Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kalbim onda kalmıştı epey bir süre öylece kaldı onda.sonra kendimi toparladım ve aldım kalbimi ;)

sizin neyiniz kaldı.................

Gönderi tarihi:

ÇOK SEVDİĞİM EŞOFMAN TAKIMIMI ONA VERMİŞTİM,BİR TANE DE KİTABIMI VERMİŞTİM ONU DA GERİ İSTİYORUM DUY BENİ VER EŞYALARIMI YAHUUUU :angry:

ŞİMDİ BUNLAR İÇİN ARANMAZ Kİ ADAM 10 AY OLMUŞ YUH DER :angry:

Gönderi tarihi:

ben bu konulara hic girmiim...

yine durduk yere sinir olurum

Gönderi tarihi:

bir eski sevgili birde eski sevdiği vardır insanın.........sevdiğimde benliğim kaldı.....kalbim kafam kaldı.....ama arada bir aklım başıma geliyor sahip çıkıyorum kendime.......sevgiliye gelince en sevdiğim askeri yeşil bi kazağım vardı o kaldı onda.......başkada bişey yok.......istememde geri tepe tepe giysin....kaç yıl olmuş zaten giyilecek hal kalmamıştır......... -_-

yaşasın özgürlük...yuppyy sevgili yok dert yok........ :stuart:

Gönderi tarihi:

hadi kızlar birbirimizin adına isteyelim eşyalarımızı :P

evet ya doğru diyosun

EEYYY eski sevgililer duyun sesimizi

Gönderi tarihi:

bir eski sevgili birde eski sevdiği vardır insanın.........sevdiğimde benliğim kaldı.....kalbim kafam kaldı.....ama arada bir aklım başıma geliyor sahip çıkıyorum kendime.......sevgiliye gelince en sevdiğim askeri yeşil bi kazağım vardı o kaldı onda.......başkada bişey yok.......istememde geri tepe tepe giysin....kaç yıl olmuş zaten giyilecek hal kalmamıştır......... -_-

yaşasın özgürlük...yuppyy sevgili yok dert yok........ :stuart:

bence de özgürlükkkkkkkk :sorcerer:

Gönderi tarihi:

Muhakkak izim kalmıştır..Çünkü üzerinde yürüdüğüm yürekler hiç bi zaman sert olmamıştır.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

benim onda birşeyim kalmadı ama onun bende taktığı boynuz haala duruyor benimle mezara kadarda gelecek galiba :(

Gönderi tarihi:

Hiç bir şeyim kalmadı. Hepsini iade etti. Hatta al kalbini başına çal dedi.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.