Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Çıkarılabilir Pilli Simple One elektrikli motosiklet piyasaya sürüldü: 200+ km menzil


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Çıkarılabilir Pilli Simple One elektrikli motosiklet piyasaya sürüldü: 200+ km menzil

Simple Energy, bugün Hindistan'da Simple One elektrikli scooter'ı tanıttı. Lansmanla birlikte şirket şimdi en hızlı scooter, en uzun menzilli elektrikli iki tekerlekli araç, en büyük bagaj deposu ve daha sonra bazı başlıklar talep ediyor.

AANldQc.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Simple Energy, 2019 yılında kurulmuş Bangalore merkezli bir elektrikli araç şirketidir. Simple One, tamamen Hindistan'da tasarlanmış ve üretilmiş amiral gemisi ürünüdür. Üretim, Hosur, Tamil Nadu'daki bir milyon ünitelik tesiste gerçekleştirilecek.

Simple Energy Simple One elektrikli scooter, tek bir modelde gelir ve 1,09,999 Rs (teşhir salonu) olarak fiyatlandırılır. Artık teslimatlar aşamalı olarak başlayacak şekilde 1.947 Rs fiyatla sipariş edilebilir. Renk seçenekleri Brazen Black, Namma Red, Azure Blue ve Grace White'ı içeriyor.

Onaylanan lansman pazarları arasında Karnataka, Tamilnadu, Andhra Pradesh, Telangana, Kerala, Maharashtra, Madhyapradesh, Delhi, Rajasthan, Goa, Uttar Pradesh, Gujarat ve Punjab yer alıyor.

AANlptR.img?h=1117&w=1117&m=6&q=60&o=f&l

Simple One elektrikli scooter

Fiyat: 13 Bin Türk Lirası

Özellikler

Menzil: 203 km
Pil: 4,8 kWh
Tork: 72 Nm
Motor: 4,5 kW (nominal), 7 kW (tepe)
Ağırlık: 110 kg

Simple One'ın en büyük konuşma noktası menzilidir. Üç sürüş modu vardır; Ekonomi, tek bir şarjla yaklaşık 50 km/s hızda 236 km'den fazla yol sunarken Ride, Dash ve Sonic diğer modlardır.

Simple One, Sonic'te 0-40 km/s hızlanma 3,05 saniyede ve 0-60 km/s hızlanma 3,6 saniyede - 105 km/s maksimum hız ile Hindistan'ın en hızlı yeni scooterı oldu.

Tüm performans, 7kW ve 72Nm tork değerinde bir tepe çıkışı elde eden şirket içi bir motordan ve güç aktarma sisteminden elde edilir.

CEO Suhas Rajkumar, 236 km'lik menzile çoğu kullanıcı tarafından kolayca ulaşılabileceğini söylüyor. Pil takımı 4,8 kWh kapasiteye sahiptir ve evde daha kolay şarj için çıkarılabilir. Simple One ayrıca, Simple Loop hızlı şarj ağını kullanarak 60 saniyelik bir yüklemenin 2,5 km'lik bir menzil sağlayacağı hızlı şarjı da destekler. Taşınabilir pil 75 dakikada şarj edilebilirken, evde şarj 2,75 saat sürecek.

Diğer özellikler arasında sınıfının en iyisi 30 litrelik bagaj alanı, 120 kg boş ağırlık, 12 inç lastikler, rejeneratif frenlemeli çift diskli frenler ve daha fazlası yer alıyor. Akıllılara gelince, 4G bağlantısı, GPS, müzik kontrolleri, aramalar, belge depolama, TPMS, bisikletimi bul, coğrafi sınır belirleme, güç açma programı vb.

Özel: Simple Energy elektrikli scooter nasıl 200+ km menzile ulaşır?
Ather 450X incelemesi: satın almadan önce bilmeniz gereken her şey
Realme Book dizüstü bilgisayar lansman tarihi, özellikleri, Hindistan'daki fiyatı

Kaynak: Tech Radar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.