan, diğer şeylerin yanı sıra bisikletinizin konumunu izleyebilir, sürüş verilerinizin bir özetini alabilir, Stromer'ın hırsızlık önleme modunu etkinleştirebilir ve bisikletinizi uzaktan kilitleyebilir ve kilidini açabilirsiniz. OMNI ayrıca mobil veri ağlarına da bağlanır, böylece Stromer teşhis testleri yapabilir, güncellemeleri gönderebilir ve birisi bisikletinizi hareket ettirmeye çalışırsa (veya çalınırsa onu takip etmeye çalışırsa) sizi bilgilendirebilir. PIN kodunuzu unutursanız, Stromer sizin için bisikletinizin kilidini açabilir. Tüm Stromer'lar markanın web sitesinde özelleştirilebilir. Bu modelin taban fiyatı 7.499 $, ancak test cihazımız, biraz hoş bir konfor ve kontrol eklediğini söylediği stok sert alüminyum modeli yerine daha uzun menzilli (500 $) ve süspansiyon çatallı (1.099 $) bir bataryaya yükseltildi. Aynı zamanda trafiğe de hazır: Frene bastığınızda arka ışık daha parlak yanıp sönüyor, kornası yayaların kulaklıklarını kesecek kadar yüksek ve TRP frenleri 30mph'de giden 70 kiloluk bir bisikleti durdurmak için uygun şekilde güçlü. Satın almanın en iyi yolu: Çevrimiçi olarak edinilebilir veya Stromer'ın sitesinde istediğiniz şekilde yapılandırın ve teslim alınması için yerel bir bayiye gönderilmesini sağlayın.

―En Özelleştirilebilir Elektrikli Sahil Kruvazörü―

Elektrikli Bisiklet Şirketi Model X

BB1foEIu.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Model X, fiyatın gösterdiğinden daha kaliteli bir ürün gibi hissediyor. ABD'de monte edilmiştir ve ayrıntılara gösterilen özen hemen göze çarpmaktadır; Bisiklet hareket halindeyken neredeyse hiç ses çıkarmaz, arka göbek motorundan gelen ince vızıltıyı korur. Schwalbe Fat Frank lastikleri, alüminyum çerçeve ve çelik çatal, yumuşak bir sürüş sağlamak için bir araya gelir ve konforlu sele ve retro gidon, e-yardımcı işin çoğunu yaparken sizi rahat bir konuma getirir. 500 watt'lık motoru, hızlı güç patlamaları için 1500 watt'ta zirve yapıyor ve Model X'i çoğu kişi için yeterince sportif hale getiriyor. Pedal yardımı 28mph'de maksimuma çıkar ve siz de bir gaz alırsınız. Burada gösterilen model 1.949 dolardan başlıyor ancak bir veya iki pil içeren bir ön sepet, bir arka raf, özel çerçeve renkleri, süspansiyonlu koltuk direği, GPS izci ve daha fazlasını içerecek şekilde yükseltilebilir (bir ücret karşılığında). Satın almanın en iyi yolu: Electric Bike Company sitesinde beğeninize göre özelleştirdikten sonra sepetinize ekleyin ve ödeme işlemine geçin. Stokta ve mevcuttur.

―Büyük Değerde Büyük Parçalar―

Şarj Şehri

BB1foyau.img?h=718&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Test ettiğimiz daha düşük fiyatlı e-bisikletlerden biri olan City, akıllı donanımlı bir banliyö. Bu 2. Sınıf e-bisiklette bir göbek motoru, beş seviyeli pedal desteği ve bir gaz kelebeği bulunur. Ama aynı zamanda çamurluklar, bir arka raf ve seyir lambaları ile birlikte geliyor (bu fiyata güzel eklemeler). Yer sorunu olan herkes katlanır pedalları ve gidonu takdir edecektir (gövdedeki bir kolun çevrilmesi onu 90 derece döndürür). Charge, düşük kademeli veya standart çerçeve ile mevcuttur ve dört hoş renkte (kırmızı, mavi, gümüş ve turkuaz) gelir. ve yalnızca bir boyutta (5 fit-1 ila 6 fit arası binicilere uyar). Satın almanın en iyi yolu: Bugün sipariş edin. Mevcut ve gönderilmeye hazır. Bonus: Sınırlı bir süre için iki sipariş verin ve 200$ tasarruf edin.

