Misafir gelincik Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Eğer bahsettiğiniz fettullahçılarla yakınlaşma ise bu konuya benim de pek hoş baktığım söylenemez .Ancak diğerlerinin yaptıkları karşısında bu devede kulak bile kalmazken yine en dürüst ve namuslu başbakan sıfatlarına da halel getirmeyeceği kanatindeyim. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 yanilabilirim tabiki arkadaslar, ozaman lütfen okumamis görmemis gibi davranip devam edin tartismanizsa...bu topic gelincik arkadasimiz tarafindan Bülent Ecevit`in vefatindan haberdar olalim analim diye acilmadimi...burada kendisine duyarliligii icin tesekkür fakat dikat ediyorumda az cok tartisilmaya baslandi bircok topicde oldugu gibi...bu daha baslangicta olan tartismalar yerine kendisi ile ilgili olan konulara yer versek daha dogru olmazmi. Yeterince diyer topicler altinda (siyaset) tartisiliyor kimi zaman kirici sözler yer aliyor, kaldiki Bülent Ecevit tek siyasete degil, insan olarak ta bir deyeri anilari vardi yasanmis , kendisi yasamis olan... saygilar Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 yanilabilirim tabiki arkadaslar, ozaman lütfen okumamis görmemis gibi davranip devam edin tartismanizsa...bu topic gelincik arkadasimiz tarafindan Bülent Ecevit`in vefatindan haberdar olalim analim diye acilmadimi...burada kendisine duyarliligii icin tesekkür fakat dikat ediyorumda az cok tartisilmaya baslandi bircok topicde oldugu gibi...bu daha baslangicta olan tartismalar yerine kendisi ile ilgili olan konulara yer versek daha dogru olmazmi. Yeterince diyer topicler altinda (siyaset) tartisiliyor kimi zaman kirici sözler yer aliyor, kaldiki Bülent Ecevit tek siyasete degil, insan olarak ta bir deyeri anilari vardi yasanmis , kendisi yasamis olan... saygilar Evet tamamen aynı düşünce ile açmıştım teşekkür ederim .Tartışmaya açık şeyler gelince fazla uzatmadan kısaca cevap verdim. Bu başlığın farklı bir yere kaymasını istemiyorum.Ama ayrı bir başlıkta hataları ve doğruları tartışılabilir. saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.