Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Billie Eilish, Kim Kardashian'ın markasını en son müzik videosunda giyerek destekledi


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Billie Eilish, Kim Kardashian'ın markasını en son müzik videosunda giyerek destekledi

Billie Eilish, şekillendirdiği ve ev giyim markası Skims ile Kim Kardashian'a onay damgası veriyor. Şarkıcı, dansçılarıyla birlikte, son single'ı “Lost Cause”un yaklaşan müzik videosu için bakışları sarstı.

AAKE7pi.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Keeping Up With the Kardashians yıldızı, nötr tonlardaki tek renkli bakışları fark ettikten sonra, sosyal medyada videodan bir klip paylaştı ve “SKIMS casusluğu yapıyorum” başlığıyla paylaştı. Daha sonra Eilish, Kardashian'ın gönderisini kalp suratlı bir emoji ile yeniden yayınlayarak haberi doğruladı.

 

 

Eilish, SKIMS Boyfriend Boxer ile eşleştirilmiş bir SKIMS Boyfriend T-Shirt giyerken, maiyeti son derece imrenilen markanın diğer parçalarını salladı.

19 yaşındaki Grammy kazananı geçtiğimiz günlerde kişisel Instagram hesabından şarkı sayısı ve bu yeni proje için beklentileri de dahil olmak üzere bazı ayrıntıları paylaştı ve tam olarak istediği gibi hissettiren 16 parça olacağını açıkladı. “Keşke şu olsaydı ya da keşke şu olsaydı dediğim bir şarkı ya da şarkının bir parçası yok” diye itiraf etti.

Son röportajı sırasında, devam eden koronavirüs pandemisinin yeni müziğinde çok fazla etkisi olduğunu kabul ederek kayıt sürecinden de bahsetti.

“Covid olmasaydı aynı albümü, hatta albümü hiç yapmazdım” diye ekledi, “Hayatınızda her şey farklı olduğunda, siz de farklısınız. İşte böyle."

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir hesap oluşturun veya yorum yazmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmak zorundasınız...

Bir Hesap Oluşturun

Forumumuzda üyelik çok basit ve ücretsizdir!

Yeni Bir Hesap Oluşturun

Giriş Yap

Hali hazırda bir hesabınız var mı? O zaman Giriş Yapın.

Giriş Yapın
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.