―Düşük Bakım Gerektiren Aktarma Organları, Diğer Her Şey Yüksek Kaliteli―

Ceylan Ultimate C380

AAQkpEy.img?h=792&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Bu düşünceli bir şekilde tasarlanmış ve donatılmış modelle ilgili hiçbir şey ucuz görünmüyor veya hissettirmiyor. Alt boruda şık, 500 Wh'lik bir pil, arka tekerlekte bir halka kilidi, güvenilir hidrolik disk frenler, ayarlanabilir bir dinamo ile çalışan far ve arka rafa akıllıca entegre edilmiş bir arka lamba vardır. Bir yana, bir bisikletin de iyi sürmesi gerekiyor. Ve C380 yapar. Bosch Performance Line 3.0 orta tahrikli motorla güçlendirilen bisiklet, asfalt ve asfaltsız yüzeylerde 20mph'ye kadar sabit bir şekilde vızıldıyor ve alçak kademeli çerçevesi hoş bir şekilde dengeli ve dengeli. Meşgul insanlar, az bakım gerektiren kayış tahrikini ve tipik şehir ve banliyö tepeleri için istediğiniz tüm viteslere sahip Enviolo Trekking Manual kademesiz vites sistemini sevecekler. Ergo deri kulplar, yumuşacık bir Selle Royal sele ve direksiyon borusu ve sele borusunda biraz süspansiyon gibi konfor dokunuşları ekleyin ve C380, lüks bir şehir e-bisikleti isteyen ve isteyen sürücüler için akıllı bir seçimdir. yatırımları konusunda iyi hissediyorum. Satın almanın en iyi yolu: Şu anda çevrimiçi olarak mevcut.

―E-MTB Yeteneklerine Sahip Bir E-Commuter―

Trek Powerfly FS9 Donanımlı

AAQkpEE.img?h=657&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Bir dağ bisikleti gibi inşa edilen Powerfly'da 120 mm Suntour Zeron 35 çatal, RockShox SIDLuxe Select+ şok, 100 mm arkadan hareketli alüminyum çerçeve, damlalık, 27,5 veya 29 inç tekerlekler (şasi boyutuna bağlı olarak), hidrolik disk frenler ve 12 vitesli Shimano XT aktarma organları. Bosch Performance CX motor ve 625Wh pil ile Powerfly 20mph'ye kadar çıkar ve olağanüstü bir menzile sahiptir ve eMTB Lite modu daha gerçekçi bir sürüş hissi sağlar ve ayrıca pil ömrünü uzatır. Bu parçalara sahip bir bisikletten beklediğiniz şarjlı dağ bisikleti olmasa da, tek pistte takdire şayan bir performans sergiledi. Bununla birlikte, bisikletin daha dar lastikleri ve kullanım odaklı özellikleri (ışıklar, çamurluklar, raflar ve bir destek ayağı) ideal kullanımını ortaya koyuyor: Bu, asfalt sokakların, toprak yolların bir karışımı olan sürüşlerde kendini en çok evinde hisseden inanılmaz yetenekli bir banliyö. , ve pürüzsüz yollar. Satın almanın en iyi yolu: Yerel bir bayi veya perakendeci aracılığıyla bulun

―Kullanıcı Dostu, Dikey E-Kruvazör―

iZip Simi Adım Adım

BB1aq2yh.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

İki bin dolardan daha az bir fiyata, dik sürüş pozisyonuna ve stop ışıklarına kolayca ayak basmanızı sağlayan kullanıcı dostu basamaklı çerçeveye sahip küçük tatlı bir kruvazör elde edersiniz. Ayrıca çamurluklar, bir arka raf, bir kickstand ve ışıklar da alırsınız - bu fiyata fena bir anlaşma değil. Simi'nin maliyet tasarrufu sağlayan özelliklerinden bazıları diğerlerinden daha belirgindir. Shimano Tourney 7 vitesli aktarma organları daha ağırdır ve Shimano'nun üst düzey grupları kadar pürüzsüz değildir, ancak iyi çalışır ve orta dereceli yokuşlara çıkmak için iyi bir vites aralığı sağlar. Tektro mekanik disk frenlerini aynı zamanda geliş yeteneklerinden dolayı takdir eden testçimiz, "Göbek tahrikli SR Suntour motoru devreye girerken ve devreden çıkarken biraz hassastır, ancak yola çıktığınızda pürüzsüzleşir ve inanılmaz derecede sessizdir" dedi. Sebze ve çiçek sepetini belirli bir yolculukta kurtaran sarsıcı bir durak yerine kademeli bir duraklama. SR Suntour aküsü en yavaş ayarda yaklaşık 62 mil dayanır, ancak en hızlısı yalnızca 15 km'dir - bu nedenle bu motosikleti turboya almaktan vazgeçebilir ve en iyi yaptığı şey için kullanabilirsiniz: seyir. Satın almanın en iyi yolu: Şu anda geri siparişte; bekleme listesine katılın.

