Φ celiski_ Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 selam arkadaslar, beni ve esimide araniza kabul ederseniz seviniriz.. esim bu sarkiyi ve goruntuleri duyarli insanlar icin yapti izlemenizi tavsiye ederim.. yorumlarinizi da bekliyorum tesekurler iyi gunler Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 selam arkadaslar, beni ve esimide araniza kabul ederseniz seviniriz.. esim bu sarkiyi ve goruntuleri duyarli insanlar icin yapti izlemenizi tavsiye ederim.. yorumlarinizi da bekliyorum tesekurler iyi gunler hoşgeldiniz çok güzel olmuş teşekkür ederiz Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 herbirimizsin duyarli olma dileyi ile..., tesekkürler celiski_ Alıntı
Φ ekinezya Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 HEPİMİZ MUTLU ANLARIMIZI BELGELEMEYE BAYILIRIZ. FOTOĞRAF MAKİNAMIZI ELİMİZE ALIP O MUTLU ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEYE ÇALIŞIRIZ.MUTLUĞUN RESMİNİ ÇEKMEK KOLAYDA,MUTSUZLUĞUN RESMİNİ ÇEKMEK NE KADAR ZOR HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ..KİMSENİN ELİ GİTMEZ FOTOĞRAF ÇEKMEYE..BU ŞARKIDA, İZLEDİĞİM RESİMLERDE İÇİMİ YAKTI.HİSSETTİĞİM TEK ŞEY DERİN BİR ÜZÜNTÜ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.