Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2022 Jeep Grand Wagoneer SRT Hellcat


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

2022 Jeep Grand Wagoneer SRT Hellcat

What If'a Hoş Geldiniz Hızlı Al, yaratıcı illüstratör Abimelec Arellano ve Hagerty'den yeni bir özellik. Sıradan arabalarımızda gösterilirken What If? özellikler tam 3D işlemelerdir ve herhangi bir sayıda görüntüde görünebilir, Hızlı Çekimler Abimelec'in hayal gücünün manşet dışı ifadeleridir. Her birine kısa bir hikaye eşlik ediyor. Eğlence! — Jack Baruth

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Exterior-Gal

Beş kat yukarıda, köşedeki bir ofisin cam akvaryumunda Ken, arka tamponunun sol köşesini bozan içbükey bir girintiye sahip kullanılmış bir Camry'ye doğru park yerinden tökezleyen ineği izledi. Zavallı adam, bir Applebee'nin menajerine teknik ekip liderinden daha çok yakışan kırmızı bir polyester "elbise gömleği" giyiyordu, boynunda siyah kravat gevşekti. Hızla parçalanan bir karton kutu, ineğin üzgün küçük açık ofis masasını süsleyen her acınası eşyayı tutuyordu - tam da Kurumsal Güvenlik'in onu temizlemek için aşağı indirdiği ana kadar.

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Exterior-Gal

Ken bu kadar yüksekten emin olamıyordu ama ineğin omuzlarının sarsılması şiddetle hıçkırdığını gösteriyordu. Benimle uğraştığın için böyle oluyor, diye düşündü Ken. Bir otoparkta dokuz bin dolarlık bir arabaya doğru yürüyorsunuz ve ben bir sonraki Bali gezimi planlıyorum. Kaybettin. ben kazandım.

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Exterior-Gal

Ve gerçekten, başka türlü nasıl olabilirdi? Ken, bugünkü kıdemli liderler toplantısından çok önce desteyi kendi lehine yığmıştı. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca kendi seviyesindeki diğer tüm yöneticilerle bir brunch veya öğle yemeği ayarladığından emin olmuştu. Bu yemekler sırasında, 100 dolarlık "tarladan sofraya" tabakların paylaşılmasının yarattığı keyifli ve biraz da komplocu atmosferde Ken, Brooklyn'li bir hobi bahçıvanının sevgisi ve ilgisiyle şüpheler ekmişti. İnek çılgındı, zehirliydi, kurumsal değerlerimizi temsil etmiyordu. Ve Ken, iddialarından hiç endişe duymuyordu! Aslında, ineklere şikayetlerini eksiksiz ve adil bir şekilde dinlemeyi kabul etmişti çünkü Ken herkesin ekip normlarımıza ve süreçlerimize güvenmesini istiyordu. Nerd'in şikayetlerinin çok aşırı olması… neden, tam da ciddiyetleri tarafından baltalandılar! Sanki herhangi biri gerçek olabilirmiş gibi!

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Exterior-Gal

Elbette Ken biliyordu ve inek biliyordu ve Ken de ineğin bildiğini biliyordu, iddiaların her birinin doğru olduğunu. Ve sonra biraz. “Soruşturma” sürecinde inek yeterince büyük düşünmemişti. Evet, Ken satıcılardan komisyon alıyordu. Evet, Ken yorulmadan şirketteki kilit kişileri işten ayrılana ya da kovulana kadar defalarca karaladı ve karaladı, her zaman yeni boşalan yerleri kendi seçtiği kişilerle doldurdu. Ama inek daha büyük planı kaçırmıştı. Ken bir milyon, hatta on milyon dolar çalmak için dışarı çıkmamıştı. Bütün şirketi çalmak için dışarı çıktı. Bir arı kovanındaki balın her bir parçasını temizleyen bir ayının acımasız sabrıyla zamanla içini boşaltırdı ve hiçbir küçük iğne onu durduramazdı.

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Exterior-Gal

Durum böyleydi: Herkes toplantı için otururken Ken, nabzının 75 bpm'lik rahat bir hızda olduğunu doğrulamak için Apple Watch'unu kontrol etti. Sonra sessizlik istedi. O ve diğer yönetici arkadaşları, beyaz tahtaya ve sandalyeye bakan uzun bir masada oturuyorlardı. Deli sandalyede oturuyordu.