―Tam Yüklü E-Banyo―

AAQkb2l.img?h=836&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Bu parlak kırmızı, kendinden emin görünen banliyö, maksimum 28mph hızını tamamlayan agresif geometriyle göründüğü kadar hızlıdır. Alüminyum çerçeveli Gazelle Ultimate, Bosch Performance Line Speed orta tahrik motoruyla (75 Nm torkla) çalışır ve tek şarjla 55 mil (turbo ile 25 mil) süren 500 Wh aküye sahiptir. Shimano XT arka vites değiştirici, bisikleti 10 vitesi boyunca hareket ettirerek yokuş yukarı çıkmanız ve düzlüklerde sabit bir kadansta uçmanız için ihtiyacınız olan her şeyi size sağlar. Genellikle şehir içi e-taşıtlarda gördüğümüz daha geniş lastiklere kıyasla, Gazelle'nin merkezde daha yumuşak ve yanlarda daha kavrayıcı olan 1.75 inç Schwalbe Energizer Plus lastikleri oldukça dardır. Ancak Suntour 80 mm seyahat süspansiyon çatalı, daha geniş bir lastiğin sağlayabileceği herhangi bir kayıp darbe emilimini telafi eder (fark edebilirsin, etmeyebilirsin). Ayarlanabilir bir gövde, gidon açısını rahatınıza uyacak şekilde ince ayar yapmanızı sağlar ve ürünle birlikte verilen arka rafta, küçük bir taşımayı (30'lu paket değil ceketi düşünün) bağlamak için bir bungee bulunur. Satın almanın en iyi yolu: Yerel bir bayi veya perakendeci aracılığıyla bulun.

―En Ucuz E-Bisiklet―

BB1foEIB.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

1000 dolarlık fiyat seviyesi, e-bisikletlerin kabataslak olabileceği yerdir: Lityum-iyon pil teknolojisi hala pahalıdır, bu nedenle maliyetleri düşürmek için köşeler başka yerlerde kesilmelidir. Aventon Pace 350, 1,199 dolardan böyle bir bisiklettir, ancak testimiz kaliteli olamayacak kadar ucuz olmadığını ortaya koydu. 2. Sınıf e-bisiklet, 27,5x2,2 inç Kenda Kwick Seven Sport lastikleri üzerinde yuvarlanır, Tektro mekanik disk frenleri ile durur ve oraya pedal yardımı veya gazla ulaşsanız da 20 mil / saat hıza ulaşır. 7 vitesli Shimano Tourney aktarma organları ve beş seviye e-yardım size çeşitli pedal çevirme seçenekleri sunar. Çamurluklar veya entegre ışıklar almıyorsunuz, ancak Pace 350 günlük işe gidip gelmek için tamamen uygun hissetti. Sürücüler için daha dikkat çekici olmak istiyorsanız, siyah bileşenlere karşı keskin görünen beyaz çerçeveye gidin. Satın almanın en iyi yolu: Şimdi mevcut.

―En Ucuz Hızlı E-Bisiklet―

Aventon Hızı 500

BB1fopOK.img?h=706&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

20mph Aventon Pace 350 (yukarıda) radarınızdaysa, ancak biraz daha fazla hız istiyorsanız, 28 mil / saat hıza ulaşan (ve aynı zamanda bir adım geçişle gelen) Sınıf 3 Aventon Pace 500 kentsel e-bisikletle gidin. modeli). 350 gibi, sizi ileriye taşımak için beş seviyeli pedal desteği ve bir gaz kelebeği arasında seçim yapabilirsiniz. Her iki bisiklette de gaz kelebeği hızının 20mph'de (yasal nedenlerle) maksimuma çıktığını unutmayın, yani bu ekstra itmenin 28mph'ye ulaşmasını istiyorsanız, oraya pedal çevirerek gitmeniz gerekir. 350 gibi, 500 de alüminyum bir çerçeveye, geriye doğru kaydırılmış bir gidon, ergo kulplar, sağlam bir kickstand ve 27,5x2,2 inç e-bisiklet dereceli lastiklere sahiptir. Ancak 500, 8 vitesli Shimano Altus vites değiştirme ve dişli ve hidrolik disk frenlerle birlikte gelir. Güç, 750 watt'lık bir arka göbek motoru ve alt boru üzerinde yarı entegre bir pil (yaklaşık 40 mil menzile sahip) şeklinde gelir; sapa monte edilmiş arkadan aydınlatmalı bir ekran birimi, hızınızı ve mesafenizi gösterir ve ne kadar meyve suyunuz kaldığını size söyler. Satın almanın en iyi yolu: Şimdi mevcut.

