Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Royal Caribbean, 65 Ülkeyi Kapsayan Dünya Çapında Bir Turistik Gemi Yolculuğu Tarifesini Devreye Sokacağını Duyurdu


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Royal Caribbean, 65 Ülkeyi Kapsayan Dünya Çapında Bir Turistik Gemi Yolculuğu Tarifesini Devreye Sokacağını Duyurdu. 150 Ayrı noktada duracağı bildirildi.

AAMp4LE.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Royal Caribbean, yeni Ultimate World Cruise'un lansmanı ile dünya turlarında çıtayı yükseltiyor ve 274 gecelik bir macerada yedi kıtanın tamamını keşfediyor.

Şirket tarafından "oradaki en uzun ve en kapsamlı dünya gezisi" olarak tanımlanan ilk sefer, 65 ülkede 150 destinasyonda duraklarla Miami'den gidiş dönüş sefer yapacak. Bu, Royal Caribbean için yeni olan ve yalnızca bu seyahat programında mevcut olan 57 varış noktasını içerir.

Ultimate World Cruise'un öne çıkan özellikleri arasında Fas Kazablanka; Qaqortoq, Grönland; ve Shimizu, Japonya - Fuji Dağı'na açılan kapı. Gezginler ayrıca Peru'nun Machu Picchu'sundan Hindistan'daki Tac Mahal'e kadar dünyanın 11 harika harikasını ziyaret etme fırsatına sahip olacaklar.

"Artık insanlar dünyayı dolaşmaya ve kaybedilen zamanı telafi etmeye karar verdiler. Royal Caribbean, dünyanın her yerinde bizimle birlikte tatmak, dans etmek ve hayal kurmak için macera ve keşif arayanları karşılayan nihai tatil ile bunu gerçeğe dönüştürüyor. Royal Caribbean International'ın başkanı ve CEO'su Michael Bayley bir basın açıklamasında söyledi. "Kendilerine bir sonraki nereye gitmeleri gerektiğini soran gezginlere her yerde diyoruz."

Ultimate World Cruise, dört coğrafi bölüme ayrılacak: Boynuz Yuvarlak: Amerika ve Antarktika; Asya ve Pasifik Harikaları; Orta Doğu Hazineleri ve Med'in Harikaları; ve Kültür Başkentleri. Tüm dünya kruvaziyer yolculuğuna katılamayan yolcular, bireysel segmentler için rezervasyon yapma seçeneğine de sahiptir.

Ultimate World Cruise, Serenade of the Seas ile 10 Aralık 2023'te yola çıkacak ve 10 Eylül 2024'te Miami'ye dönecek.

Tam Ultimate World Cruise için rezervasyonlar, Royal Caribbean's Crown & Anchor Society Diamond ve üzeri statü üyeleri için 25 Ekim'e kadar telefonla yapılabilir. Genel halk bu süreden sonra rezervasyonlarını yapabilir. Dört ayrı seferden birine yelken açmak isteyenler, Aralık 2021'den itibaren rezervasyon yapmaya başlayabilirler.

https://www.royalcaribbean.com/ultimate-world-cruise/

Kaynak: Travel Leisure

new-zealand-2492599.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.