Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl bir gün hiç tanımadığınız birileri çıkıp geldi diyelim.. ne içinde geldiğini bilmiyorsunuz.. ilk sözünüz ne olurdu....
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2006 18 yıl bir gün hiç tanımadığınız birileri çıkıp geldi diyelim.. ne içinde geldiğini bilmiyorsunuz.. ilk sözünüz ne olurdu.... Hoş geldiniz
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 18 yıl diyorum varmı ötesi var ozaman şöyle diyim ne var kardeşim ne bakıyon işim gücüm var senlemi uğraşcam
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl nıye elın bos geldın Bi de kahve getirseydin dimi Buyur ne istemiştin?
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 18 yıl allah versin diyemem tabiki tanri misafiri buyur iceri gel derim
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Kahve burda....buyrun.. Etli patates varmı.....canım çekti.. Dilenciyle karıştırdın..ben senin yavukluğunum.... hoşgeldin...de kimdin sen
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl merhaba yabancı.. otur dinlen... belliki çok yorulmuşsun... bana esmeyi anlat..esip geçmeyi anlat..
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl bak iyi yapmışsın gelmişsin ama gelirken bi insan haber verir yahuuu
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl bir gün hiç tanımadığınız birileri çıkıp geldi diyelim.. ne içinde geldiğini bilmiyorsunuz.. ilk sözünüz ne olurdu.... aman efendim kimler gelmiiiiş kimleeer gelmiiş. KİMLER GELMİŞ?
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl Yazar allah versin diyemem tabiki tanri misafiri buyur iceri gel derim hemen mi anlamadan dinlemeden
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 18 yıl Yazar ....amanda, kimler gelmişşş..? - hatice teyze anne, şeker istiyor... ...aman da kimler gelmiiş, kimler gelmiiş... - hatice teyze anneeee... ....amanda aman, kimler gelmiş..? - eee hatice teyzeee? ...amanda, aman dikkat et yanlış söyleme diye aman dedim ben. kim gelmiş.? - hatçe. ...amanda aman halim yaman.... bizim hatçe mi ayol? arkadaşlar süpersiniz ellerinize ve yüreğinize sağlık iyiki varsınız..... canım formdaşlarım........
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Hehe..anlayacağınız kuşadalı Emine'nin... yan komşusu.. Kim gelmiş...OoO Emine..Hoşgeldiniz.. Biz teş.ederiz.Nerelerdesiniz epeydir yoktunuz.. Sağlık keyfiniz iyi olsun geri sorun deil.. evettttt çok uzun zaman gerçekten böle çat kapı gelmek istemezdim ama artık idare edin......
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 18 yıl Yazar TAMAM SÖLEMEM....YA DUYAN OLURSA..... KİMLER GELMİŞ AMAN AMAN
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 18 yıl ben duydum mesela hoşgelmişsin belki tanımazsın ben SELAM_YALNIZLIK evrim geçirdim biraz eski yüzleri görmek güzel ya sık sık gelin gelen yabancılarada böyle işmisiniz siparişmi!!!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.