Herkese günaydın, dedi Ken, yumuşak tereyağı gibi pürüzsüz ve masanın bir ucundaki CEO'ya güven verici, kendinden emin bir bakış atarak. "Bugün Wintel barındırmada kıdemli teknik lider olan Sebastian Ringer tarafından ziyaret ediliyoruz. Bildiğiniz gibi, Sebastian bu ayın başlarında bazılarınıza bir e-posta gönderdi ve teknik yığınımızda bazı yanlış işler yapıldığını iddia etti. Ondan ortaya çıkmasını ve bize bu iddialar hakkında biraz… netlik vermesini istedim.” Ken'in sesi samimi, arkadaşça bir ses tonuna dönüştü. "Sebastian, bugün herkesin seni dinlemek için burada olduğundan emin olmanı istiyorum. Olacaksın. Olmak. Duyulmuş. Garanti veriyorum." Çevresindeki kel kafalar, Ken'in şirkete bariz bağlılığına hayran kalarak anlayışla başını salladı.

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Exterior-Gal

"İyi," dedi inek, "çünkü sen bir hırsızsın ve kanıtım var. Son şirketinizden 'ayrılmadığınız' gerçeğiyle başlayalım. Kovuldun. Bunu neden kimse bilmiyor? Ve …"

Ken, elini uzatarak, "Seni bir dakikalığına durdurmama izin ver," dedi. "Sebastian, liderlik seviyesinde değilsin, o yüzden sana daha sonra kullanabileceğin bir şey anlatacağım. Bir baş teknik görevli pozisyonundan 'kovulamazsınız'. Değil… McDonald's.” Etrafında bilmiş kahkahalar vardı. "Şimdi, tartışmalı şartlarla ayrıldığımı duymuş olabilirsiniz. Bu genellikle vizyonunuz küçük düşünenler için çok … gelişmiş… olduğunda olur. Bu konuda kimseyi yanılttığımı düşünmüyorum. Hiç ihtiyacım olmadı. Etrafımda gördüğün erkekler… sofistike. Bu işlerin nasıl yürüdüğünü biliyorlar. Ama," diye cömertçe sonuçlandırdı, "Sizi rahatsız ediyorum. Neden … şikayetinin özüne inmiyorsun?”

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Exterior-Gal

"Tamam ben yapacağım. Bu işi aldığından beri, başlattığın her büyük projede başarısız oldun. Artık rekabette yılların gerisindeyiz. Ve bir şekilde bu başarısızlıklar her zaman sizin gizli ortak olduğunuz bir müteahhitlik firmasıyla alakalıdır!” Nerd'in yüzü kırmızıydı. Bu çok iyi gidiyordu.

Ken sadece bir tanesini güldü. "Sebastian, son girişimlerimizle ilgili büyük sorunlar yaşadığımızı ilk kabul eden ben olurdum. Ve yönetim kuruluna bu sorunların büyük ölçüde Amazon Bulutunun belgelenmemiş bazı sınırlamalarından kaynaklandığını açıkladım."

“Amazon Bulutunun belgelenmemiş sınırlamaları?” inek tükürdü. "Kafan güzel mi? Başarısızlıklar uydurulmuş gizli bir sorundan değil, ne yaptığınızı bilmiyor olmanızdan kaynaklanıyor!”

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Exterior-Gal

Ah, Sebastian, dedi Ken gülümsedi. "Ne yaptığımı bilmeseydim Kellogg'un CTO'su olacağımı sanmıyorum. Ve ne yaptığımı bilmeseydim çevremdeki adamlar tarafından işe alınmazdım. Böyle bir şeyin olmasına izin vermeyecek kadar anlayışlılar.” Masanın aşağısında, CEO güzel bir şekilde gülümsedi. Odanın karşısında, inek öfkeyle titriyordu. Ken kendini çok kontrol altında hissetti.

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Capability-G

"Ne yaptığını biliyorum!" diye bağırdı inek, dışarıdaki bir sese tehlikeli bir şekilde yakındı. "Ve ihtiyacım olan tüm kanıtlara sahibim, tam burada. Tucson üretim hattını yenileme sözleşmesiyle başlıyor, ki…” Ken sessizlik için elini kaldırdı.

