Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 YA arkadaşlar bi gün buraya bi şekilde işim düşeceği hiç gelmesdi ama işte işim düştü...... hemen konuya gelelim. geçen sene benden galba hoşlanan bi kıs vardı... bu kıza ben hiç bi şekilde pas vermedim... benden uzaklaştı ama bu sene gayet bir muhabbetimis var. bu kıs geçen gun ağzımın içine giriyodu ona yardım ederken... daha sonra bunlardan haberi olmayan bi arkadaşımla konuşuyordum. ona çıkma teklifi etmiş kıs kabul etmemiş.sevdiğim var demiş. kafamı karıştıran nokta bu kıs kimseyle çıkmıyosa bana nie ole davrandı.. yoksa sevdiği kişi benmiyim.. şimdilik fasla ümitlenmiyorum ama kafam da acaip karıştı. hemde şimdi bende ondan hoşlanıyorum.. bayağı bi karışık yorumlarınısı bekliyorum................... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Şimdi Antonyo Mercedesi severken Rikardo çoçuğun babasıydı ama çocuğun Frederikten gibi gösterdiği için Mercedes Antonyo gidip Mariayla evlendi yani bu durumda senin durumunu bilmiyorum Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 .....................peheheh bu kızları anlamak çok zordur......................... ...................kardeşim sana kolay gelsin................. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 sevgili kardeşim manyetik sana tavsiyem mademki hoşlanıyosun duygularını en kısa zamanda ona aç böylelikle kafandaki acabalar ortadan kalkmış olur ve kendini acaba beni seviyormu sevmiyormu gibi düşüncelerle meşgul etmemiş olursun olmasada önündeki maçlara bakarsın artıkın Saygılar, Alıntı
Φ trilya Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Çok üzerine gitmeden zamana bırak benden sana bayan tavsiyesi.... Zaten sana karşı bir şeyler hissediyorsa bunu anlarsın.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 YA arkadaşlar bi gün buraya bi şekilde işim düşeceği hiç gelmesdi ama işte işim düştü...... hemen konuya gelelim. geçen sene benden galba hoşlanan bi kıs vardı... bu kıza ben hiç bi şekilde pas vermedim... benden uzaklaştı ama bu sene gayet bir muhabbetimis var. bu kıs geçen gun ağzımın içine giriyodu ona yardım ederken... daha sonra bunlardan haberi olmayan bi arkadaşımla konuşuyordum. ona çıkma teklifi etmiş kıs kabul etmemiş.sevdiğim var demiş. kafamı karıştıran nokta bu kıs kimseyle çıkmıyosa bana nie ole davrandı.. yoksa sevdiği kişi benmiyim.. şimdilik fasla ümitlenmiyorum ama kafam da acaip karıştı. hemde şimdi bende ondan hoşlanıyorum.. bayağı bi karışık yorumlarınısı bekliyorum................... Lenn Öyle kızlar var ki seviyordur sevmiyor gibi görünür.. Ya da sevmiyordur seviyor gibi görünür.. Senin bu durumuna kimse açıklık getiremez.. Hele de biz üyeler hiç bilemeyiz.. En iyisi kendin buna bir netlik getir... Ama standart bir kız tipiyse..... Seviyor derim... Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 GÜL UZAKTAN KOKLANMAZ!!! Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Şimdi Antonyo Mercedesi severken Rikardo çoçuğun babasıydı ama çocuğun Frederikten gibi gösterdiği için Mercedes Antonyo gidip Mariayla evlendi yani bu durumda senin durumunu bilmiyorum evet biras karışık bir durum levi. .....................peheheh bu kızları anlamak çok zordur......................... ...................kardeşim sana kolay gelsin................. : saol kaan bebeto sevgili kardeşim manyetik sana tavsiyem mademki hoşlanıyosun duygularını en kısa zamanda ona aç böylelikle kafandaki acabalar ortadan kalkmış olur ve kendini acaba beni seviyormu sevmiyormu gibi düşüncelerle meşgul etmemiş olursun olmasada önündeki maçlara bakarsın artıkın Saygılar, aslında siyahx herşeyin bir zamanı var.biras zaman lazım bana sadece....belirli nedenleri var.ama bi kızı etkilemenin yollarını az çok oğrendim.tavsiyen için saol ama bence benim yontem daha iyi. kafama takmış deilim ama bu kızı sevmem sayesinde hayatım normele dondü hem ayrıca bu kızı etkilemek için daha çok fırsatım var en kusel tarafıda bu Çok üzerine gitmeden zamana bırak benden sana bayan tavsiyesi.... Zaten sana karşı bir şeyler hissediyorsa bunu anlarsın.. aslında bende biraz böyle düşünüyorum trilya.ama bu kız standartların çok dışında... anlaşılamıyor sevdiği... ben onu etkileme yoluna gideceğim en iyisi... tavsiyen için saol. Lenn Öyle kızlar var ki seviyordur sevmiyor gibi görünür.. Ya da sevmiyordur seviyor gibi görünür.. Senin bu durumuna kimse açıklık getiremez.. Hele de biz üyeler hiç bilemeyiz.. En iyisi kendin buna bir netlik getir... Ama standart bir kız tipiyse..... Seviyor derim... haklısın kısım.(bu arada benim topiğe cevap yazdığın için ne kadar mutlu oldum anlatamam)bu kızı anlamak çok zor.standart deil çok garip bi kız aslında.hem bu tarafı hoşuma gidiyo hem kusel olması sizin yorumlarınızıda çok önemsiyorum. en kötüsüde bu kızın talibinin çok olması ben taktik yapana kadar kız elden gidecek... GÜL UZAKTAN KOKLANMAZ!!! ama gulu yakından koklamak içinde bence biras zaman lazım... Alıntı
