Zıplanacak içerik

Angelina Jolie, Salma Hayek'in Yüzünü Doğum Günü Pastasına Bastırdı

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Angelina Jolie, Salma Hayek'in Yüzünü Doğum Günü Pastasına Bastırdı

Görünüşe göre Angelina Jolie ve Salma Hayek, Hollywood'un en yeni dostluğu.

Frida oyuncusu geçtiğimiz Çarşamba günü 55. yaş gününü kutlarken, Maleficent oyuncunun Hayek'in ailesi ve arkadaşları arasında düzenlenen toplantıya katıldığını gösteren bir video paylaştı. Klipte Jolie tereddüt ediyor, çünkü Hayek ona Meksika geleneği olan "mordida"yı nasıl gerçekleştireceğini gösterirken, kutlama yapan kişinin yüzü ilk ısırıkları için kendi doğum günü pastasına itildiğinde.

Jolie klipsli dantel kaşkorse ile siyah bir takım elbise giyiyor, Hayek ise metalik bir tulum ve siyah ayak bileği botları giyiyor. Sonunda Jolie, Eternals'daki rol arkadaşının yüzünü pastanın içine iter ve diğer katılımcılar "Mordida!" diye tezahürat yapar.

Hitman's Bodyguard oyuncusu, 55. doğum gününü tropik bir kumsalda mavi boyundan bağlamalı tek parça mayoyla diktiği bir postla kutladı. "55. yaş günüm kutlu olsun 💃🏻 yeni maceralar için sabırsızlanıyorum #minnettar" yazdı.

Jolie ve Hayek, yönetmen Chloe Zhao'nun yaklaşan MCU filmi Eternals'ı çekerken yakın arkadaş olmuş gibi görünüyor. Hayek, kendisi, Jolie ve The Lovebirds oyuncusu Kumail Nanjiani'nin bir özçekiminin başlığında Aralık 2019'da Instagram'da oyuncu kadrosuyla çekim yapma deneyimi hakkında fışkırdı.

"Tanrım çok şanslıyım... Uzaylıları oynayan harika oyuncularla çalışacağımı sanıyordum; çok az şey biliyordum, harika insanlarla arkadaş olacağım" diye yazdı.

Ayrıca Haziran ayında 46. doğum günü için Jolie'ye doğum günü sevgisi gönderdiğini ve insani yardıma "Ebedi kız kardeşi" olarak atıfta bulunduğunu gösterdi.

Kesilen Kız, geçen ay Instagram'a katıldı ve gönderiye göre Afganistan'dan bir genç kızın el yazısıyla yazılmış bir mektubunun görüntüsünü paylaştı. Ayrıca ülkedeki geçmişteki insani yardım çalışmalarına da değindi ve mevcut Taliban devralımı sırasında Afgan kadın ve kız çocuklarına yardım etme arzusunu dile getirdi.

"On yıllardır - dünyanın en yetenekli insanlarından biri olan - Afgan mültecilerin nasıl bir yük gibi muamele gördüğünü izlemek de mide bulandırıcı. Araçlara ve saygıya sahip olsalar, kendileri için ne yapacaklarını bilmek. Ve bu kadar çok kadınla tanışmak. ve sadece eğitim almak isteyen değil, bunun için savaşan kızlar" diye yazdı.

Kaynak: BAZAAR

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.