Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Michael Jordan'ın SüperTakımı LeBron James'in SüperTakımına Karşı: Keçilerin Çatışması


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Michael Jordan'ın SüperTakımı LeBron James'in SüperTakımına Karşı: Keçilerin Çatışması

212565417_278677730681887_28282365324538

Michael Jordan ve LeBron James, nesillerinin en büyük iki oyuncusu olarak kabul ediliyor. Her oyuncu oyunu farklı şekilde oynasa da, NBA'deki baskınlıkları, sıklıkla birbirleriyle karşılaştırılmalarının bir nedenidir. Pek çok kişi Michael Jordan'ın tüm zamanların en golcü ve katili olduğunu iddia ederken, LeBron James gelmiş geçmiş en iyi takım oyuncusu ve her yönüyle süperstar olabilir.

Ya her iki oyuncu da beşe beş bir eşleşmede karşı karşıya gelse. Jordan'ın dört Hall of Fame takım arkadaşı olurken, LeBron'un dört tane de takım arkadaşı olacaktı. İşleri ilginç hale getirmek için, dört takım arkadaşı sırasıyla hem Michael Jordan hem de LeBron James'in doğrudan rakipleri olacak. 10 Onur Listesi üyesi olan bir oyunda, kazanan olarak kazanana kadar resmi oyun analizi burada.

Magic Johnson Stephen Curry'e Karşı

211656257_498623424728968_16107264602730

Bu eşleşme, dış atışa karşı oyun kurma ve liderlik için mükemmel bir örnek. Magic Johnson tüm zamanların en büyük liderlerinden biri ve saf boyutu, Team Jordan'ın tempoyu artırma ve iyi şutlar için topu hareket ettirme yeteneğinde büyük bir faktör olacak. Magic ayrıca her zaman vesile olur, bu yüzden Stephen Curry üçten ne zaman ısınırsa cevap verir. Curry, şutu düştüğünde herhangi bir oyun kurucuyu yok edebilir, ancak Magic Johnson'ın pozisyonunda gasp edilmesi kesinlikle mümkün değil.

Michael Jordan Kobe Bryant'a Karşı

212442477_803650197011403_66201570082802

Bu, oyunda açık ara en çok beklenen ve en yakın eşleşen konumdur. Michael Jordan ve Kobe Bryant temelde aynı oyuncular, yani oyunu erkenden enselerinden alacaklar. Jordan gol attığında, Bryant cevap verecek ve tam tersi. Bu iki şutör muhafız oyunun hızını kontrol edecek ve son vuruştan sadece biri sorumlu olacak.

Larry Bird, LeBron James'e Karşı

215127987_346411600331479_29370954179657

Larry Bird, LeBron James'e karşı NBA tarihinin en iyi iki kısa forvetinin eski okul ve yeni okul maçıdır. Larry Bird, kariyeri boyunca üç MVP ve dört NBA şampiyonluğu kazanan orijinal oyuncu. Bird, şut atma ve ribaund açısından LeBron'a göre daha avantajlı ancak James'in üstünlüğü, oyun kuruculuğu ve genel atletizmi var. LeBron James'in pas yeteneği nedeniyle takımı üzerinde daha büyük bir etkisi olacak olsa da her iki oyuncuyu da ayırt etmek zor olacak.

Charles Barkley Kevin Durant'a Karşı

211690437_938002180091775_71142605844485

Bu içeriden dışarıya karşı bir durum. Charles Barkley, Kevin Durant'a elinden geldiğince hakim olacak ve Duran'ın boyu tarafından reddedilse bile, hücum ribaundlarını yakalama becerisine sahip ve kolaylıkla bitirecek. Öte yandan Charles Barkley'nin Kevin Durant'a ayak uydurması neredeyse imkansız olacak. Kevin Durant oyun sırasında birçok noktada ısınacak ve Team LeBron'u durdurmanın neden çok zor olacağı konusunda büyük bir faktör olacak.

Hakeem Olajuwon Shaquille O'Neal'a Karşı

211491357_4447854891912237_1329118424449

Takım Jordan'ın Avantajları

Jordan Takımı kadroya çok güveniyor. Michael Jordan, oyunu oynayan en büyük oyuncu ve bunu biliyor, hem Larry Bird hem de Magic Johnson onun hemen arkasında olduklarına inanıyor. Charles Barkley ve Hakeem Olajuwon, aşağıdan aşağıya mükemmel bir eşleşme çünkü atletizm, boyut ve beceri karışımları, istedikleri zaman gol atabilecekleri ve topa geri dönebilecekleri anlamına geliyor. Açıkçası, Team Jordan'ın tek bir zayıf noktası yok.