E-Dağ Bisikletleri

―En Doğal Sürüş Deneyimine Sahip E-MTB―

Özel Turbo Levo SL

BB1fuiOg.img?h=717&w=1075&m=6&q=60&o=f&l

Birkaç yıl önce Specialized Creo SL yol bisikletinde piyasaya sürülen daha küçük SL motor ve pil, şimdi markanın Levo SL dağ bisikletlerinde ve Vado SL şehir bisikletlerinde görülüyor. Motor 1.950 g ağırlığında ve maksimum 35 Nm tork üretiyor. Ve motor daha az enerji gerektirdiğinden, Specialized pili de küçültebildi (çok fazla menzilden ödün vermeden, ancak menzili yüzde 50 daha artıran bir genişletici alabilirsiniz). Düşük ağırlık (daha büyük motorlara ve pillere sahip benzer şekilde donatılmış e-bisikletlerden yaklaşık 10 pound daha az) inanılmaz bir sürüş hissi sağlar. Sadece 36,5 pound'luk Levo SL, test ettiğimiz tüm e-mtb'ler arasında size en doğal sürüş deneyimini sunar. Kalçalarınla yön ver, bunnyhop kütükleri, zıplamaların üzerinde süzül. Mütevazı bir artışla hepsi aynı. Bu S-Works, üzerinde bulunduğumuz en pahalı elektrikli dağ bisikleti, ancak diğer modeller 6.500 dolardan başlıyor. Satın almanın en iyi yolu: Yerel bir bayi veya perakendeci aracılığıyla bulun.

―En İyi Değer E-MTB―

Dev Trans X E+1 Pro

AAQkb2o.img?h=840&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Test ettiğimiz tam güçlü e-dağ bisikletleri arasında bu Trance, fiyat ve performansın en iyi kombinasyonuna sahiptir. Bu bisikletlerin çoğu gibi - yaklaşık 53 pound - ağır ama bu daha kolay kontrol ediliyor. 27,5 tekerlekli, virajları iyi olan ve ustalıkla sürebileceğiniz uzun, alçak bir bisiklettir. Neredeyse çevik, ki diğer e-dağ bisikletlerinin çoğunu böyle tanımlayamayız. Bu, bir çifte atlarken veya bir kaya bahçesinde hattınızda kalmak için savaşırken çekicidir. Yamaha yapımı motor iyidir: Nispeten sessizdir ve torku gecikme olmadan sorunsuz bir şekilde uygular. Satın almanın en iyi yolu: Yerel bir bayi veya perakendeci aracılığıyla bulun.

―En İyi Kadın E-MTB―

Liv Entrika X E+ 1 Pro

AAQkBQY.img?h=840&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Önde 150 mm ve arkada 140 mm hareket mesafesi ile çizginizden sapmadan çift yönlü tekerlek izlerine ulaşabileceksiniz. Motor güçlü ve torkludur, yani pilden tasarruf etmek için alt iki (beşten) destek seviyesinde kalabilir ve yine de normal bir bisikletten biraz daha hızlı yükselmek için yeterli vuruş elde edebilirsiniz. En yüksek ayar, bisikleti dar veya teknik parkurlarda kullanmak için biraz fazla güç ile ciddi bir güce sahiptir. Yangın yolu tırmanışları veya patikaya giden yolda kaldırımda seyir için veya bir yolculuktan sonra eve dönüş için daha iyidir. 80 Nm pik torka sahip Yamaha motor, patikadaki küçük yükselişleri veya zorlu noktaları aşmak için cömert bir vuruşa sahiptir. Liv, yalnızca 190 milisaniyede tam destek (güç ayarınıza bağlı olarak) elde ettiğinizi söylüyor; bu, testçilerimiz tarafından fark edilen, ancak her durumda hoş karşılanmayan hızlı bir yanıt süresidir. Liv, diğer e-dağ bisikletlerinden daha hafiftir, bu nedenle güç ve manevra kabiliyeti arasında bir denge arayan kadınlar için harika bir seçenektir. Satın almanın en iyi yolu: Yerel bir bayi veya perakendeci aracılığıyla bulun.

