Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

  • Admin

En iyi gece görüşlü güvenlik kamerası

En iyi gece görüşlü güvenlik kameraları ve sistemleri söz konusu olduğunda tüm cihazlar eşit şekilde üretilmez. Bazı kameralar daha yüksek su geçirmezlik derecelerine, daha uzak gece görüş mesafelerine ve daha iyi uyumluluğa sahiptir. Bu özelliklerin ötesinde fiyatlandırma, kurulum gereksinimleri, DIY seçenekleri, servis sözleşmeleri ve daha pek çok konuda da keskin bir fark olabilir. Bu parametreleri aldık ve şu anda piyasadaki en iyi beş gece görüşlü güvenlik kamerasını size sunmak için çeşitli kameraları karşılaştırdık.

AAO3YG9.img?h=748&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en iyi güvenlik kamerasını bulmak, en iyi gece görüşlü dış mekan güvenlik kameralarından en ucuzuna kadar karşılaştırma kılavuzumuzu okumak kadar kolaydır. Kamera ister paket hırsızlığını önlemek, ister gencin gelişini ve gidişini takip etmek veya izinsiz girenleri caydırmak için olsun, bu gece güvenlik kameraları bunu sağlayabilir.

En iyi gece görüşlü güvenlik kamerası için en iyi seçimlerimizin bir özeti:

guvenlik-kamerasi.jpg

En iyi gece görüş kameraları nelerdir?

Fiyat ve özellikler arasında genellikle bir ödünleşim olduğundan, en iyi gece görüş kamerası olarak yalnızca bir kamera seçmek zordur. Ancak, bu makalede incelenen beş kişi, o nokta için en iyi yarışmacılardır. İster en iyi bütçeli gece görüş kamerası olsun, isterse her yönden en iyi özelliklere sahip gece görüş kamerası olsun, her biri yaptığı işte en iyi olduğu için seçildi.

Gece görüşlü kameralar nasıl çalışır?

Entegre teknolojiye bağlıdır, ancak birçok gece görüş kamerası özel ışıklar ve sensörler kullanır. Örneğin, bir kızılötesi güvenlik kamerası, ışığı yaymak için kızılötesi LED ışıklara ve bu ışığı "görmek" için özel bir kızılötesi sensöre sahip olabilir.

Gece görüşlü kameraların maliyeti nedir?

Gece görüşlü güvenlik kameraları için fiyat noktaları, 40 ila 400 dolar arasında değişen en iyi gece görüşlü güvenlik kamerası incelemelerimizle büyük ölçüde değişmektedir. Bu şirketlerin çoğunun sunduğu eksiksiz ekipman paketine tek kameraların ötesine baktığınızda, bu fiyat aralıkları daha da yükselebilir.

Kaynak: ZDNeT

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.