Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 kalbim onda kalmıştı epey bir süre öylece kaldı onda.sonra kendimi toparladım ve aldım kalbimi sizin neyiniz kaldı................. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 ÇOK SEVDİĞİM EŞOFMAN TAKIMIMI ONA VERMİŞTİM,BİR TANE DE KİTABIMI VERMİŞTİM ONU DA GERİ İSTİYORUM DUY BENİ VER EŞYALARIMI YAHUUUU ŞİMDİ BUNLAR İÇİN ARANMAZ Kİ ADAM 10 AY OLMUŞ YUH DER Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 ben bu konulara hic girmiim... yine durduk yere sinir olurum Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 en sevdiğim tükü kaseti gıcık oldum isteyemedimde helali hoş olsun ne diyim şimdi Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 hadi kızlar birbirimizin adına isteyelim eşyalarımızı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 bir eski sevgili birde eski sevdiği vardır insanın.........sevdiğimde benliğim kaldı.....kalbim kafam kaldı.....ama arada bir aklım başıma geliyor sahip çıkıyorum kendime.......sevgiliye gelince en sevdiğim askeri yeşil bi kazağım vardı o kaldı onda.......başkada bişey yok.......istememde geri tepe tepe giysin....kaç yıl olmuş zaten giyilecek hal kalmamıştır......... yaşasın özgürlük...yuppyy sevgili yok dert yok........ Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 hadi kızlar birbirimizin adına isteyelim eşyalarımızı evet ya doğru diyosun EEYYY eski sevgililer duyun sesimizi Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 bir eski sevgili birde eski sevdiği vardır insanın.........sevdiğimde benliğim kaldı.....kalbim kafam kaldı.....ama arada bir aklım başıma geliyor sahip çıkıyorum kendime.......sevgiliye gelince en sevdiğim askeri yeşil bi kazağım vardı o kaldı onda.......başkada bişey yok.......istememde geri tepe tepe giysin....kaç yıl olmuş zaten giyilecek hal kalmamıştır......... yaşasın özgürlük...yuppyy sevgili yok dert yok........ bence de özgürlükkkkkkkk Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 en güzeli ya...sorumluluk sahibi olmuyor insan........ Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Muhakkak izim kalmıştır..Çünkü üzerinde yürüdüğüm yürekler hiç bi zaman sert olmamıştır. Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2005 benim onda birşeyim kalmadı ama onun bende taktığı boynuz haala duruyor benimle mezara kadarda gelecek galiba Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 utangaçlıgım kaldı eskisinden Alıntı
Φ 376706 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Hiç bir şeyim kalmadı. Hepsini iade etti. Hatta al kalbini başına çal dedi. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.