Zıplanacak içerik

Bill ve Melinda Gates'in 27 yıllık evliliğinin içinden (Boşanmaya Karar Verdiler)

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Bill ve Melinda Gates'in 27 yıllık evliliğinin içinden (Boşanmaya Karar Verdiler)

BB1gknRM.img?h=672&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Bill ve Melinda Gates'in onlarca yıllık ilişkisi, bulmaca, problem çözme ve matematik oyunları için ortak bir tutku ile başladı - ancak bu, ikisinin de çözemeyeceği 27 yıllık evliliklerini nasıl kurtaracaklarının bilmecesi gibi görünüyor.

1994 yılında, ilk tanışmalarından yedi yıl sonra evlenen çift, Pazartesi akşamı yirmi yılı aşkın bir evlilikten sonra boşandıklarını duyurdu ve Twitter'a gönderdikleri ortak bir açıklamada, artık birlikte büyüyebileceklerine inanmadıklarını açıkladı. .. hayatlarının bu sonraki aşamasında

BB1gk9Fj.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Bill'in yatak odasındaki bir beyaz tahtada kapsamlı bir artılar ve eksiler listesini tamamladıktan sonra başlamaya karar verdikleri evlilikleri, başladığı gibi, olumlu yönler hakkında ölçülü bir tartışmayla sona erdi. ve negatifler.

65 yaşındaki Bill ve 56 yaşındaki Melinda, yaptıkları açıklamada, üç çocuğu bir arada karşıladıkları, bir yardım vakfı kurdukları ve 130 milyar dolarlık bir servet biriktirdikleri 'ilişkileri üzerinde çok çalıştıklarını' belirttiler. büyük ölçüde teknoloji şirketi Microsoft aracılığıyla.

BB1gknRV.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Melinda'nın 1987'de ürün müdürü olarak işe alınmasından sonra, ilk sırada ikisini bir araya getiren aynı şirketti - şirketin ilk MBA mezunu alımından seçilen tek kadın.

Çiftin romantizmi, New York'ta bir iş yemeğinde yan yana oturduktan sonra başladı. Melinda'ya göre, 'o akşam akşam yemeğinde konuştular' ve 'ilgilendiğini' hissedebiliyordu ve birkaç gün sonra şirketin otoparkında karşılaştıklarında, ona çıkma teklif etti - ilk teklifi olmasa da '' standartlarına uygun.

The Moment of Lift: How Empowering Women How Empowering Women Changes the World adlı 2019 kitabında `` Bir sohbet başlattı ve Cuma gününden itibaren iki hafta boyunca bana çıkma teklif etti '' dedi.

BB1gkl88.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Güldüm ve dedim ki: "Bu benim için yeterince kendiliğinden değil. Bana tarihe daha yakın bir zamanda sor" ve ona numaramı verdim. "

İlk çürütmesiyle caydırılmayı reddeden Bill, iki saat sonra Melinda'yı aradı ve aynı akşam onunla çıkmasını istedi ve şaka yollu bir şekilde bu kadar kısa süreli bir randevunun 'onun için yeterince spontan olup olmadığını sordu.

Melinda, çiftin ortak bir 'bulmaca' sevgisi ve rekabetçi doğaları üzerine nasıl bağlandıklarını hatırlayarak şunları yazdı: 'Pek çok ortak yönümüz olduğunu gördük. İkimiz de bulmacaları seviyoruz ve ikimiz de rekabet etmeyi seviyoruz. Bu yüzden bulmaca yarışmaları yaptık ve matematik oyunları oynadık.

Sanırım onu bir matematik oyununda yendiğimde ilgisini çekti ve cinayeti kimin hangi odada hangi silahla yaptığını bulduğunuz bir masa oyunu olan Clue'yu ilk oynadığımızda kazandı. En sevdiği romanı The Great Gatsby'yi okumam için beni teşvik etti ve ben zaten iki kez okumuştum.

BB1gk9Fu.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Belki o zaman eşiyle tanıştığını anladı. Romantik eşleşmesi derdi. Nişanlandığımızda birisi Bill'e sordu: "Melinda sana nasıl hissettiriyor?" ve o cevap verdi: "Şaşırtıcı bir şekilde, beni evlenmiş gibi hissettiriyor."

Ancak Bill'in önerisi onun hafife aldığı bir karar değildi - aslında tam tersi - ve her ikisinin de ilk buluşmadan bu kadar kısa bir süre sonra vermesini beklediği bir karar değildi.

