Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

İzmir Atatürk Lisesi'nde Din Kültürü öğretmeni Ali Dinçer tm sınıflarında aynı gün Atatürk'e, laikliğe ve kadın haklarına saldırmış. Olay okulun resmi sitesinde( www.izmalis.com )ki forum kısmında tartışılıyor.İzm. Ata. Lis.'in forum linkinde organizasyon bölümünde tartışma devam ediyor.

Öğrencilerin tepkileri şu şekilde:

"Gerçekten ben oldukça üzüldüm.O okulda çalisma vasfina sahip olmus bir ögretmenin böyle geri kafali ve kendini bilmezce konusmasi akla mantiga sigacak bir olay degldir."

"Okulumuz üstünde oynanan çirkin oyunlar devam ediyor:

Atatürk Lisesi İzmir'in en saygin okuludur1888'den beri.Peki niçin?Her zaman izmirin en basarili okulu olmamamiza ragmen HER ZAMAN IZMIRIN EN AYDIN EN ILERICI GENÇLERINI YETISTIRDIK. "Bu insan yatakhanede 'Atatürkü Kurtulus Savasina vahdettin göndermistir' diyebiliyor ."

"Bu olayin olmasi gereken en son okul bizim okulumuz olmaliydi.. Umarim ögretmen hakkinda bir sorusturma açildiginda da sözünden dönmez.."

"Bunu sinifta soyleyen bir MAHLUK eminim ki bazi irticai faaliyetlerinde icindedir bizler de bu konuda gerekenin yapilmasi icin elimizden geleni yapmaliyiz."

"Böyle kisiler yüzünden bu ülke bir batakliga saplanmak üzere umarim geregi yapilir bu kisi hakkinda.. Atatürk'e dil uzatmak onun hakkinda kötü konusmak KIMSENIN HAKKI DEGILDIR.. "

"Ayrica geçen yil vakit yayinlarinin ve kimin finanse ettigi belli olmadan siniflarimizda kur'an ikerim dagitan da kendisi. her türlü irticai faaliyet içinde olanda. ben bu insanlarin samimiyet ve masumiyetine inanmiyorum."

"ATATÜRK LISESI RUHUNU VE ATATÜRKÇÜLÜGÜ KIMSE BU SEKILDE KARALAMA HAKKINA SAHIP DEGILDIR..."

İşte sistemin her akşam televizyonlarda gösterdiği ve acınası halde dediği liselerimizin asıl acınası halini öğrenciler böyle anlatmış.Söz sizin.Desteklerinizi bildirmeniz için " http://www.izmalis.com/forum/viewtopic.php...sc&start=15 " adresine yazılarınızı yollayabilirsiniz...

Gönderi tarihi:

korkacak bir şey yok dostum, gençler cevabını gayet iyi vermişler...

Atatürk'ün bursa nutkunu okumuş gençlik de var bu ülkede...

Gönderi tarihi:

korkacak bir şey yok dostum, gençler cevabını gayet iyi vermişler...

Atatürk'ün bursa nutkunu okumuş gençlik de var bu ülkede...

Dediğiniz doğruda dostum,görüyorsunki bu konuya kimse duyarlılık göstermemiş. Demekki sıradan konu açmışızki; üyelerin duyarlılığı'nı bu konuya çekememişiz. Bazıları için sıradan olsada benim için çok önemli konu'ydu...

Saygılar.

Gönderi tarihi:

hayır konu hiç sıradan değil ama sende tahmin edersin ki bunlara alıştırılıyoruz

Atatürk'e sözle, gizliden, açıktan bir yığın saldırı gerçekleşiyor...

Denizlide yaşayan bir yakınım anlattı geçenlerde öğretmenin biri Atatürk resimlerini alıp okulun bahçesinde parçalamış... buna cürret edebilecek gücü nereden buluyorlar?

Selamlar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.