Team Jordan için en büyük avantaj boyutlarıdır. Magic Johnson, Stephen Curry'ye kıyasla bir Goliath, iki büyük de Kevin Durant ile birlikte yollarını bulacak. Bu, LeBron James'i bir lider ve oyun kurucu olarak büyüklüğünden uzaklaştırarak daha fazla savunma sorumluluğunu üstlenmeye zorlayacak. Jordan Takımı ayrıca NBA tarihinin en yakınına sahip ve hepimiz bunun kim olduğunu biliyoruz.

Takım LeBron'ın Avantajları

LeBron Takımı şutörlerle dolu. Jordan Takımı'nın keskin nişancılık açısından LeBron Takımı'na ayak uydurabilmesinin kesinlikle hiçbir yolu yok ve sonra LeBron ve Kobe Bryant'ın çektiği dikkat Kevin Durant ve Stephen Curry için bir sürü açık şut yaratacak. Golden State'de iki atıcının verebileceği hasarı gördük ve zaman zaman Jordan Takımı'nı alt edecekler.

Hakeem Olajuwon geçmiş tarihte genç bir Shaq'tan daha iyi olsa da, birinci sınıf bir Shaquille O'Neal farklı bir hayvandır. Shaq'ın ham boyutu, LeBron ekibinin istediği zaman onu büyük adama kovalar için besleyebileceği anlamına geliyor. Atış ve hücum ateş gücü açısından, LeBron takımı tamamen durdurulamaz.

Kim kazanır?

Bu tüm zamanların harika eşleşmesinin sadece bir kazananı olabilir. Her iki takım da beş Hall of Famers ile mücadele ediyor, bu da bir takımın bu oyunu kazanması için en ufak bir marjın yeterli olacağı anlamına geliyor. Ve bu en ufak fark, Michael Jordan'ın öldürme içgüdüsü olacak. Birinci sınıf bir Michael Jordan, NBA tarihinin en iyi oyuncusu ve yakın değil. Michael Jordan tarih boyunca dört takım arkadaşına da hükmetti ve bunu Team LeBron ile yapmakta hiçbir sorun yaşamayacak.

LeBron Takımı, Stephen Curry ve Kevin Durant'ın ilk yarıda ısınmasına izin vermek için tempoyu erken yükseltecek. LeBron Takımı, sonuç olarak üçüncü çeyreğe girerken 75-65 önde gidiyor. Jordan Takımı, LeBron takımının şutörleriyle başa çıkmakta zorlanacak ve ikinci yarıda büyük ayarlamalar yapılması gerekecek. Magic onu çalıştırıyor ve Stephen Curry'yi boya içinde cezalandırıyor, Michael Jordan ise orta mesafeden ısınmaya başlıyor. Altında kalmamak için, Kobe Bryant, Michael Jordan'la eşleşiyor, çünkü her iki yıldız da üçüncülükte 12'şer puan alıyor.

Jordan Takımı dördüncü çeyreğe girerken geri dönmeyi ve hatta skoru 100'e getirmeyi başarıyor. Dördüncü maçta, maçın son iki pozisyonuna kadar sekiz lider değişikliği olacak. LeBron James, Shaquille O'Neal ile Larry Bird'ü yardım etmeye zorlayan bir pick and roll yapıyor. Durant, 15 saniye kala bir şamandıraya çivileyen Bryant'a sürüyor ve tekme atıyor. Jordan Takımı molayı verdikten sonra, maçın sonucunu hangi oyuncunun belirleyeceği belli oluyor. Bryant tarafından savunulan Jordan, Stephen Curry'yi çalıştırıyor ve 0,5 saniye kala bir pull-up jumper'ı çakıyor. Magic ve Jordan bu oyunu mükemmel bir şekilde yönetiyor ve LeBron takımına Shaquille O'Neal'a bir lobun ötesinde neredeyse imkansız bir görev veriyor. Kevin Durant'ın son vuruşunda çemberi kaçırdı ve Jordan Takımı şimdiye kadarki en büyük beşe beş maçında 127'ye 126'lık bir galibiyet aldı.

Final Skoru: Team Jordan vs. Team LeBron 127-126

Kaynak: FadeAway World

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.