Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2021 Admin Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2021 91 Yaşındaki Clint Eastwood, Bu Tek Şeyin Oyunculuğu Bırakmasına Neden Olabileceğini Söylüyor 17 Eylül'de Clint Eastwood'un yönetmen ve yıldız olarak son filmi Cry Macho, sinemalarda ve HBO Max'te vizyona girecek. Efsanevi aktör/yönetmen 91 yaşında olduğu için bazıları bunun onun son filmi olabileceğini düşünebilir, ancak böyle bir karar vermedi. Los Angeles Times ile yaptığı yeni bir röportajda, yıldız, özellikle yönetmenlikten emekli olmak gibi bir planı olmadığını, ancak oyunculuk konusunda da henüz havlu atmadığını açıkladı. Clint Eastwood da oyunculuğu bırakmasına, hatta düşünmesine neden olabilecek tek şeyi paylaştı. Eastwood oyunculuğa ilk olarak 50'li yıllarda başladı ve ilk yönetmenlik denemesini 1971 yapımı Play Misty for Me ile yaptı. Ancak neredeyse 70 yıllık bir kariyere sahip olmasına rağmen, durmakla ilgilenmiyor. Daha sonraki yıllarında çalışmak hakkında ne söyleyeceğini öğrenmek için okumaya devam edin. Eastwood yönetmenliğe başladı çünkü rollerin devam edeceğinden emin değildi. Eastwood'un Cry Macho'dan sonra sıraya koyduğu başka bir filmi yok, ama bunun nedeni yönetmenliğe devam etmek istememesi değil. Los Angeles Times'a verdiği demeçte, "Şu anda sızan hiçbir şeyim yok" dedi. "Bundan önce sızan hiçbir şeyim yoktu. Hikayenin kendisinin, anlatılmasının eğlenceli olduğu bir şey çıkarsa, ona açığım." İlk başta, "Yönetmenin tüm amacı, daha yaşlı bir adam olarak yapabileceğiniz bir şeydi" diye açıklamaya devam etti. (İlk filmini yönettiğinde 41 yaşındaydı.) Ama şimdi "Beğendim" dedi. "Diğer yönetmenlere karşı hiçbir şeyim yok ama olaylara tamamen farklı bir açıdan bakabilirim ve 'Neden ona verdim?' diye düşünmek istemiyorum." Seyirci arkasında olmazsa oyunculuğu bırakacak. Son yıllarda, Eastwood yönettiğinden çok daha az rol aldı, ancak 2018'de The Mule, 2008'de Gran Torino ve şimdi de Cry Macho da dahil olmak üzere bir dizi kendi filminde rol aldı. LA Times röportajında, oyunculuk hakkında, "90'larımda hala ne için çalışıyorum? İnsanlar sana domates fırlatmaya başlayacak mı?" dedi. Seyircinin tepkisine göre ne zaman durması gerektiğini bileceğini açıkladı. "Bunun yeterli olup olmadığını merak ettiğim noktaya geldim, ancak karar verdiğim noktaya gelmedim" dedi. "Birkaç hindi çıkarırsan, yakında sana söylerler." Diğer film yapımcılarının neden emekli olduğunu anlamıyor. Eastwood, daha önce hem oyunculuk hem de yönetmenlik kariyeri için planlarından veya eksikliğinden bahsetti ve emekli olmama konusunda benzer yorumlar yaptı. 2018'de USA Today'e "Yaptığım işi seviyorum" dedi. "Muhtemelen devam edeceğim. İyi hissediyorum, ancak malzemeye göre değişir. Muhtemelen bir şeyi sadece marjinal olduğu için yapmazdım - yapmak zorundayım. bir tür geçerliliği olduğunu ve bugünle bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum." Emekli olan diğer film yapımcıları için de şunları ekledi: "Birçok insanla birlikte, sağlıkları mı bozuldu yoksa sadece sıkıldılar mı? Sık sık merak ediyorum, çünkü bundan sıkılmadım." Oyunculuk ve yönetmenlikle ilgili olarak, İngiliz dizisi This Morning in 2020'de (Closer aracılığıyla), "Filmlerde oynamayı seviyorum, film yapmayı seviyorum ve film yönetmeye başladım çünkü düşündüm ki, Bir gün bakacağım ekrana bakın ve 'Bu kadar Eastwood, başka bir şey yapsanız iyi olur' deyin. Bu yüzden düşündüm ki, eğer yönetirsem, diğer insanların ekranda olmasına izin verebilirim." Son filmi bazı klasik Eastwood hareketlerini içeriyor. Cry Macho, eski bir patronun (Dwight Yoakam) oğlunu (Eduardo Minett) Meksika'dan eve getirmesine yardım eden eski bir rodeo yıldızı (Eastwood) hakkında. Filmde, Eastwood ata binmek ve birine yumruk atmak zorunda. Yumruk hakkında, "Geçmişte attığım kadar iyi olmayabilir ama bunu yapmak eğlenceliydi" dedi. Ata binmeye gelince, Los Angeles Times'a, "Asistan endişeliydi. 'Dikkatli ol, şimdi dikkatli ol' diyordu. Arka tarafıma düşmemden korktu. Ama ata bir arkadaş gibi davranırsan, seninle ilgilenir." Kaynak: BESTLIFE Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.