Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl Spor kıyafetle ençok 100 Kg ağırlığı kaldırabilen güçlü kuvvetli bir insanın 500 kg ağırlığı kaldırabilmesi için hangi kıyafeti giymesi gerekir..? Şunları da belirteyim de fazla karışıklık olmasın.. *Sadece vücudunu kullanacak,alet,makina vs. yok.. *500 kg ağırlığı bir kerede kaldıracak,parça parça değil.. Hadi azıcık oyalanın..
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl Spor kıyafetle ençok 100 Kg ağırlığı kaldırabilen güçlü kuvvetli bir insanın 500 kg ağırlığı kaldırabilmesi için hangi kıyafeti giymesi gerekir..? Şunları da belirteyim de fazla karışıklık olmasın.. *Sadece vücudunu kullanacak,alet,makina vs. yok.. *500 kg ağırlığı bir kerede kaldıracak,parça parça değil.. Hadi azıcık oyalanın.. astronot kıyafeti giymesi lazım diye düşünüyorum...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl bilmem ne giymesi lazım ki giysiyle ne alakası var bu işin ??????
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl astronot kıyafeti giymesi lazım diye düşünüyorum... Tebrik ederim Diloş.. ultraprima çift bariyerli bez kullanması lazım. Seni de bu ince espiriden dolayı tebrik ederim..
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl Tebrik ederim Diloş.. astronot kıyafetiyle 500 kg taşımanın ilgisini anlayamadım selamlar...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl astronot kıyafetiyle 500 kg taşımanın ilgisini anlayamadım selamlar... Sanırım yerçekimi ile alakası var
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl ne alaka ??? Yer çekiminin daha az olduğu bir yerde ( uzay gibi,ay gibi ) bunu yapabilir denmek istenmiş sanırım
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl Yer çekiminin daha az olduğu bir yerde ( uzay gibi,ay gibi ) bunu yapabilir denmek istenmiş sanırım Sorudan bu anlaşılmıyor, bizde ciddi ciddi kafa yorduk, biz çocukken böyle tuhaf sorulara amerikan espirisi derdik, bu da öyle.. kızma taurusmutis
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.