Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bir Sonraki Kiralık Arabanız Tesla Olabilir - Hertz Az Önce 100 bin tane Sipariş Etti


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bir Sonraki Kiralık Arabanız Tesla Olabilir - Hertz Az Önce 100 bin tane Sipariş Etti

Hertz ile araba kiralayan yolcular, kiralama şirketi elektrikli araba üreticisinden 100.000 araç sipariş ettikten kısa bir süre sonra Tesla'ya biniyor olabilir.

AAPZ0Yt.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Hertz, satın almanın bir ilk siparişi temsil ettiğini ve tüm Tesla otomobillerinin 2022'nin sonuna kadar teslim edilmesini beklediğini söyledi. Kasım ayından itibaren şirket, müşterilere Amerika Birleşik Devletleri'ndeki büyük pazarlarda Tesla Model 3 kiralama şansı sunmaya başlayacak ve Hertz'e göre Avrupa'daki şehirleri seçin.

Hertz yeni arabaları aldıktan sonra, şirket küresel filosunun yüzde 20'sinden fazlasının elektrikli araçlardan oluşacağını söyledi.

AAPZ5ur.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Hertz'in geçici CEO'su Mark Fields yaptığı açıklamada, "Elektrikli araçlar artık ana akım ve artan küresel talep ve ilgiyi görmeye başladık" dedi. "Yeni Hertz, Kuzey Amerika'daki en büyük EV kiralama filosundan başlayarak ve EV filomuzu büyütme ve dünya çapındaki eğlence ve iş müşterileri için en iyi kiralama ve şarj deneyimini sağlama taahhüdüyle başlayarak bir mobilite şirketi olarak öncülük edecek. "

Associated Press'e göre, Tesla'nın piyasa değerinin Pazartesi günü 1 trilyon doların üzerine çıkmasına neden olan arabaları satın almanın yanı sıra Hertz, şarj altyapısına yatırım yapacağını söyledi. Şirket, Tesla'nın kendi süper şarj cihazı ağına ek olarak ağı boyunca binlerce şarj cihazı kurmayı planlayacağını söyledi.

Piyasadaki birçok otomobilin aksine Tesla'lar neredeyse tamamen, koltuk ayarlarından hava akışını yönlendirmeye kadar her şeyi kontrol etmek için kullanılan merkezi bir dokunmatik ekran tarafından çalıştırılıyor. Ek olarak, Teslas sürücülerin, bir sürücü ayağını gaz pedalından çektiğinde aracın durduğu bir fren de dahil olmak üzere, çeşitli frenleme stilleri arasından seçim yapmalarına olanak tanır.

AAPZ8qR.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Hertz, kiracıların araca alışmalarına yardımcı olmak için dijital rehberlik de dahil olmak üzere "Tesla EV'ler için birinci sınıf ve farklılaştırılmış kiralama deneyimi" sağlayacağını söyledi.

Elektrikli araçlarda biraz öğrenme eğrisi olsa da (bazen tekerlekli bilgisayarlar gibi hissedilebilir), harika bir yolculuk arabası yapabilirler.

Kaynak: Travel and Leisuretesla-1738969.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.