Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl seni seviyorum çünkü beni bu hayattan alıyosun farklı dünyalara götürüyosun.
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl ....... ....................... Seni seviyorum çünkü sonbaharın ayrılık mevsimi olduğunu hatırlatıyorsun.....ve ben sonbaharda aşkın kıymetini anladım...
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl seni seviyorum; çünkü gözlerinde aşkı yaşıyorum hem de en derinde....
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl seni seviyorum; çünkü gözlerinde aşkı yaşıyorum hem de en derinde.... Allahhhhh Allahhhhhhh bu çünküler bitmezzzzzz... ......................... Seni seviyorum çünkü seni düşünmeyi seviyorum....
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl seni seviyorum ;çünkü duyduğum her mısrada seni anımsıyorum,, dinlediğim her şarkıda sen varsın,, baktığım her yıldızda seni görüyorumm....
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Seni Seviyorum...Çünkü...Yaşamamın seni sevmek gibi bir anlamı var....
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Seni Seviyorum...Çünkü...Yaşamamın seni sevmek gibi bir anlamı var.... bende seni seviyorum kankim Kankin seni sevmese bile ben bayılıyorum...
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl bende seni seviyorum kankim Kıs sen burdada mı buldun beni Bende seni seviyorum kankim Kankin seni sevmese bile ben bayılıyorum... Kıs ne gülüon Kıs kankilerin arasına girilmes bilmiyonmu sen
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Kankin seni sevmese bile ben bayılıyorum... ahhhh canım benim bende seni seviyom kıss Kıs sen burdada mı buldun beni kıss kankim aramadım ki buluyum
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Arama zaten kankim ve hemen bohçanı al gidiyos bu topicden kıs burası ciddi bi topic
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl öylemi ayy kusura bakmayın falla ciddi bir topicmiş kıss benim kına gecesi topiğim, evleniyorus topiğim ciddi bir topic değilmiydi hıııı
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl kıss benim kına gecesi topiğim, evleniyorus topiğim ciddi bir topic değilmiydi hıııı evet çok ciddi bi topicdi kendileri
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl hey allam ya sen bunlara akıl ver ya da bislere sabır.. :lol: topic kaytnatmada üstlerine yok.. :hug:
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl hey allam ya sen bunlara akıl ver ya da bislere sabır.. topic kaytnatmada üstlerine yok.. kıss yeşim Allah bildiği gibim yapsın de :lol: demek oluyorki sise sabır verecek
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl demek oluyorki sise sabır verecek dediği lafa bak kıs şindi ağsımı açarsam başın ağrıcak yine.. Allah hepimisi bildiği gibi yapsın..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl ama kankimi yaptı yapacağı kadar tövbe tövbe kıss başlamayın yine
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl hey allam ya sen bunlara akıl ver ya da bislere sabır.. :lol: topic kaytnatmada üstlerine yok.. :hug: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sahiden yaw. ikisinin girdiği topiğin canı çıkıyo yaw. en iisi asmalı bunların ikisini.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl seni seviyorum çünkü, şu küçücük ve anlamsız dünyamda tek yaşama sebebimsin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.