―En Çevik 150mm E-MTB'lerden Biri―

Kanyon Spektral: CF 7'DE

AAQkpEN.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Spectral:ON, Shimano'nun EP8 motoru, daha büyük bir 630Wh pil ve 85Nm tork ile büyük bir yükseltme alıyor. Shimano'nun en yeni e-bisiklet motoru en iyilerinden biridir: birçok motordan daha hafif, nispeten sessiz, güçlü ve verimli, mükemmel güç profilleriyle (Trail modu özellikle etkileyicidir). Bir RockShox Yari RC çatal ve RockShox Deluxe Select şoku ve bir Shimano XT/SLX 12 vitesli aktarma organı alırsınız. Spectral:ON, motosiklete (435 mm) en kısa zincir desteklerinden bazılarını vermek için arkada daha küçük 27,5 inç ve önde 29er olmak üzere iki farklı boyutta tekerlek çalıştırır. 66,5 derecelik dik bir baş açısıyla birleştiğinde, bu rakamlar onu piyasadaki en çevik 150 mm e-bisikletlerden biri yapıyor. Ayrıca bir kadın versiyonu da var (ayrıca 6.300 dolar). Satın almanın en iyi yolu: Kasım 2021'de stokta olacak. Stoklardan haberdar olmak için Canyon'un sitesine kaydolun.

E-Yol, Tüm Yol ve E-Çakıl Bisikletleri

―En İyi Genel E-Yol Bisikleti―

Uzmanlaşmış S-Works Turbo Creo SL

BB1fov58.img?h=717&w=1075&m=6&q=60&o=f&l

Specialized S-Works Turbo Creo SL karbon e-yol bisikleti, yaklaşık 27 pound (birçok e-bisikletin ağırlığının yarısı kadar) ağırlığındadır ve bu nedenle test ettiğimiz her şeyden daha hızlı, hızlı tepki veren bir yol makinesi gibi hissettirir. Sahipleri için ayrıca her sürüşü kesintisiz bir sürüş haline getiriyor: Magnezyum kasalı SL 1.1 orta motoru, 240 watt'a kadar yardım sağlıyor, bu da 28mph'de kesiliyor ve 320Wh dahili pil, 80 mil'e kadar sunuyor. Aralık. Bu, grubun en hızlısı ile canlı grup sürüşleri için yeterli hız ve menzildir. S-Works modellerinde bulunan 160 Wh Menzil Genişletici, Expert modelleri için 399 $'lık bir yükseltme, koltuk tüplü şişe kafesine sığar ve 40 mil daha fazla menzil sağlar. Satın almanın en iyi yolu: Yerel bir bayi veya perakendeci aracılığıyla bulun.

―En İyi Tam Güçlü Yol Bisikleti―

Trek Domane+ HP

BB18tbqs.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Domane+ HP, Trek'in mükemmel Domane SLR dayanıklılık-yol platformunu alır ve ona Bosch'un Performance Speed motorundan 28mph'lik bir tekme verir. Bu bisikleti özellikle harika yapan şey, Trek'in çerçevenin uyumluluğunu artıran ve sert çerçeveli ağır bir e-bisiklete kıyasla sürücüye gözle görülür bir konfor iyileştirmesi sunan ön ve arka IsoSpeed ayrıştırıcılarıdır. Ayrıca lastiklerin yola daha iyi yapışmasına yardımcı olurlar, bu da neredeyse 40 kiloluk bu bisikletin özellikle engebeli köşelerde kontrolünü ve yol tutuşunu iyileştirir. Bosch motoru, tırmanışları daha hızlı ve daha kolay hale getirmek için bol miktarda tork sağlar ve 500 Wh pil, menzil kaygısı olmadan sağlıklı bir destekle sürüş yapabileceğiniz anlamına gelir. Bu Domane de engebeli kaldırımda yürümekten korkmuyor. 38 mm'ye kadar lastiklere sığar, düzgün çakıl parçaları verir ve işe gidip gelmek veya üzerinde gezinmek istiyorsanız arka raf ve çamurluklar için hazırdır. Satın almanın en iyi yolu: Yerel bir bayi veya perakendeci aracılığıyla bulun.

―En Gizli, E-Powered All-Road Bisiklet―

Cannondale Topstone Neo SL 2

AAQkxNo.img?h=651&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Topstone Neo SL, Mahle ebikemotion X35 arka göbek motoruyla saatte 20 mil hıza kadar güç sağlayan 700c tekerlekli bir çakıl bisikletidir. Şık ama enerjik, göbek motoruyla Topstone Neo SL, analog bir bisikletin görünümüne ve hissine sahiptir. Neo ayrıca bir Shimano GRX 2x10 aktarma organına, hidrolik disk frenlere ve şişeler veya çantalar için çok sayıda montaj noktasına sahiptir. Satın almanın en iyi yolu: Şimdi rei.com'dan satın alın veya yerel bir bayiden bulun.

