Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2021 3 yıl Admin Bacakları Tüm 4. Sınıf Öğrencilerinden Daha Uzun Olan Dünyanın En Uzun Mankeniyle Tanışın Rentsenkhorloo Bud, 53 inçlik bacaklarına uyan giysiler için alışveriş yapmakta zorlanıyor. Başını kapılara çarpıyor ve Asya'nın herhangi bir yerinde ayakları için yeterince büyük ayakkabı bulmakta zorlanıyor. Ancak Moğolistan'ın 6'9" yerlisi, kaslı bacakları hakkında yıllarca zorbalık yaptıktan sonra nihayet vücudu pozitif olduğunu söylüyor. Sonuçta, 29 yaşındaki şimdi bir manken. Arkadaşları tarafından Renny olarak bilinen Rentsenkhorloo, şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşıyor ve çalışıyor. Zenger'e boyunun 6'10" babasından ve 6'1" annesinden miras kaldığını söyledi. Ve bacakları hala büyüyor: Guinness Dünya Rekorları'nın dünyanın en uzun kadın uzantılarına sahip olduğunu söylediği 17 yaşındaki Teksaslı'yı geçebileceğini söylüyor. Ama şimdiden fotoğrafçıların üzerine titriyor ve ayakkabı alışverişi yapmakta ve bacaklarına uyan her şeyi bulmakta zorlanıyor. "Ayakkabı numaram ABD 13 ve Asya'da, hatta Moğolistan ve Kore'de bile ayakkabı bulamıyorsunuz" dedi. Bud, çocukluğunda karşılaştığı zorbalığın daha sonra model olmasına yardımcı olduğunu söyledi. Bud, "Gençken boyum yüzünden kendimi çok kötü hissettim" dedi. "Bazı insanlar beni rahatsız etti ama bugünlerde daha eşsiz biri olarak görülüyorum, bu yüzden kendimi çok iyi hissediyorum." Sonunda uzun bacaklarıyla daha rahat oldu. Ve şimdi vücut pozitif oldu. "Birçok insan bana 'model misin?' diye sordu. bu yüzden bana bunu sorduklarında harika hissediyorum" dedi. "Uzun olmak güzeldir ve diğer insanlardan çok benzersiz görünebilirsin." Bud ayrıca bazen kamusal alanlarda hareket ederken sorunlarla karşılaşıyor. "Kapılar benim için çok kısa," dedi. "Kafamı kapıya vurmaktan nefret ederim." Rus model Ekaterina Lisina, daha önce 52 inç uzunluğundaki bacaklarıyla Guinness Dünya Rekoru'nu elinde tutuyordu. Lisina ayrıca en uzun profesyonel model rekorunu da elinde tutuyor, ancak Guinness, topuktan tepeye 205,16 cm ölçtüğünü söylüyor. Bu 6 fit, 8.77 inç, onu gayri resmi olarak Bud'dan daha kısa yapıyor. Teksaslı 17 yaşındaki Maci Currin, 53.255 inçlik bacaklarıyla 2021 Guinness Rekorlar Kitabı'nda bir kadın için dünyanın en uzun bacakları için Lisina'nın rekorunu kırdı. Bud, benzersiz olmanın değerini hatırlatmak için bir sertifikaya ihtiyacı olmadığını söylüyor. "Uzun bacaklarımı seviyorum ve beni daha güzel yaptıklarını düşünüyorum" dedi. Kaynak: Newsweek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.