Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

11 yaşındaki davulcu Nandi Bushell, Foo Fighters ile Konser Verdi

Nandi, Foo Fighters'ın solisti Dave Grohl'a "destansı" bir çevrimiçi davul düellosunda meydan okumaya cesaret etti ve kazandı.

AANQmhf.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Ve son olarak, çok enstrümanlı fenomen, müzikal kahramanıyla sahnede oynama hayalini gerçekleştirdi.

Perşembe günü, grubun Inglewood, California'daki The Forum'daki canlı performansının zirvesinde, 11 yaşındaki Nandi Bushell 1997 hitleri "Everlong"da davul çaldı.

"Oldu!!! #EPIC'ti!!! Çok teşekkürler @foofighters!!! Sizinle @TheForum'da geçirdiğim en iyi geceyi geçirdim! Çok teşekkür ederim Bay Grohl ve Taylor!" Nandi tweet attı.

Beklenmedik bir dostluk
Onlarca yaş ve deneyime sahip müzisyenler, defalarca çevrimiçi olarak davullarda birbirleriyle savaştılar.

Eylül 2020'de Grammy Ödüllü şarkıcı, davulcu ve gitarist Nandi ve onun müzikal hediyeleri hakkında bir şarkı yazdı.

Grohl ve Nandi, geçen yılın sonlarında annesi ve babası eşliğinde sanal bir sohbet için bir araya geldi.

Bu konuşma sırasında bir gün grupla sahnede çalmak için bir davet aldı.

Grohl, o sırada 10 yaşında olan Nandi'ye, "Ama setin sonunda olmalı, çünkü şovu çalacaksınız" dedi.

Kesinlikle kabul etti.

Grohl, "Seninle konuştuğuma inanamıyorum. Bir Beatle ile tanışıyormuşum gibi hissediyorum" dedi. "Çok fazla davul mu çalıyorsun?"

"Çok," diye yanıtladı Nandi.

"Yapmadım. Davul çalmayı bıraktım çünkü asla senin kadar iyi olamayacağımı fark ettim ve sadece bateri çalmayı bıraktım" dedi.

"Pekala, sadece pratik yap, pratik yap, pratik yap," diye tavsiyede bulundu Nandi ona.

Nandi, Grohl'a 5 yaşındayken babasıyla davul çalmaya başladığını söyledi.

"Sonra onun için fazla iyi oldum," dedi Grohl ve böylece onun için uygun bir öğretmen buldular.

İngiltere'den gelen Nandi aynı zamanda bas, gitar ve piyano da çalıyor.

BB1b1lT0.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Kaynak: CNN

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.