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Capability-G

"Sebastian, kurulun bir şekilde bu şeytani planın içinde olduğunu mu ima ediyorsun? CEO'muz Bay Smith aynı zamanda bir hırsız mı? Odadaki 'dolandırıcılık' şu anda bizimle mi?" İneğin doğrudan gözünün içine bakan Ken gülümsedi ve göz kırptı. Umduğu gibi, bu bardağı taşıran son damlaydı.

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Interior-Gal

"Hayır, lanet olsun! O hırsız değil! SEN! VE BU KONUDA BİR ŞEY YAPACAĞIM!” O anda Ken, köşede duran Kurumsal Güvenlik görevlisine bir el işareti yaptı, o hızla öne çıktı ve tek bir hareketle ineğin iki bileğini de sırtının arasına aldı.

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Capability-G

"Korkarım tartışma burada bitiyor Sebastian," diye mırıldandı Ken, inek eğilip gardiyanın ağırlığı altında yalpalarken. “Yönetim düzeyinde şiddet içeren söylemlerde bulunamayız. Kendimizi güvende hissedemezsek devam edemeyiz. Ve konuşmanızın şiddeti kendimizi güvende hissetmemizi engelliyor. Korkarım bu bizimle son gününüz. Beyler," diye devam etti, toplanmış yönetici grubuna dönerek, "Sanırım bu toplantıyı bitiriyor. Sebastian'a endişelerini genişletme şansı verdiğiniz için teşekkür ederiz. Güvenliğiniz riske atıldığı için üzgünüm. Bir daha olmayacak." Adamlar odadan çıktılar ve Ken onları takip ederek ofisine yöneldi ve yüzünü kaplayan sırıtışı güçlükle gizledi.

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Interior-Gal

Bu kadar basit olmuştu. Ve şimdi, inek güvenli bir şekilde binadan atıldığında, Ken birkaç arama yaptı. En son girişimi, söz konusu desteği başlatamayan bir masaüstü destek firmasına, kendi özel platformları ile mevcut ağ altyapısı arasındaki bazı uyumsuzlukları gerekçe göstererek on üç milyon dolar akıtmıştı. Ken, yönetim kuruluna “Bu öğrenilen bir ders” demişti ve “bunu büyük bir kazanç olarak görüyorum”. Daha sonra derhal başka bir destek firmasıyla yeni bir sözleşme imzaladı ve orijinal şirketi yükümlülüklerinden kurtardı ve bu noktada blok zinciri hesabına neredeyse üç milyon dolar değerinde elli üç BTC transferi kaydedildi. Ancak anlaşma yetmiş BTC için yapılmıştı, bu yüzden Ken, şirketin sahibine memnuniyetsizliğini iletmek için zaman kaybetmedi.

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Interior-Gal

“Ken, Bitcoin geçen ay yüzde yirmi arttı. Aynı miktarda nakit paranız var. ”

Bir anlaşma yaptık, diye hırladı Ken. "Gelecek yıl farklı bir LLC kullanarak sos trenine geri dönmek istiyorsan, o eksik 17 BTC'yi istiyorum."

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Capability-G

Aramanın diğer ucundaki ses, "Bu tür bir teşvikle, fazlalığı emeceğim," dedi. "Birazdan göreceksin."

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Interior-Gal

"Artık dikkatsizliğe son," diye yineledi Ken ve asansörü yeni Grand Wagoneer Hellcat'inin beklediği yer altı otoparkına indirmeden önce telefonu kapattı. Bu, normalde Macan veya SQ5 gibi spor arabalardan hoşlanan Ken için bir çıkıştı, ancak bu sözde bir Amerikan imalat firması olduğundan, sürüş için "Amerikan" bir şey satın almak zorunda hissetmişti. Cehennem Kedisi çok ucuzdu - 117.500 dolar - ve yeni gelini ile yeni hamile kaldığı tüp bebek için bolca yer vardı, Letonyalı bir kadın, Amerikan pasaportu için çaresizliği onun Ken'in gözlerine göz yummasına neden oldu. , diyelim, tuhaf iştahlar.

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Interior-Gal

Ken rampayı tırmanıp binadan çıkarken, süper şarjlı V-8'in kükremesi otoparkta yankılandı. Ana sürüklenmeye doğru sağa dönerken Ken, solunda ve arkasında bir hareket parıltısı gördü. Neden, o inekti! Ve adamın Camry'si doğruca ona yöneldi!

2022-Grand-Wagoneer-Gallery-Capability-G

Kaynak: Hagerty

rc-5055293.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.