Φ cihazcı Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 bazı kızlar istemedikleri kişileri caydırmak için bu yönteme başvurabiliyorlar.. eğer sana yakınlaşmaya çalıştıysa yada sen öyle hissettiysen sendende bi adım atmanı bekliyor olabilir.. bi şansını dene istersen... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 sevgili kardeşim manyetik sana tavsiyem mademki hoşlanıyosun duygularını en kısa zamanda ona açböylelikle kafandaki acabalar ortadan kalkmış olur ve kendini acaba beni seviyormu sevmiyormu gibi düşüncelerle meşgul etmemiş olursun olmasada önündeki maçlara bakarsın artıkın Saygılar, +ama siyax abi o kadar kolay olabiliceğini sanmıyorum tabi manyetiğin kendi bilceği iş.... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 saolun ama arkadaşlar ben vazgeçtim o kızdan... yaw ben bi kıza en fazla bir iki hafta sürüyo bağlı kalmam salla o kızı bana kızmı yok............... bi kıza takılıp gidecek tiplerden deilim galba.... aslında en iyisi de bu bence yanlış anlamayın o kızla aramısda hiç bi duygusal bi şey olmadan bıraktım direk onu Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 saolun ama arkadaşlar ben vazgeçtim o kızdan... yaw ben bi kıza en fazla bir iki hafta sürüyo bağlı kalmam salla o kızı bana kızmı yok............... bi kıza takılıp gidecek tiplerden deilim galba.... aslında en iyisi de bu bence yanlış anlamayın o kızla aramısda hiç bi duygusal bi şey olmadan bıraktım direk onu dediğim gibi önündeki maçlara konsantre ol kardeşim Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 dediğim gibi önündeki maçlara konsantre ol kardeşim aynen siyahx şu söz en iyi şekilde açıklar bunu... hayattaki en büyük hata bir kıza bağlanmaktır... gerçek aşk ise daldan dala konmaktır... felsefe bu bundan sonra Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Len hem bana taktik ver diyosun hemde bırakıyosun olacak iş mi bu..? Neyse manyetik.. Siyahx doğru demiş.. Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 ya biras şaşırdınıs biliyorum arkadaşlar bu karara ama o kız beni kendinden soğutan hareketleri oldu kısacası soğudum........ ama belki biras daha zaman geçince ne olacağını bilemem.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 bence senin ilk zamanlar ona pas vermeni düşünerek, sana ilgili gibi gözüküp senin aklını karıştırdıktan sonra sana olan ilgisi bitecektir acizane... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 bence senin ilk zamanlar ona pas vermeni düşünerek, sana ilgili gibi gözüküp senin aklını karıştırdıktan sonra sana olan ilgisi bitecektir acizane... olabilir... ama kafam uzun bi süre yerinde olmaycak maalesef...nedenini boşvrin... onun için onu düşünmemek en iyisi... aklım da şu anda düşünemez bi halde nerdeyse yawwwww Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Bir aydır sonuç alamadıysan,UMUTSUZ VAK'A sın. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 bir meliskomuz vardı( bu cici arkadaşta kardeşi olmasın) şimdi e- manyetiğimiz oldu... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 ........... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 bir meliskomuz vardı( bu cici arkadaşta kardeşi olmasın) şimdi e- manyetiğimiz oldu... meliskoyu tanımam tanımak isterdim ama. (kardeşi de deilim ) ya bu arada o kızı hala bırakmış deilim ama... başka kızlarda olmıycak deil bu arada... o olmassa o olur...diye... bi de umutsuz vaka deilim asfalt. sadece kafa yormak istemediğim için fazla bulaşmıyorum aşka o kadar. ama heptende boşvermiyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 YA arkadaşlar bi gün buraya bi şekilde işim düşeceği hiç gelmesdi ama işte işim düştü......hemen konuya gelelim. geçen sene benden galba hoşlanan bi kıs vardı... bu kıza ben hiç bi şekilde pas vermedim... benden uzaklaştı ama bu sene gayet bir muhabbetimis var. bu kıs geçen gun ağzımın içine giriyodu ona yardım ederken... daha sonra bunlardan haberi olmayan bi arkadaşımla konuşuyordum. ona çıkma teklifi etmiş kıs kabul etmemiş.sevdiğim var demiş. kafamı karıştıran nokta bu kıs kimseyle çıkmıyosa bana nie ole davrandı.. yoksa sevdiği kişi benmiyim.. şimdilik fasla ümitlenmiyorum ama kafam da acaip karıştı. hemde şimdi bende ondan hoşlanıyorum.. bayağı bi karışık yorumlarınısı bekliyorum................... gözlere bak derim..bakışlar ele verir...gerçi bu sorunun cevabını ben bulamadım sana akıl veriyorum oda ayrı Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Bence sevdigi soylenemez cunku agzinin icine girmesi hoslaniyo anlaminada gelmezbelki o anda o tarz bir hareket onu cekmis de olabilir ve bayanlarin aklini okumak html dili kullanmaktan daha zor!!!Sen bence git durustce kizim derdin ne de seviyosan sole forumda clasimiz sarsilmasinda ekle yanina!!! bu kadar yürekli deilim... biras da soğudum aslında kızdan... ama... ama... çevresindeki görünmez koruma olmaya devam edicem bu gidişle... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2006 ya sen böle şey olmuşsun.. o olursa olur.. olmazsa başkası da olur...yanlış mı anlamışım bilmem kü=) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.