Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Yeni Momentum PakYak E+ Kargo Bisikleti Arabanızın Yerine Alabilir

Yeni Momentum PakYak E+'nın adını yük hayvanından aldığını varsayıyoruz. Yaklar, inanılmaz kaba güce sahip gerçek işgücüdür. Şimdi gerçek yaklara alınmayın, ancak bakım ve beslenmeye ihtiyaçları var. Gerçeği söylemek gerekirse, ne yediklerinden tam olarak emin değiliz, ancak PakYak E+'ın voltajı çiğnediğini ve sonra onu 80 Nm torka çevirdiğini biliyoruz - piyasadaki en güçlü e-bisikletlerden bile çok daha fazla - hepsi bir motordan. 500Wh pil. İşte yeni kargo e-bisikletinden ne bekleyeceğiniz.

AANVWZq.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Momentum PakYak E+: Daha uzun şarj, daha iyi menzil ve mükemmel depolama

Menzil zaten 60 mil olarak mükemmel, ancak ikinci bir pil için bunu 120'ye iki katına çıkarmak için bir yuva da var. Bir yak da yapabilir, ancak gidişatın çok yavaş olacağını tahmin ediyoruz. Ve yavaş ve sabit taşımanın bir nakliyeciden beklediğiniz şey olmadığını varsayıyoruz.

Momentum da orada durmaktan mutlu değildi, bu yüzden birçok e-bisiklet yavaş şarj olurken, bu teçhizatı daha hızlı bir şarj modunda yeniden güçlendirebilir ve sadece birkaç saat veya yarım saat içinde yüzde 80'e kadar yeniden doldurmaya izin verebilirsiniz. bir saatten kısa sürede doldurma.

Ayrıca bisiklet üzerinde kilitlenebilir depolamanın eklenmesinden de etkilendik. Bu, yalnızca bisiklet onarımları için ihtiyaç duyabileceğiniz aletler için değil, her ihtimale karşı bir rüzgarlık, eldiven veya yağmurluk saklamak için de kullanışlıdır.

AANVQdh.img?h=953&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Güç ve Performans: Momentum PakYak E+'dan neler beklenebilir?

Performans açısından Momentum, dört pistonlu frenler, standart çamurluklar ve ışıklar ve dahili bir Shimano göbek dişli kutusu ile bunun için gitti. İkincisini kazıyoruz, çünkü geçişleri son derece pürüzsüz hale getiriyor. Ve yükün üstesinden gelmek için o sağlam frenlere (203 mm'lik büyük rotorlu) ihtiyacınız var.

Önde, herhangi birinin PakYak'ınızla kolayca kaymasını önleyen akıllı bir tekerlek kilidi vardır. 79 poundda hafif değil, bu yüzden ön tekerlek yuvarlanamıyorsa, kaydırmak için yukarı kaldırmak ya çok güçlü bir insan ya da en az birkaç ortalama insan gerektirecektir.

Vurucu, 28mph'lik en yüksek yardım hızıdır, çünkü trafik ışıklarından durağa kadar olan trafik kadansı, çoğu daha az kargo taşıyıcısının 20mph'lik üst destekli hızından sadece bir saç teli daha hızlıdır. Daha yüksek bir kadansta daha fazla destek, işe gidip gelme/kurye sürelerinizi kısaltır, çünkü ister bisiklet ister otomotiv olsun, trafiğe daha iyi ayak uydurursunuz.

Mavnaya ne kadar inebileceğinize gelince, arka raf 102 pound'a kadar yük taşıyabilir ve ön kısım 33 kilo alabilir. Sizinkini arkada iki koltuklu bir okul otobüsü olarak da ayarlayabilirsiniz.

AANVQdn.img?h=953&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Mükemmel PakYak E+'nızı kişiselleştirme

Daha küçük tekerlek boyutunu (24 inç ve geleneksel 26 veya 27.5 ne olabilir ki) geniş, 2,5 inç kauçukla kazıyoruz, bunun üzerine ağırlık taşırken çubukların merkeze dönmesine yardımcı olan bir direksiyon dengeleyicisinden bahsetmiyoruz bile. ön sepet.

Bu daha küçük tekerlekler, bisikletin daha alçak bir yüksekliğe oturmasına yardımcı olur ve bu, adım adım tasarıma ek olarak, kaldıraç gücünüzü en iyi şekilde kullanmanıza olanak tanır. (Bisiklet ne kadar yükseğe çıkarsa, o kadar "uçurum" hissi verir ve daha uzun süren kargo bisikletlerinde sarkaç hissi daha da kötüleşir.) Damlalıklı sele direği, hem uzun hem de daha kısa sürücülerin pedal stroklarını anında ayarlamasını sağlar ve Momentum şunları içerir: hem dijital ekrandan bir USB telefon şarj cihazı hem de yüklenirken bisikleti dengede tutmak için çift ayak.

Momentum, deneyimi ve kullanımı olabildiğince sorunsuz hale getirmek için ön/arka rafların içine yerleştirilmiş özel kargo çantaları ve yan çantalar gibi bir dizi ekleme bile yaptı.

Üzgünüm gerçek yak. Bu bisiklet kadar çok yönlü değilsin.

Kaynak: Man's Jorunal 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.