Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2021 Admin Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2021 Ben bir Seyahat Editörüyüm ve Bunlar Her Türlü Seyahate Çıktığım 5 Çanta Bir seyahat editörü olarak, tekerlekli valizlerden hafta sonu çantalarına kadar adil bagaj payımı test ettim. Ve bununla birlikte, bir seyahat çantasında ne aranması gerektiği konusunda çok şey öğrendim. İster günlük işe gidip gelmek için bir tote, ister hafta sonu gezileri için bir spor çantası veya uçak seyahati için bir el çantası almak için pazarda olun, her tür seyahatte benimle birlikte gelen en sevdiğim beş seyahat çantasının bir listesini derledim. seyahat. Favorilerime dalmadan önce, en iyi valiz seçimlerimin ardındaki mantığımı paylaşacağım. İlk olarak, tekerlekli bir bavulla birlikte kullanılacak bir tote veya haftasonu çantası ararken, çantanızın üstüne sabitleyebilmeniz için çantanızın bir bagaj kılıfı olduğundan emin olmak isteyeceksiniz. Ve taşınabilir valizler söz konusu olduğunda, temel ihtiyaçlarınızı güvenli ancak ulaşılabilecek bir yerde tutmak için iç ve dış fermuarlı cepler ve rahat taşıma için bagaj kayışları dahil olmak üzere organizasyonel özelliklere sahip bir çanta aradığınızdan emin olun. Her tür seyahat için bir seyahat editörünün favori çantalarını okumaya devam edin. Bez Çanta: Leatherology Büyük Fermuarlı Downtown Tote Bu çanta, işe giderken günlük çantamdı ve New York'ta sayısız metro yolculuğu ve trekking boyunca bana ayak uydurdu. Aynı zamanda harika bir havayolu kişisel eşyası veya el bagajı çünkü geniş ancak bir uçak koltuğunun altında taşınması ve saklanması kolaydır. Birçok çantadan farklı olarak, bu çantanın fermuarlı bir kapağı vardır, böylece eşyalarınızın güvenli bir şekilde içinde saklanmasını sağlayabilirsiniz. Gece Çantası: MZ Wallace Orta Metro Tote Deluxe İster hızlı bir hafta sonu kaçamağı için trene bineyim, ister sadece bir geceliğine uzaklaşayım, bu benim olmazsa olmaz çantam. Çok hacimli hissetmeden tamamen doldurmanıza izin veren yumuşak, kapitone bir malzemeden yapılmıştır. Telefonunuz, cüzdanınız ve anahtarlarınız gibi temel ihtiyaçlara kolay erişim sağlayan birkaç fermuarlı bölme de vardır. Ve ne kadar geniş olursa olsun, çanta metrolarda, trenlerde, uçaklarda ve daha fazlasında manevra yapmak kolaydır. Hem üst kulplar hem de omuz askısı, çantayı taşımayı rahat hale getirir; bu, tam kapasiteye kadar paketlediyseniz büyük bir fark yaratır. Ayrıca bir bagaj kılıfı da vardır, bu nedenle bu çantayı el bagajı olarak kullanırsanız, modern taşıma için çantanızın üst kısmına kolayca sabitleyebilirsiniz. Hafta Sonu/Duffel Çanta: Lo & Sons The Catalina Deluxe Bu haftasonu çantası için övgülerimi daha önce ve iyi bir sebeple söyledim. Geniş ana bölmesi, özenle yerleştirilmiş fermuarlı cepleri ve bagaj bölmesi ile bu spor çanta, hafta sonu gezileri için yeterli alan sunar. En sevdiğim özelliği, ayakkabıları saklamak için mükemmel olan, diğer eşyalarınızdan ayrı tutan ve ayakkabı poşeti veya ekstra paketleme küpü ihtiyacını ortadan kaldıran alttan fermuarlı bölme. Kabin Bagajı: Travelpro Platinum Elite Kompakt Carry-On Genişletilebilir Sert Taraflı Döndürücü Daha kısa yolculuklar için - ister trenle ister uçakla seyahat ediyor olsam da - bu kompakt el bagajı, düzenli kalmama yardımcı olmanın anahtarıdır. Çanta etkileyici bir şekilde dayanıklıdır ve ıslak bir mayoyu saklamak için mükemmel olan su geçirmez bir cep de dahil olmak üzere çeşitli iç organizasyon bölmeleriyle birlikte gelir. Ve sadece 7,9 pound ağırlığıyla, tamamen doluyken bile taşıması ve bir uçağın üst bölmesine kaldırması kolaydır. Daha Büyük Kabin Bagajı: Paravel Carry-on Plus Her ne pahasına olursa olsun bir çantayı kontrol etmekten kaçınacak biri olarak, özellikle bagaj boyutu kısıtlamalarının tipik olarak bu boyutta çantaya izin verdiği iç hat uçuşları için koleksiyonumda biraz daha büyük bir el bagajı bulundurmayı seviyorum (14,7 inç x 22,7 inç x 9,6 inç) ). Bu çantayı kışın ortasında Kanada'ya beş günlük bir gezi için almıştım ve fermuarlı bölmeleri ve bagaj askıları sayesinde soğuk havalarda hantal kıyafetlerim için bolca yer vardı. Ayrıca bu bavul karbon nötrdür ve plastik su şişeleri ve geri dönüştürülmüş alüminyum gibi sürdürülebilir malzemelerden yapılmıştır. Kaynak: Travel Leisure Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.