Φ sessizgece Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Daha önce yazılan konular sayfa olarak karşımıza çıktığından çok daha rahat konu takibi yapabiliyorduk son bir kaç gündür sadece konu başlığı ve arkasından iletiler sıralanmış olarak veriliyor okumak için üzerine tıkladığımda sürekli board mesajı ile karşılaşıyorum ve bugün hiç bir iletiyi okuyamadım her seferinde board mesajı açıldı,acaba benmi bir yerde hata yapıyorum?diğer arkadaşlardada aynı sorun varmı?Biri bilgilendirsin lütfen.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Sevgili sessizgece... Bu bende de olmuştu.. Sorunu Admine'e bildirip düzelttim.. Sana söylediklerimi yaparsan eminim seninki de düzelecek.. Şimdi gönderdiğin iletinin sağ üst köşesinde seçenekler var.. Oraya tıkla ve görüntüleme modunu standart yapıp eski haline getirebilirsin... Buraya bak açıklama burada: http://www.turkish-media.com/forum/index.p...p;f=22&id=2 Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Daha önce yazılan konular sayfa olarak karşımıza çıktığından çok daha rahat konu takibi yapabiliyorduk son bir kaç gündür sadece konu başlığı ve arkasından iletiler sıralanmış olarak veriliyor okumak için üzerine tıkladığımda sürekli board mesajı ile karşılaşıyorum ve bugün hiç bir iletiyi okuyamadım her seferinde board mesajı açıldı,acaba benmi bir yerde hata yapıyorum?diğer arkadaşlardada aynı sorun varmı?Biri bilgilendirsin lütfen.. şimdilik her hangi bi sorun la karşılaşmadım saygılar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Admin Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 olvia'nın açıklaması yeterli geldimi yoksa hala hata alıyormusun... Olivia'nın mesajını açıklama linkinide ekledim oradan nasıl yapacağına bakabilirsin... iyi şanslar... Alıntı
Φ sessizgece Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Düzeldi,ilginize ve yardımınıza teşekkürler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.