Microsoft'un kurucusu Inside Bill's Brain ile ilgili 2019 Netflix belgeselinde çift, ilk birkaç aydaki romantizmi konusunda tamamen ciddi olmadıklarını açıkladı; Melinda aslında ilişkilerinin ilk günlerinde birkaç kişiyle çıktı, Bill'in hayatındaki 'diğer kadın' ise sevgili bilgisayar şirketiydi.

Başka erkek arkadaşları da vardı ve benim Microsoft'um vardı, dedi Bill. "Birbirimiz için gerçekten ciddi değiliz, değil mi? Birbirimizden zaman talep etmeyeceğiz."

BB1gk9Fx.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

BB1gkdYG.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

BB1gk9FR.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Melinda kabul etti: "Microsoft'ta yeniydim, orada bir sürü erkek vardı ve ... sen hala etrafa bakıyorsun."

Her ikisi de aşık olduklarının farkına vardıklarında biraz şaşırdıklarını itiraf ettiler, ancak o anda birbirlerine karşı bu duyguları itiraf ettiklerinde, ilişkilerinin bir nişana yol açıp açmayacağına dair bir karar vermeleri gerektiğini biliyorlardı. ve evlilik, ya da sadece o anda ve orada bitmesi gerekip gerekmediğini.

Bill, ilişkilerinin bir yıl sonrasına denk gelen anı hatırladı. "Ve beni sevdiğini söyledi ve sonra" Vay canına, şimdi ne olacak "dedi. ''

Bill için mesele Melinda ile birlikte olmayı isteyip istemediği değil, daha çok bir koca olup olamayacağı ve aynı zamanda teknoloji imparatorluğunu kurmaya odaklanmış olup olmadığı sorusuydu.

BB1gknSn.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Melinda, Netflix belgeselinde "[O] evli olmak istiyordu, ancak bunu gerçekten yapıp yapamayacağını ve [hala Microsoft'u yönetip yönetemeyeceğini] bilmiyordu. Bir karar vermesi gerekiyordu ...

Melinda'ya ilk ilgisini uyandıran problem çözme becerilerine değinen Bill, bu soruya en mantıklı çözümü bulmaya karar verdi - bir artılar ve eksiler listesi tamamlayarak, potansiyel bir evliliğin tüm olumsuz ve olumlu yönlerini ortaya koyarak Melinda'nın onu doldururken yakaladığı yatak odasında bir beyaz tahtada

BB1gkiJj.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Her ikisi de Bill'in listesinin kesin özelliklerini açıklamamış olsa da, uzmanlar eksilerden ağır bastılar ve kısa süre sonra nişanlandılar - aslında birkaç yıl sonrasına kadar, Lanai, Hawaii'de düzenlenen güzel bir törenle düğümü bağlamadılar.

Düğün sırasında bile, Bill'in mantıklı tarafı devraldı ve Melinda, Instagram'da 25. yıl dönümlerini kutlarken, pastayı nasıl kesmeleri gerektiğini hesaplamak için nasıl şaşırtıcı derecede hızlı matematik yaptığını hatırlayarak tüm misafirlerinin aynı boyutta dilimi almasını sağladı.

BB1gknSu.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Düğünlerinden iki yıldan kısa bir süre sonra Melinda, ilk çocuğuna - şu anda 25 yaşında olan kızı Jennifer'a hamile olduğunu keşfetti ve kendini, kocasının artıları ve eksileri listesiyle yanıtladığı benzer bir soruyla karşı karşıya buldu: yapabilirdi ve yapacaktı. Microsoft'taki kariyerini anne rolüyle dengelemek istiyor.

O sırada Melinda, Microsoft'un çiftin 'birlikte yaşamının' büyük bir parçası olduğunu söylüyor - o kadar ki, kocasına hamileliğini öğrendikten günler sonrasına kadar söylememeyi düşündü çünkü ayrılmak üzereydiler. Nadir bir tatil için ve onun rahatlamasını istedi.

BB1gkl8E.img?h=756&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

BB1gknSw.img?h=1002&w=1119&m=6&q=60&o=f&

1995'te, Bill ile yaklaşık iki yıl evli kaldıktan ve Çin'e gitmek üzereyken, hamile olduğumu keşfettim, diye kitabında yazdı. Bu Çin gezisi bizim için çok önemliydi. Bill, Microsoft'tan nadiren izin aldı ve biz de başka çiftlerle gidiyorduk.

