Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Hepimizin Bildiği O Şezlong Kapıcılar İş Başında: Sabah 7'den önce altı şezlonga havlu koyan kadın


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Hepimizin Bildiği O Şezlong Kapıcılar İş Başında: Sabah 7'den önce altı şezlonga havlu koyan kadın

AAMWpKZ.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Hawaii'deki bir sahil beldesindeki altı şezlonga havlu ve su şişelerini sabah 7'den önce 'rezerve etmek' için boşaltan bir tatilci öfkeye yol açtı.

Amerikalı anne Sarah_Jade_ tarafından TikTok'a paylaşılan klip, Blackpink'in How You Like That adlı parçasına ayarlandı.

Renkli çizgili bir kimono ve daha sonra geri dönmek için uzaklaşmadan önce eşyalarını yüzsüzce şezlonglara saçan insanları taklit eden canlı pembe bir yüzme kostümü giydiğini gösteriyordu.

Dijital bir saat sabah 6.55'i gösteriyordu. 2,1 milyon izlenmeye ulaşan videonun altına şu not düştü: 'O tatil köyündeki bir kişiyi hepimiz biliyoruz.

'Sandalyelere bir şeyler koymak ve sonra başka hiç kimse onları kullanmasın diye bütün gün havuzda/okyanusta kalmak. Çok sinir bozucu', ardından kaşlarını kaldıran bir emoji geldi.

Birçok TikTok kullanıcısının havuz kenarındaki görgü kurallarını nihai tatil günahı olarak damgalaması ile birlikte bir dizi kızgın yoruma yol açtı.

Bir kişi öfkeyle 'Onun eşyalarını taşırdım', diğeri ise 'Ahh tatil Karen' diye şaka yaptı.

Biri, bir saat sonra gelmezlerse 'eşyalarını taşıyacaklarını' söylerken, diğeri 'Böyle insanlardan uzaklaşmak için tatile gidiyorum' dedi.

'Kimse kullanmıyorsa onları ortadan kaldırdıkları yerleri seviyorum. Onlar kişisel dolaplar değil, salonlar,' diye yazdı bir başkası.

Ancak herkes bu kadar öfkeli değildi, bazıları tatildeyken kendilerine şezlong ayırmaktan suçlu olduklarını itiraf etti.

Bir TikTok kullanıcısı şu yorumu yaptı: 'Birkaç sandalye ayırmanın yanlış bir tarafı yok. Bunu yaptım. Erken kalkan solucanı kapar - 10'a kadar uyumak için aldığın şey bu.'

Bir başkası şöyle yazdı: 'Bence bu sorun değil ve diğer insanların bunu yapmasında sorun yok. Erken kalkarak bunun için çalıştılar.'

Bir de şunu ekledi: 'Biz bunu her zaman yapıyoruz, erken kalkıyorsunuz, yerinizi koruyorsunuz, yanlış ya da aleyhte bir şey yok.'

Kaynak: DailyMail

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.