Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Dünyanın en büyük yüzen gece kulübü Dubai'de tarihi QE2 yolcu gemisinde açılıyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Dünyanın en büyük yüzen gece kulübü Dubai'de tarihi QE2 yolcu gemisinde açılıyor

AAPFSbr.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Cruise çevrelerinde sevgiyle QE2 olarak bilinen tarihi okyanus gemisi Queen Elizabeth 2, şimdi dünyanın en büyük yüzen gece kulübüne ev sahipliği yapıyor: Float Dubai.

2008 yılında Dubai kraliyet ailesi tarafından satın alınan ve şu anda Rashid ticari limanında 215 odalı yüzen bir otel olarak demirleyen gemi, 14 Ekim'de kulübün büyük açılışına ev sahipliği yaptı. Float'ın Instagram sayfasına göre, ABD'li rapçi DaBaby, bir DJ, dansçılar, akrobatlar, hula-hooper'lar ve göz kamaştıran yüksek fiyatlara sahip içeceklerin bir performansını içeriyordu. (İngiltere'nin The Times haberine göre, yaklaşık 200 ons Dom Perignon Rose Gold parti müdavimlerini 107.000 dolardan fazla geri getirdi.)

 

Gürültülü, karanlık ve seçkin olmanın yanı sıra, Float Dubai'nin tam olarak ne için gittiğini belirlemek zor. Mekanın web sitesinde, "Float, geçmişin tarihi ve kültürüyle dolu bir gemi olan Queen Elizabeth II'de şimdiki zamanda benzersiz bir alan sunuyor ve unutamayacağınız bir deneyimi garanti etmek için geleceğin teknolojilerini kullanıyor" diyor. diğer birkaç ayrıntı. Ayrıca site ziyaretçilerini "hemen Float'ı listelerine eklemeye" teşvik ediyor, ancak çoktan gelip giden üç gecelik büyük açılışın yanı sıra, Float'ın "Etkinlikler" sayfasında şu anda başka bir şey listelenmiyor.

AAPG1Rl.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Belki de bunun nedeni, The Times'ın katılımcıların sosyal mesafe protokollerine uymak için minimum yaklaşık 1.100 $ harcama ile masa ayırmasını gerektirdiğini söylediği COVID-19 kısıtlamaları. Tuhaf bir şekilde, gösterişli eğlence tekliflerine rağmen müşterilerin ayağa kalkmalarına veya dans etmelerine izin verilmedi.

Şirketin Facebook sayfasında, mekanın açık havada olduğunu gösteren çok sayıda fotoğraf var - bu, ziyaretçilerin otururken maskelerini çıkarmalarına izin veren bir şey. Diğer çekimler, geminin hunisindeki yukarı aydınlatmayı ve dış güvertelere eklenen renkli spot ışıklarını gösteriyor.

AAPFX0m.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

1.000 kişi kapasiteli olarak tasarlanan Float, geminin otelinden daha fazla ziyaretçiyi ağırlayabiliyor ve kesinlikle diğer gemilerin gece kulüplerinden daha fazla insanı barındırıyor. (Bağlam olarak, dünyanın en büyük yolcu gemilerinden biri olarak 5.400 yolcu taşıyan Denizlerin Vahası, Blaze gece kulübünde 200'den az kişi kapasitelidir.)

AAPFUpF.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Kaynak: The Point Guy

performers-5644247.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.