―En Yetenekli―

Niner RLT e9 RDO 4 Yıldızlı GRX

AAQkpEW.img?h=1119&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Niner RLT e9 RDO, her yere gidebileceğiniz süper görev e-çakıl bisikletidir. Bosch Gen 4 Performance Line CX motoru ve 500 Wh pil aracılığıyla 28 mil hız desteği ile RLT e9, çok sayıda performans deliği sunuyor. Bisikletin önünde yalnızca bir aynakol dişlisi bulunurken, Shimano GRX aktarma organları, en dik tırmanışlara çıkmaya yardımcı olmak için 11-42T geniş aralıklı bir kasete sahiptir. 50 mm genişliğindeki lastikler, çeşitli yol yüzeylerinde ekstra çekiş, denge ve kontrol sağlar. Satın almanın en iyi yolu: Şimdi backcountry.com'dan satın alın.

E-Kargo Bisikletleri

―En İyi Aile Nakliye Aracı―

Momentum PakYak E+

AAOYLmB.img?h=622&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Şehir içinde kargo veya küçük insanları taşımak için sağlam ve güvenilir bir yol olan Momemtum PakYak E+ elektrikli bisiklet, kısa ve orta uzunluktaki yolculuklar için araba trafiğinin ve sıkışıklığın yarattığı sıkıntı yerine bisiklet yolculuğunun keyfini çıkarmanızı sağlar. Momentum'un tek boyutlu orta kuyruk tarzı kargo e-bisikleti olan PakYak E+, bir ön sepet, arka raf, ağır hizmet tipi bir kickstand ve aydınlatma ile donatılmıştır. Momentum ayrıca, PakYak'ınızı istediğiniz kargoya göre özelleştirmek için çeşitli seçenekler sunar. 3. sınıf bir e-bisiklet olan PakYak E+, beş güç seviyesi aracılığıyla 28mph güç desteğine sahiptir. 5 vitesli Shimano Nexus dahili dişli göbeği ile eşleştirilen bisiklet, çocukları veya yükleri verimli ve rahat bir şekilde terletmeden taşımanıza yardımcı olur. Satın almanın en iyi yolu: Şimdi mevcut.

―Uzun Menzilli En Uygun Fiyatlı Kargo―

Blix Packa

AAQkb2F.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Bu orta kuyruk bisikleti, normal bir bisikletten sadece biraz daha uzundur ve 24 inç lastikler sayesinde, 85 pound ağırlığına rağmen şehirde dolaşmak kolaydır. Ağırlığın çoğu, size 1.171 watt-saat güç, çoğu e-bisikletin iki katı ve sizi tek bir şarjla 70 mil götürmeye yetecek kadar güç sağlamak için bir araya gelen iki Samsung pil paketinden geliyor. (Tek pili tercih etmek size 300 $ tasarruf sağlayacak ama aynı zamanda menzilinizi yarıdan fazla azaltacaktır.) Blix, Packa'yı ucuz ama sağlam bileşenlerle donattı, basit ama güvenilir bir Shengyi doğrudan tahrikli göbek motoru gibi, o kadar güç yayar Bosch ve Shimano'nun orta tahrikli motorları gibi ama yarısı kadar torka sahip. Ayrıca, daha pahalı bir tork sensörü yerine bir kadans sensörü alırsınız; bu, pedal çevirme hızınızın motordan gelen yardımı düzenlediği anlamına gelir. Packa'nın motoru, pedal çevirirken yumuşak bir destek sağlar ve durduğunuzda hemen durur. Entegre ışıklar, çamurluklar, kargo güverteleri ve geniş bir çift destek ayağı, iki büyük yan çantaya bağlamanız ve iki tekerlek üzerinde her yere gitmeye başlamanız için ihtiyacınız olan her şeyi size sunar. Satın almanın en iyi yolu: Şimdi mevcut.

