Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bi ara ösel seans yaparım sana toprağım :lol: tecrübelerimi paylaşırım -_-:D:lol:

• Cevaplar 209
  • Görüntü 22,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Aslan topragım benim :w00t: Toprak dediğin böle olur işte :lol: Sıkıosa Gece de topragına yapsın seans :lol::w00t::blushing:

Gönderi tarihi:
Aslan topragım benim :w00t: Toprak dediğin böle olur işte :lol: Sıkıosa Gece de topragına yapsın seans :lol:

ciğerim guzum benim nası sevindi :(:rolleyes::lol:

kankim yapsa yapsa yakın dövüş seansı yapar toprağına :lol:

Gönderi tarihi:

Yok kıs sevinmedim fasla.. Nie die sor bi sor :grin: Daha önce de yapmıştık ya hani seans heyecan vermio artık :w00t:

Gece de karete yapar artık topragıyla :lol:

Gönderi tarihi:
Yok kıs sevinmedim fasla.. Nie die sor bi sor :grin: Daha önce de yapmıştık ya hani seans heyecan vermio artık :w00t:

Gece de karete yapar artık topragıyla :lol:

o saman tekrar seans yapmaya lüsum yuk -_-:D

artık karete mi yapar, harakiri mi yapar bilemem :rolleyes::lol:

Gönderi tarihi:

Tamam deişen bişi yoksa gerek yok -_-:lol:

Gönderi tarihi:

değişen bişi olmas olur mu :rolleyes::lol: hergün hayatta bişiler değişiyo :lol:

Gönderi tarihi:

Suyunu çıkardık galiba :unsure::lol::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

yolda gıderken topragımın kafasından asagı bı kova su dokmek ıstıyom ama bı turlu soyleyemıyodum :laughing:

Gönderi tarihi:

Söylesen ne faydaki toprağım <_< Yolda beni göremedikten sonra :w00t::lol:<_<

Gönderi tarihi:

ya ben senı ekranda gorunce bıle bı bardak suyu fırlatasım gelıyo :rolleyes::turned::laughing:

Gönderi tarihi:

Hiç durma o zaman fırlat bardağıda suyuda :w00t::lol: Ekran falan kalmasın <_<:lol:

Gönderi tarihi:
Suyunu çıkardık galiba

yuk kıss daha bişi demedim ki :huh::lol:

yolda gıderken topragımın kafasından asagı bı kova su dokmek ıstıyom ama bı turlu soyleyemıyodum

:lol:

Hiç durma o zaman fırlat bardağıda suyuda ,Ekran falan kalmasın

Gönderi tarihi:

yok sadece sen onlıne olsan fırlatırımda mıneye falanda gelır o yuzden fılatmıyom :lol:

Gönderi tarihi:

Toprağım kanımca senin Belediye evleri tarafına gitme vaktin gelmiş -_-:(:lol:<_<

Kankim çok mu gülüncüne gitti <_<:lol:

Gönderi tarihi:
yok sadece sen onlıne olsan fırlatırımda mıneye falanda gelır o yuzden fılatmıyom

düşünceli cocuk vesselam -_-:D

Toprağım kanımca senin Belediye evleri tarafına gitme vaktin gelmiş

Kankim çok mu gülüncüne gitti

belediye evleri mi :huh: ne far orda :unsure:

efet :lol:

Gönderi tarihi:

topragım hakketten ne var beledıye evlerınde :unsure::mellow:

Gönderi tarihi:

Bİras yukarısında mis gibim çamlar içerisinde sağlıklı bi yer var ruhlar için :shifty::w00t::lol:<_<

Gönderi tarihi:
Bİras yukarısında mis gibim çamlar içerisinde sağlıklı bi yer var ruhlar için :shifty::w00t::lol:<_<

yok ben daha once hıc gıtmedım ondan bılmıyom :turned:

sen daha once cok gıttın heralde tecrubelısın bu konuda :grin:

bende dıyom topragım nıye bole atlatacaksın topragım :laughing:

Gönderi tarihi:

malesef söyleyecek bişey bulamıyorum.. :w00t:

Gönderi tarihi:

canim her istediginde gitmek,istedigimde yine gelmek istiyorum..olabilir mi acaba? :rolleyes:

Gönderi tarihi:

çok açıklayıcı olmuş leylam :blink:

Gönderi tarihi:

aciklayayim kis,birisine demek istiyorum k:"burdan istedigimde gitmek,istedigimde gelmek istiyorum,lutfeen"ama diyemiyorum :P sanki burdan okuyup anlayacak <_<

Gönderi tarihi:

sen en iyisi telapati kur :w00t: belkim o da benim gibi kıttır :closedeyes:

Gönderi tarihi:

sen degilsin ama o olabilir :whistling: nasil kuruluyor,kurayim telepati,baska yol yok zati :online2long::glare:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.