Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ford, Jeep'e Son Zamanlardaki SUV Savaşında "Klas Kalmasını" Söyledi


Önerilen İletiler

  • Admin

Ford, Jeep'e Son Zamanlardaki SUV Savaşında "Klas Kalmasını" Söyledi

Jeep'in patronunun Ford'a ciddi gölge düşürmesiyle, otomotiv dünyasında kötü bir hafta oldu. Tepkiler beklenmedikti, ancak Michigan merkezli otomobil üreticisi onu yalan söylemiyor, Detroit Free Press'e göre.

AAPi2YW.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Ford sözcüsü Jiyan Cadiz, off-road pazarındaki rekabetle ilgili geniş kapsamlı bir yazısında basit bir tavsiyeyle başladı: "Klas kalın, Auburn Hills." Stellantis Kuzey Amerika'nın genel merkezine yönelik net bir açıklama yapan Cadiz, "İkimiz de Explorer'ın Amerika'nın tüm zamanların en çok satan SUV'si olduğunu biliyoruz" diyerek bazı gerçeklere dikkat çekti. Sözcü daha sonra Ford'un geleneksel pazarlarındaki son başarılarına dikkat çekerek Jeep'in hayal kırıklığının kaynağını tartışmaya devam etti.

"Sanırım Jeep'in Bronco ve Bronco Sport'un yüz binlerce satış ve rezervasyon toplamasını izlemesi uzun bir yıl oldu - ve Jeep'e karşı karşılaştırma testi kazanır" diyen Cadiz, "... İzi test edilmiş arazi donanımı, artırılmış manevra kabiliyeti, yerden yükseklik, iz modları ve aksesuarları ile Explorer ve Expedition."

AAPif2W.img?h=840&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Kısa süre önce Ford Explorer Timberline alıcıları için "üzüntü hissettiğini" söyleyen Jeep patronu Jim Morrison'ın açıklamalarına net ama net bir yanıt. Morrison'ın iddiası, müşterilerin aracın gerçekte olduğundan daha sağlam ve yetenekli olduğunu düşünmelerine "kandırılabileceği" ve Jeep'in kendi Grand Cherokee Trailhawk'ına uymadığını iddia edecek kadar ileri gitti.

Ford'un Eylül ayında Bronco çatılarıyla ilgili devam eden sorunlarına ucuz bir atış yapan Morrison'ın daha önceki eleştirilerini takip ediyor. Bir off-road etkinliğinde yağmura dikkat çeken Jeep patronu, "Bu hafta sonu burada Broncos olacağını sanmıyorum" dedi.

Morrison'ın aksine Ford'un yanıtı, rakibini veya ürünlerinin kalitesini ve kapasitesini karalamak olmadı. Bunun yerine, yanıt verme fırsatını yakaladı ve bunu kendi başarılarından bahsetmek için kullandı.

Cadiz'in açıklamaları, yeni Bronco'nun etrafındaki heyecanı ve heyecanı kutlarken, yeni Timberline modellerinin özelliklerini öne çıkarıyor. Bu konuda neredeyse yüzsüz bir reklam ama çamura inmekten çok yükseklere çıkan bir yaklaşım.

Son zamanlarda, Ford'un yıldızı off-road alanında çok yükseliyor. Buna karşılık, Jeep, şimdi cesur yeni gelenler tarafından kuşatılmış bir alanın cesur savunucusu olma konusunda imrenilmez bir konumda. Wrangler için Bronco'nun gelmesi ve Jeep serisinin geri kalanı için her türlü yeni "sağlam" SUV kaplamasının gelmesiyle, şirket bu zorlukları pazar payına savuşturmakla meşgul olacak.

Bu tür bir pazar savaşı, katı araba yöneticileri için ekmek ve tereyağıdır. Onlar da sadece insan, bu yüzden ara sıra bize savaşın sıcağında gerçekten nasıl hissettiklerini söylemeleri doğal. En azından olağan cilalı pazarlama konuşmalarından ferahlatıcı bir değişiklik yapar.

Tabii ki, sporseverler daha fazla gösteri görmek isteyebilir, kelimeler savaşının daha da ileri gitmesi için tezahürat yapabilirler. Herhangi bir ilkokul tükürüğü gibi, yöneticiler rakiplerinin basında onlar hakkında söyledikleri hakkında iğnelenmeye devam ederse, alevlenmeye devam etmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, halkla ilişkiler uzmanları meslektaşlarına söndürmeleri için ateş yakmayı bırakmaları için yalvarırken, her iki tarafta da ihtiyat ve sükunetin kısa süre içinde hakim olacağından şüpheleniyoruz.

Kaynak: theDrive

police-car-3507038.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.