Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Batman'in Yeni Motosikleti Korkunç Görünüyor


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Batman'in Yeni Motosikleti Korkunç Görünüyor

AAMLnyx.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Sadece burada çok fazla şey oluyor…

Hollywood'un başının belada olduğu gerçekten bir sır değil. Film yapımcıları, insanların görmek istediği ilgi çekici hikayeleri anlatmak yerine daha fazla CGI, daha anlamsız drama ve görünüşe göre The Flash'ta yer alacak bu korkunç Batcycle gibi araçlara odaklandı. Bu, Flash filmi, TV şovu Flash değil. Her neyse, bu motosiklette sadece havalı görünmeye çalışmak için üzerinde bir şeyler var gibi görünüyor ve bu çok korkunç. Batman'in bu kadar çok havalı arabası varken neden bu kadar iğrenç bir oyuncağı olduğunu anlayamıyorum.

Hangisi daha kötü: Bu motosiklet mi yoksa Batwoman dizisindeki Batmobil mi?
Bu yeni Batcycle'ı çöpe attığım için bazı insanların bana nefret duyacağını biliyorum, ancak sızdırılmış fotoğraflardan gördüğümüz Bruce Wayne'in arabasına kıyasla çöp. Kara Şövalye için bu motosikleti yaratmaya geldiğinde, direktifin onu tamamen agresif ve abartılı göstermek olduğu açıktı, ancak gösterişli gökkuşağı boyasıyla değil (bir devam filmi için saklanacak).

AAML66B.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Sonunda, inanılmaz derecede uzun olan ve muhtemelen bir Cadillac DeVille gibi köşeleri dönen bu canavarlık var, ayrıca film ekranında ekstra havalı göründüğü için iki tekerleği var mı? İki tekerlekli motosikletler ya da üç tekerlekli bisikletler ya da her neyse, ama bunlar ikilinin arka ucunda olduğu gibi tekerlekleri yan yana koymak yerine boşlukları boşaltıyor. Elbette, bu iri yarı üç tekerlekli araç için biraz istikrar sağlayabilir, ancak yine de saçma. Ayrıca, bu yapılandırma (ne olduğunu söylemeyeceğim) çocukların kendi kendilerine çabucak kavrayacaklarından emin olduğum bir şeye benziyor.

Devam edersek, bu motosikletin çok fazla zırhı var çünkü bu onu ağırlaştırmaz ve dik durmayı zorlaştırmaz. Bunun aslında zırh olmadığına eminim ve filmde Batman'in motosikletini yere sermeyi imkansız kılan bazı teknolojiler ya da bunun gibi saçmalıklar hakkında aşırı karmaşık açıklamalar olacak. Ancak, zırhlı bir araca sahip olmanın yolcuları nasıl koruduğunu açıklamayacaktır, ancak zırhlı bir motosiklet, zırhın bütün noktası olan sürücüyü korumaz. Ah, eminim bir inek bana her şeyin altındaki süper özel motoru korumakla ilgili olduğunu söyleyecektir.

AAMLqnx.img?h=630&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Oh, ve bu motosikletin yanlarına toplar monte edilmiş gibi görünüyor, çünkü çizgi romanlarda ateşli silah kullanmayı reddeden Batman artık bununla tamamen havalı. Ve bunlar, bu şeyin bodur ağırlığına dramatik bir şekilde katkıda bulunmayacak, hayır.

Bu bisiklet açıkçası, benim gibi dişlileri, The Flash bir süre çıktığında saçma bir miktar para teslim etmek için bir numara, ne zaman olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ve gerçekten umurumda değil. Ancak bunun şimdiye kadarki en kötü Batcycle olabileceğini ya da en azından benim de görmeyeceğim diğer yeni Batman filminde biniciyi saran unsurlara bağlı olduğunu söylemeliyim.

Kaynak: Mororious

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.