Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

55 yaşında, Cindy Crawford İkonik Pepsi Reklamını Yeniden Yarattı ve Tamamen Aynı Görünüyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

55 yaşında, Cindy Crawford İkonik Pepsi Reklamını Yeniden Yarattı ve Tamamen Aynı Görünüyor

55 yaşındaki model Cindy Crawford, Instagram takipçileriyle 1992'den kalma ikonik Pepsi reklamını gerçekten harika bir amaç için yeniden yarattığını paylaştı.

2021 çekimi, Cindy'nin erkek kardeşinin lösemi tedavisi gördüğünü paylaştığı Wisconsin, Madison'daki Amerikan Aile Çocuk Hastanesi için para toplamak amacıyla fotoğrafçı David Yarrow ile yapıldı.

Cindy, Instagram Hikayelerinde, aynı kesim kot şortu ve beyaz atleti salladığını gösteren bazı sahne arkası çekimleri paylaştı ve neredeyse 30 yıl sonra hemen hemen aynı görünüyor.

AAOeFWH.img?h=559&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

55 yaşındaki Cindy Crawford, ikonik Pepsi reklamını gerçekten harika bir amaç için yeniden yarattığını Instagram takipçileriyle paylaştı.

1992'de çekilen orijinal reklam filmi için Cindy o sırada 29 yaşındaydı. (Ve dürüst olmak gerekirse, bir gün bile geçmiyor!) Reklam, Super Bowl'da gösterime girdiğinde büyük dalgalar yarattı.

Yirmi dokuz yıl sonra, süper model orijinal çekim yerine geri döndü ve aynı kuaförü de beraberinde getirdi. Çekimle ilgili yakın tarihli bir Instagram gönderisinde, "1992'de bu anı yeniden yaratmak için yaptığım ünlü @pepsi reklamından orijinal Halfway House'a geri döndük" dedi.

Bilgi tazelemek için, Cindy'nin ikonik beyaz tankında ve Daisy Dukes'de olduğu orijinal Pepsi reklamı şöyle görünüyordu:

AAOeDkd.img?h=1446&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

2021 çekimi, Cindy'nin erkek kardeşinin lösemi tedavisi gördüğünü paylaştığı Wisconsin, Madison'daki Amerikan Aile Çocuk Hastanesi için para toplamak amacıyla fotoğrafçı David Yarrow ile yapıldı. Cindy ayrıca şu ana kadar 1 milyon doların üzerinde para topladıklarını da paylaştı.

Diğer model Helena Christensen, "👏🔥❤️😍 her yönden harika" yorumunu yaptı ve Reese Witherspoon, "Gerçekten muhteşem! Ve harika bir amaç için ❤️" yazdı.

Cindy ayrıca Instagram Hikayelerinde, aynı kesim kot şortu ve beyaz atleti salladığını gösteren bazı kamera arkası çekimleri paylaştı.

AAOeFWK.img?h=1679&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Kovboy şapkası ve dikmesi arasında 29 yıl öncesine göre daha da güçlü görünüyor:

AAOeFWM.img?h=1679&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Bu kadar formda kalmak için Cindy, antrenörü Sarah Hagaman ile birlikte çalışıyor ve yakın zamanda Instagram'da yorucu antrenmanlarından birini paylaştı.

Model, 20-30-40 tekrarlı ayakta bisiklet egzersizi, sumo squat yan yana egzersizi, düşük plank ab testereleri (dört tekrar ve tutma + tekrar), alternatif diz vuruşları ile düşük tahta, alternatif makasla hamstring tutuşundan oluşan üç tur tamamladı. bisiklet egzersizi, dirseğe diz alternatif erişimli diz çökmüş tahta ve yan gövde her iki tarafta eğik egzersizlere yükselir. FEW!

Diyetine gelince, Cindy çok fazla protein ve sebze tüketiyor. People'a verdiği demeçte, "Ne kadar sağlıklı yerseniz, o kadar çok yapmak istersiniz çünkü kendinizi daha iyi hissedersiniz" diyerek, en sevdiği yemeklerin tabağında çiğ ıspanak üzerine somon ve kuşkonmaz veya hindi köftesi olduğunu da sözlerine ekledi.

"Bir protein içeceği ile başlıyorum. Bu beni çok dengeli bir enerjiyle idare ediyor. Öğle yemeğinde bir salata ye. Proteinle kendimi daha iyi hissediyorum, bu yüzden balık veya tavuklu salatayı severim. Atıştırmayı kendinize bırakın" dedi.

Kaynak: Prevention

soda-466542.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.