Geziyi mahvetmek istemedim, bu yüzden geri dönene kadar Bill'e hamile olduğumu söylememeyi düşündüm. Bir buçuk gün boyunca haberleri saklayacağım diye düşündüm. Sonra fark ettim: "Hayır, ona söylemeliyim çünkü ya bir şeyler ters giderse? Ve daha temelde ona söylemeliyim çünkü o da onun bebeği."

İşten bir sabah önce Bill'i bebek konuşması için oturduğumda iki tepki aldı. Bebek için heyecanlandı ve sonra "Bana söylememeyi mi düşündün? Şaka mı yapıyorsun?" Dedi.

Melinda, doğum yaptıktan sonra artık çalışmaya devam etmeyeceğini açıkladığında kocasını daha da şok etti - Bill'i dehşete düşürdüğünü söylediği bir karar.

"Şaşırmıştı," diye hatırladı, basitçe yanıt verdiğini açıkladı: "Ne demek istiyorsun, geri dönmeyeceksin?"

Ben de dedim ki: "Gelirime ihtiyaç duymayacağımız için yeterince şanslıyız. Yani bu, bir aileyi nasıl büyütmek istediğimizle ilgili. İş yerinde vites küçültmeyeceksin ve ben nasıl katılabilirim bilmiyorum işte harika bir iş yapmak ve aynı zamanda bir aile kurmak için ihtiyacım olan saatler. "'

Önümüzdeki on yıl içinde çift, iki çocuğu daha karşıladı; şimdi 21 yaşında olan oğulları Rory, ardından 18 yaşında olan ikinci kızı Phoebe geliyor.

Melinda, Microsoft'ta çalışmaya geri dönmemiş olsa da, kar amacı gütmeyen kuruluşlar olan Bill & Melinda Gates Vakfı'nı kurduklarında, 2000 yılında profesyonel olarak yeniden kafa kafaya verdiler. dünya.

Vakfın odak noktası, dünya çapında sağlık hizmetlerini iyileştirmek, eğitimi artırmak ve yoksullukla mücadele etmektir.

Kâr amacı gütmeyen kuruluş kurulduğunda, Bill, Microsoft'un CEO'su olarak istifa etti ve yönetmen rolüne geçti, günlük operasyonların kontrolünü bıraktı, böylece enerjisinin çoğunu çiftin hayırseverliğine odaklayabilecekti.

Ancak ilişki yüzeyde cennet gibi görünse de - çiftin yayılan evleri, cömert tatilleri ve pek çok kamuya açık hayır işi sayesinde - perde arkasında Melinda, evliliklerini ilerletmek ve emin olmak için inanılmaz derecede sıkı çalışmak zorunda olduklarını itiraf ediyor. savurgan servetlerinin çocuklarını olumsuz etkilemediğini.

BB1gkl8G.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Jennifer'ı doğurduktan kısa bir süre sonra Melinda, kocası zamanının çoğunu çalışmakla geçirdiği için kendisini inanılmaz derecede 'yalnız' hissettiğini ve onu ebeveynlik görevlerinin çoğunu tek başına üstlenmeye bıraktığını söylüyor ve onun gerçekten olup olmadığını sorguladığını itiraf ediyor. babalığa yatırım yaptı.

"Jenn'i ilk doğurduğumuzda, evliliğimizde kendimi çok yalnız hissettim," kitabında açıkladı. Bill, o sırada Microsoft'un CEO'suydu. Meşgul olmanın ötesindeydi; herkes onu istiyordu ve ben de düşünüyordum, "Tamam, belki teoride çocuk sahibi olmak istiyordu, ama gerçekte değil."

Ancak yıllar geçtikçe, çift 'eşit' roller yaratmak ve evliliklerini bir 'ortaklığa' dönüştürmek için birlikte çalıştılar; Haftada birkaç gün, çünkü her gün arabada iki saatten fazla zaman geçirmek anlamına geliyordu.

Hem Bill hem de Melinda, ailenin inanılmaz zenginliği göz önüne alındığında, çocuklarının olabildiğince normal bir şekilde yetiştirilmesini sağlamak için büyük çaba sarf ettiler - ve üçü de geçmişlerine dikkat çekmemek için annelerinin kızlık soyadıyla okula kaydoldular.

Microsoft'un kurucusu 2017 yılında, çocuklarının 14 yaşına kadar akıllı telefonlara sahip olmalarını yasakladığını açıkladı; bu karar, üç çocuğundan büyük rahatsızlıklara yol açtı.