―Çok Sayıda Depolama Seçeneğine Sahip Kompakt E-Kargo―

Rad Power RadRunner 1

BB18tkPH.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Tek hızlı RadRunner 1, kargo taşımak için tasarlanmıştır ve teslim tarihlerinizi aşmak için yeterince çeviktir. Adım adım, moped tarzı çerçeve, ön ve arka raflar için bağlantılara sahiptir (seçenekler, sepetler, çantalar, yalıtımlı çantalar, platformlar, yan çantalar ve daha fazlasını içerir) ve ayrıca üçüncü bir tane eklemek için 99 dolarlık orta konsolu satın almayı da seçebilirsiniz. saklama seçeneği (pil, yer açmak için koltuk borusunun arkasına monte edilmiştir). Çift destek ayağı dik tutar, böylece tüm yükü bisikletin devrilmesinden korkmadan yükleyebilirsiniz ve frene bastığınızda yanan entegre bir arka lamba vardır. Tüm bu yardımcı programın altında da sağlam bir e-bisiklet var. 750 watt'lık arka göbek motoru, sizi ve tüm eşyalarınızı rahat bir 20 mil hızla yokuşlarda ve düz kaldırımda götürmek için yeterli torka sahiptir ve 20 inçlik geniş Kenda K-Rad lastikleri, kaba kaldırım ve kayaların üzerinden balonla dışarı fırlar. RadRunner 1'i (ve üzerine ne koymayı seçerseniz seçin) neredeyse her yere götürebilirsiniz. Satın almanın en iyi yolu: Önümüzdeki iki hafta içinde gönderilmesi için bugün sipariş verin.

―Tonlarca Depolama Alanı Olan Önden Yüklemeli E-Kargo―

Urban Arrow Shorty

BB167u6s.img?h=671&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Bu kalkık burunlu, önden yüklemeli e-kargo bisikleti o kadar mantıklı ki Avrupalılar tarafından tasarlanmalıydı. Ancak Shorty'nin tadını çıkarmak için Urban Arrow'un genel merkezinin bulunduğu Kopenhag veya Amsterdam'da yaşamanıza gerek yok. Ön kutuda, yük taşımak veya bir çocuk koltuğu takmak için bir üst bölüm ve daha fazla eşyayı saklamak için bir alt bölme bulunur. Kutu, şaşırtıcı derecede dayanıklı ve bisikletin düşük ağırlık merkezini korumasına yardımcı olan hafif bir malzeme olan genişletilmiş polipropilenden yapılmıştır. Bosch Performance CX motor, sorunsuz güç ve 75 Nm tork sağlayarak motosikletin 100 kilodan fazla ağırlığının hattan çıkmasına yardımcı olur. 80 inç uzunluğunda, Shorty'nin gülünç derecede zayıf bir dönüş yarıçapı var, ancak hız kazandığınızda manevra yapmak için yeterince kolay bir bisiklet. Ve kargo ambarının ortalanmış konumu, ağırlık eklemenin elleçlemeyi çok fazla engellemeyeceği anlamına gelir, bu yüzden onu kalbinizin arzusuna göre yükleyin. Satın almanın en iyi yolu: Çevrimiçi olarak sınırlı kullanılabilirlik—en son stoklar için iletişime geçin; veya yerel bir bayi veya perakendeci aracılığıyla bulun.

―Ayarlanabilir Dingil Mesafesi ve Çok Sayıda Seçenek―

Xtracycle RFA Yardımcı Programı

BB1arFue.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Xtracycle RFA (Her Şeye Hazır) Yardımcı Programı, değişen ihtiyaçlarınız doğrultusunda gelişmek üzere tasarlanmıştır. Ayarlanabilir çıkışları, dingil mesafesini 5,5 inç kısaltmanıza ve uzatmanıza olanak tanır. RFA Sport olarak adlandırılan daha kısa düzen, daha kısa bir arka güverte ile birlikte gelir. Daha uzun raflı RFA Yardımcı Programımız var (daha uzun bir rafa sahip olabilir, değil mi?), ancak yaklaşık bir saat içinde dingil mesafesi uzunluğunu değiştirebilirsiniz. Bisiklet sağlam ve sert hissediyor ve bileşen özellikleri motorlar, piller ve aksesuarlar için seçeneklerle benzer şekilde özelleştirilebilir. 24 inçlik kalın lastikler yol titreşimini azaltır ve neredeyse her şeyin üzerinden geçebileceğinizi hissettirir; bu, yüzlerce kilo yük taşımak üzere tasarlanmış bir bisiklette takdire şayan bir özelliktir. Test bisikletimiz, sizi oldukça hızlı bir şekilde 28mph'ye çıkaran Bosch Performance Line Speed motoruna sahipti. Rahatsız edici uzunluktaki destek ayaklarında küçük yapışma noktaları, stok çamurlukların eksikliği ve topuklarınızla koltuk destekleri arasında minimum boşluk bulduk. Aksi takdirde, özelleştirme ve yıllarca kullanım için kaliteli bir platformdur. Satın almanın en iyi yolu: Xtracycle web sitesinde beğeninize göre özelleştirdikten sonra, sepetinize ekleyin ve ödeme işlemine geçin. Stokta ve mevcuttur.

