Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl bi ara ösel seans yaparım sana toprağım tecrübelerimi paylaşırım
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Aslan topragım benim Toprak dediğin böle olur işte Sıkıosa Gece de topragına yapsın seans
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Aslan topragım benim Toprak dediğin böle olur işte Sıkıosa Gece de topragına yapsın seans ciğerim guzum benim nası sevindi kankim yapsa yapsa yakın dövüş seansı yapar toprağına
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Yok kıs sevinmedim fasla.. Nie die sor bi sor Daha önce de yapmıştık ya hani seans heyecan vermio artık Gece de karete yapar artık topragıyla
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Yok kıs sevinmedim fasla.. Nie die sor bi sor Daha önce de yapmıştık ya hani seans heyecan vermio artık Gece de karete yapar artık topragıyla o saman tekrar seans yapmaya lüsum yuk artık karete mi yapar, harakiri mi yapar bilemem
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl yolda gıderken topragımın kafasından asagı bı kova su dokmek ıstıyom ama bı turlu soyleyemıyodum
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl ya ben senı ekranda gorunce bıle bı bardak suyu fırlatasım gelıyo
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Hiç durma o zaman fırlat bardağıda suyuda Ekran falan kalmasın
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Suyunu çıkardık galiba yuk kıss daha bişi demedim ki yolda gıderken topragımın kafasından asagı bı kova su dokmek ıstıyom ama bı turlu soyleyemıyodum Hiç durma o zaman fırlat bardağıda suyuda ,Ekran falan kalmasın
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl yok sadece sen onlıne olsan fırlatırımda mıneye falanda gelır o yuzden fılatmıyom
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Toprağım kanımca senin Belediye evleri tarafına gitme vaktin gelmiş Kankim çok mu gülüncüne gitti
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl yok sadece sen onlıne olsan fırlatırımda mıneye falanda gelır o yuzden fılatmıyom düşünceli cocuk vesselam Toprağım kanımca senin Belediye evleri tarafına gitme vaktin gelmiş Kankim çok mu gülüncüne gitti belediye evleri mi ne far orda efet
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Bİras yukarısında mis gibim çamlar içerisinde sağlıklı bi yer var ruhlar için
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl Bİras yukarısında mis gibim çamlar içerisinde sağlıklı bi yer var ruhlar için yok ben daha once hıc gıtmedım ondan bılmıyom sen daha once cok gıttın heralde tecrubelısın bu konuda bende dıyom topragım nıye bole atlatacaksın topragım
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl canim her istediginde gitmek,istedigimde yine gelmek istiyorum..olabilir mi acaba?
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl aciklayayim kis,birisine demek istiyorum k:"burdan istedigimde gitmek,istedigimde gelmek istiyorum,lutfeen"ama diyemiyorum sanki burdan okuyup anlayacak
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 18 yıl sen degilsin ama o olabilir nasil kuruluyor,kurayim telepati,baska yol yok zati
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.