Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 bir gün hiç tanımadığınız birileri çıkıp geldi diyelim.. ne içinde geldiğini bilmiyorsunuz.. ilk sözünüz ne olurdu.... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 bir gün hiç tanımadığınız birileri çıkıp geldi diyelim.. ne içinde geldiğini bilmiyorsunuz.. ilk sözünüz ne olurdu.... Hoş geldiniz Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 buyrun ne istemiştiniz. Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Ne var böle cevap senin ağzına hiç yakışmıyor Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 böle cevap senin ağzına hiç yakışmıyor diyosunnn Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 diyosunnn diyorum varmı ötesi Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 diyorum varmı ötesi var ozaman şöyle diyim ne var kardeşim ne bakıyon işim gücüm var senlemi uğraşcam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 nıye elın bos geldın Bi de kahve getirseydin dimi Buyur ne istemiştin? Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Başka kapıya................... Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 allah versin diyemem tabiki tanri misafiri buyur iceri gel derim Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Kahve burda....buyrun.. Etli patates varmı.....canım çekti.. Dilenciyle karıştırdın..ben senin yavukluğunum.... hoşgeldin...de kimdin sen Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 merhaba yabancı.. otur dinlen... belliki çok yorulmuşsun... bana esmeyi anlat..esip geçmeyi anlat.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 bak iyi yapmışsın gelmişsin ama gelirken bi insan haber verir yahuuu Alıntı
Φ BoRa TuRaN Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 bir gün hiç tanımadığınız birileri çıkıp geldi diyelim.. ne içinde geldiğini bilmiyorsunuz.. ilk sözünüz ne olurdu.... aman efendim kimler gelmiiiiş kimleeer gelmiiş. KİMLER GELMİŞ? Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 allah versin diyemem tabiki tanri misafiri buyur iceri gel derim hemen mi anlamadan dinlemeden Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 ....amanda, kimler gelmişşş..? - hatice teyze anne, şeker istiyor... ...aman da kimler gelmiiş, kimler gelmiiş... - hatice teyze anneeee... ....amanda aman, kimler gelmiş..? - eee hatice teyzeee? ...amanda, aman dikkat et yanlış söyleme diye aman dedim ben. kim gelmiş.? - hatçe. ...amanda aman halim yaman.... bizim hatçe mi ayol? arkadaşlar süpersiniz ellerinize ve yüreğinize sağlık iyiki varsınız..... canım formdaşlarım........ Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Hehe..anlayacağınız kuşadalı Emine'nin... yan komşusu.. Kim gelmiş...OoO Emine..Hoşgeldiniz.. Biz teş.ederiz.Nerelerdesiniz epeydir yoktunuz.. Sağlık keyfiniz iyi olsun geri sorun deil.. evettttt çok uzun zaman gerçekten böle çat kapı gelmek istemezdim ama artık idare edin...... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 TAMAM SÖLEMEM....YA DUYAN OLURSA..... KİMLER GELMİŞ AMAN AMAN Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 ben duydum mesela hoşgelmişsin belki tanımazsın ben SELAM_YALNIZLIK evrim geçirdim biraz eski yüzleri görmek güzel ya sık sık gelin gelen yabancılarada böyle işmisiniz siparişmi!!!!! Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 yardımcı oalbilirmiyim ?? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 güzel olan nedir ki ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.