Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kendiniz Yargılayın! İşte 'The Eternals' Nasıl İzlenir


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Kendiniz Yargılayın! İşte 'The Eternals' Nasıl İzlenir

AAQiXPu.img?h=560&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Marvel'ın 26. filmi The Eternals'ın şu anda Rotten Tomatoes'daki en kötü incelenen Marvel Sinematik Evren filmi olduğunu duymuşsunuzdur. Durmadan. (Ne düşündüğünüzü biliyoruz ve cevap evet, Thor: The Dark World'den bile daha düşük.)

100'den fazla eleştirmenin toplanmasını itibarsızlaştırmamak için alçakgönüllülükle önermek istiyoruz: Neden kendin kontrol etmiyorsun? Kesinlikle MCU'nun en komik karakterlerinden biri olarak anılacak olan Kumail Nanjiani'nin Kingo'su sizi büyüleyebilir. Chloé Zhao'nun sinematografisine hayran olmamak elde değil. Buna ek olarak, mükemmel olmasa da kesinlikle Marvel olmayan en iyi film olan bir film mi? Sadece şaşırabilirsin. Öyleyse devam edin, The Eternals, Rotten Tomatoes'un laneti nasıl izlenir.

Shang-Chi ve ondan önceki On Yüzük Efsanesi gibi, The Eternals da ilk başta sadece sinemalarda gösterime girecek. Yani konfor seviyeniz oradaysa, 4 Kasım Perşembe akşamı prömiyer yapacak olan Marvel'in en son destanını izlemek istiyorsanız yerel sinemanıza gitmeniz gerekecek. İyi haber: The Eternals kesinlikle bir sinema filmi. , kapsamlı görseller ve (daha fazla) büyük ekranda biraz daha korkutucu görünen birkaç canavarla.

Beklemek istersen? Merak etme. The Eternals, tatil için tam zamanında, 20 Aralık'tan itibaren Disney+'ta mevcut olacak. Yani bir Disney+ aboneliğiniz varsa, her şey hazır demektir. Devam edin, ılık Marvel hayranı - bu karakterleri muhtemelen gelecekteki MCU projelerinde göreceksiniz, bu nedenle saat her iki şekilde de zaman ayırmaya değer.

Kaynak: Esquire

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.