Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl Çevrenizde platoniği olduğunuz kimse varmı? Söylemek isteyipde söyleyemediğiniz duygularınızı şekillendirin burda.. Dökün işte içinizi yav.
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl En kuytu duygularimi kesfeden... Nicedir unuttum sandigim hisleri hatirlatan... Ele avuca sigmayan yüregimi sundugum... Saf ve temiz duygulari sevgi nehrinde costuran.... Iste bana en amour platonique yasatan....
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Elimde olsaydı ne onun karşısına çıkardım ne de onun benim karşıma çıkmasına izin vermezdim ama hiç elimde olmadı ki en başından beri hep yüreğimde oldu.. Şimdi onu yüreğimde taşımanın ağrlığından değilde onu özlemlerimin üstünde taşımanın ağırlığını çekmekteyim. Zor oluyor ama o da biliyor... En güzel aşk zor olandır.
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl BENİM BİR TANE VAR.HAFTADA BİR FALAN ANCA GÖRÜYORUM AMA ONU UZAKTAN SEVMEK AŞKLARIN EN GÜZELİ GİBİ GELİYOR.TANIŞIRSAM BÜYÜ BOZULUR.....EN İYİSİ BÖYLE UZAK OLSUN BANA PLATONİK GEÇİP GİTSİN HAYATIMDAN.....
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 19 yıl insana en acı veren duygu bu olsa gerek hemen yanı başında ama bi türlü söyleyemiyorsun sevgini sevgi bu aslında küfür etmiyorsun ya söle ne olacak diye kızıyorsun kendine bi bakmışsın zaman su gibi akıp gitmiş sen başkasının o baskasının olmuş sevginse hala oldugu gibi beklemekte...
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl yaklaşık 12 sene önce orta 2 de aynı sınıfa düştüğümüzde farketmiştim O'nu...kızıla çalan saçları ela gözleri...o gözlere bakarak senelerce aynı yerde kalabileceğimi düşünürdüm...ve bir gün yaşadıgım ortamın önüme çektiği setlerden kurtulup ona kavuşmayı..ama hayat öylesine kurallar koyuyor ki önünüze, istediklerinizi yapma şansınız sıfır oluyor...lise bittikten sonra 2 defa gördüm O'nu..en son 4 sene önce...şimdi nerde ne yapıyor...her neyse...
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl Çevrenizde platoniği olduğunuz kimse varmı? Söylemek isteyipde söyleyemediğiniz duygularınızı şekillendirin burda.. Dökün işte içinizi yav. valla çok var ama ben azcık şıp sevdiyim....kimi görsem etkilenecek bişey muhakkak bulurum......vur kaç taktiği işlem tamam.......
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl şimdi plotonik takılmıyom aşıksam hemen söylerim ama liseyden edebiyat hocama fena abayı yakmıştım adamcağız dersini anlatır giderdi ben deli divane aşık ahhh ahhhh
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl Var ve işin ilginç olanı her gün beraberiz.Biz akrabayız kendisi ile çok dandik bir durum emin olun arkadaşlar.
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl yok ama denemek istiom ben sadistlestim aci cekmek zor olmasi daha cok bagliyor.. istemiyorum beni sevenleri.. platonik asik olcem ben
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 19 yıl Yazar Darbeler şekillendirdi ruhumu yıllar değil...En savunmasız anlarımda ve hiç beklemediğim zamanlarda geldiler sağdan soldan ...Kural tanımadan bel altı çalıştılar adeta... Ona kadar sayan olmadığındanmıdr bilmem hiç kaybetmedim ama ne kendimi ne mücedalemi.. Şimdi.. Benzer bir darbe daha gelmekte hemde göstere göstere. Fakat sanki bu sefer düşersem eğer kalkamayacakmışım gibi ..Hey yüce Rabbim ! Seyretmekten yoruldum gidenleri. Ne olur ya artık seyretmeyeyim ya da giden ben olayım .
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 19 yıl İnsan hergün anımsarmı aynı gözleri SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun, herkesden başkaydı işte... Güldüğü zaman yukarıya bakardı; Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı... Ne güzeldiler sen bilmiyordun... BEN SENİ SEVİYORDUM... Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler Duvarlara, vitrin camlarına, kaldırımlara çarpıyordu Geri dönüyordu, çoğalıyordu Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, herseyi erteliyişim oluyordun Kalp ağrısı oluyordun, Birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun ahhhhhhhhh ahhhhhh kalbim ağrıyor kalbimmmmmm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.