―Hafif, Yerden Tasarruflu E-Kargo Bisiklet―

Sumru HSD P9

AAQkzdh.img?h=769&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Tern's HSD, orijinal GSD ile birçok özelliği paylaşan orta boy bir kargo bisikletidir. HSD'nin gidon ünitesini aşağı katlayın ve bisiklet arka rafında bir zemin lambası kadar yer kaplar. 20 inç jantlar üzerindeki kalın 2,2 inç Schwalbe lastikleri, biraz ekstra konfor ve kontrol sağlayan özel bir Suntour süspansiyon çatalı ile sorunsuz bir şekilde yuvarlanır. 20 mil / saat hıza ulaşan Bosch Active Line Plus motor, cam gibi pürüzsüz ve neredeyse sessizdir. 400 Wh pil, 69 mil menzil sağlar ve yerleşik halka kilidini kilitleyen aynı anahtarla sabitlenir. HSD, 374 pound'a kadar ağırlığı kaldırabilir, bir çocuk koltuğunu kabul eder ve tüm işe gidip gelme zevkiniz için ön ve arka için çeşitli kargo aksesuarlarıyla birlikte çalışır. Satın almanın en iyi yolu: Çevrimiçi olarak stokta ve gönderilmeye hazır.

―En Uygun Fiyatlı E-Kargo Bisikleti―

Rad Güç Bisikletleri RadWagon

BB1fov5g.img?h=672&w=1075&m=6&q=60&o=f&l

1.500 dolarlık tam yüklü bir e-kargo bisikleti gerçek olamayacak kadar iyi görünüyordu, bu yüzden binlerce daha pahalı rakiplere karşı durup duramayacağını görmek için RadWagon'u Rad Power Bikes'ten ödünç aldık. Kısacası: yapar. 750 watt'lık bir Shengyi doğrudan tahrikli göbek motoru, çoğu e-kargo bisikletinde kullanılan orta tahrikli motorlardan çok daha sessiz bir uğultuda güçlü pedal desteği sağlar; tek dezavantajı, o kadar fazla tork olmamasıdır, ancak yalnızca dik yokuşlarda farkedeceksiniz. Bir gaz kelebeği, bisikleti bir scooter gibi sürmenizi sağlar ve 7 vitesli Shimano Altus aktarma organları veya Tektro mekanik disk frenleriyle hiçbir sorunumuz olmadı. Işıklar, çamurluklar ve bir kickstand standarttır. RadWagon'un uzunluğuna rağmen manevra yapmak zor değil: Onu terk edilmiş bir golf arabası yolunun etrafında savurduk ve arka ayak platformlarını yere sürtmedik, bu da düşük hızda yol tutuş için iyi bir işaret. Bir e-kargo bisikletini bir arabanın yerini alacak şekilde pazarladığınızda 5.000 $ veya daha fazla ücret almak çok daha kolaydır, ancak RadWagon, başka bir araba değil, bir e-bisiklet fiyatı için arabanızı çoğunlukla eski hale getirebileceğinizi kanıtlıyor. Satın almanın en iyi yolu: Bisiklet stokta ve 3 gün içinde gönderilmeye hazır.

―En İyi Aile E-Kargo Bisikleti―

Benno Boost E 10D Hız

BB1fov5m.img?h=717&w=1075&m=6&q=60&o=f&l

2016 yılında piyasaya sürülen ve muazzam kullanışlılığı ve cesur tasarımı ile bizi etkileyen orijinal Boost'un bu son versiyonu, sürüş kalitesini değiştirmeden bu modeli geliştiriyor. Aynı zamanda daha hızlı gider; Bosch Performance Speed Cargo motoru, turbo modunda saatte 28 km/s hıza kadar çıkmanızı sağlar. Arka rafta 130 pound'a ve önden 45 pound'a kadar yük taşıyabilirsiniz ve Boost, çeşitli ön tepsiler, Yepp bebek koltukları (iki kişilik) ve sizin için farklı ray sistemleri de dahil olmak üzere bir dizi kullanışlı aksesuarla uyumludur. tutunacak küçükler. Bir Bosch PowerPack 500Wh pil, çerçeveye temiz bir şekilde oturur ve yaklaşık 75 mil'e kadar sürüş sağlar; bu, ikinci bir pille iki katına çıkarabileceğiniz bir menzildir. Paketin tamamı, 24 inçlik tekerleklerin etrafına sarılmış 2,6 inçlik lastikler üzerinde yuvarlanıyor. Satın almanın en iyi yolu: Bugün sipariş edin; stokta ve gönderilmeye hazır.

Kaynak: Bicyclingbike-4575509.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.