Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl selam arkadaslar, beni ve esimide araniza kabul ederseniz seviniriz.. esim bu sarkiyi ve goruntuleri duyarli insanlar icin yapti izlemenizi tavsiye ederim.. yorumlarinizi da bekliyorum tesekurler iyi gunler
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl selam arkadaslar, beni ve esimide araniza kabul ederseniz seviniriz.. esim bu sarkiyi ve goruntuleri duyarli insanlar icin yapti izlemenizi tavsiye ederim.. yorumlarinizi da bekliyorum tesekurler iyi gunler hoşgeldiniz çok güzel olmuş teşekkür ederiz
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 18 yıl herbirimizsin duyarli olma dileyi ile..., tesekkürler celiski_
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl HEPİMİZ MUTLU ANLARIMIZI BELGELEMEYE BAYILIRIZ. FOTOĞRAF MAKİNAMIZI ELİMİZE ALIP O MUTLU ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEYE ÇALIŞIRIZ.MUTLUĞUN RESMİNİ ÇEKMEK KOLAYDA,MUTSUZLUĞUN RESMİNİ ÇEKMEK NE KADAR ZOR HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ..KİMSENİN ELİ GİTMEZ FOTOĞRAF ÇEKMEYE..BU ŞARKIDA, İZLEDİĞİM RESİMLERDE İÇİMİ YAKTI.HİSSETTİĞİM TEK ŞEY DERİN BİR ÜZÜNTÜ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.