BB1gk9G2.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

O sırada, 'Yemek yerken masada cep telefonumuz yok, çocuklarımıza 14 yaşına kadar cep telefonu vermedik ve diğer çocukların onları daha önce aldıklarından şikayet ettiler' dedi.

Bill ayrıca birkaç kez çocuklarına servetinin büyük bir kısmını miras olarak vermeyeceğini, bunun yerine her birini 10 milyon dolarla sınırladığını söyledi - 130 milyar dolarlık servetinin nispeten önemsiz bir parçası.

Ancak çocuklarının yetiştirilmesi mütevazı olmaktan çok uzaktı; ailenin, Washington'daki türünün tek örneği olan Xanadu 2.0 adlı 125 milyon dolarlık bir bileşik dahil olmak üzere ABD genelinde birden fazla mülk var.

66.000 metrekarelik konak, The Gates Foundation'ın genel merkezinin bulunduğu Seattle şehir merkezine dokuz mil uzaklıkta, Medine'deki Washington Gölü'ne bakmaktadır.

BB1gknSF.img?h=582&w=1119&m=6&q=60&u=t&o

Xanadu 2.0, zeminde su altı müzik sistemi ve fosil tasarımları bulunan bir kapalı-açık yüzme havuzuna ve ayrıca dalış tahtasının arkasında bir palmiye yapraklarının eski bir fosil izine sahiptir. Beş dönümlük arazide, somon ve boğaz alabalığı ile dolu yapay bir dere ve bazılarına göre Karayipler'den ithal edilen kumlu bir plaj var.

Yedi yatak odalı konağın içinde 18 banyosu olduğu bildirildi, 20 kişilik art deco ev sineması ve 24 kişilik oturma alanı olan 1.000 metrekarelik bir yemek odası var.

Daha büyük toplantılar için, 2300 metrekarelik resepsiyon salonu, akşam yemeği için 150 kişiyi veya bir kokteyl partisi için 200 kişiyi ağırlayabilir.

2.100 metrekarelik kitaplık, biri bir çubuk içeren iki gizli döner kitaplık içerir.

Gates'in en değerli eşyalarını sergilemek için özel bir köşe inşa edildi - 1500'lerin başında Leonardo da Vinci tarafından Codex adı verilen bilimsel bir defter.

Gates ayrıca Wellington, Florida'da 59 milyon dolarlık bir çiftliğe, Irma Lake Lodge'a, 9 milyon dolara, 492 dönümlük Wyoming çiftliğine ve Kaliforniya'da iki eve sahip.

Kaynak: DailyMail

• Admin başlığı şöyle değiştirdi Bill ve Melinda Gates'in 27 yıllık evliliğinin içinden (Boşanmaya Karar Verdiler)
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Bill Gates'in eski eşine 850 Milyon dolarlık hisse senedi daha transfer etti. Boşanmalarından bu yana toplam 4 milyar dolara çıkardığı belirtildi

BB1gTTWa.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Wall Street Journal'ın bildirdiğine göre, Bill Gates geçen hafta 850 milyon dolarlık hisseyi Melinda French Gates'e devretti.

Ekipman üreticisi Deere'de rapor edilen hisse devri, Gates'in şirketteki hisselerinin yaklaşık% 7'sine denk geliyor.

Fransız Gates, boşanma duyurusundan bu yana Gates'ten yaklaşık 4 milyar dolarlık hisse aldı.

Wall Street Journal Salı günü bildirdiğine göre, Bill Gates, çiftin boşanmasının ortasında, 850 milyon dolarlık hisseyi Melinda French Gates'e devretti.

Journal tarafından görülen menkul kıymetler dosyalarına göre, Microsoft kurucu ortağı, John Deere marka ekipman üreticisi Deere'nin 2,25 milyon hissesini yatırım şirketi Cascade Investment LLC aracılığıyla Fransız Gates'e devretti.

Fransız Gates'e yapılan kamuya açıklanmış transferlerin toplam değeri, çiftin 27 yıllık evlilikten sonra 3 Mayıs'ta bölündüğünü duyurmasından bu yana yaklaşık 4 milyar dolar değerinde hisse senedi ekliyor.

Bildirilen Deere devri, Gates'in şirketteki hissesinin yaklaşık% 7'sine eşittir.

Güvenlik dosyalarına göre Journal gazetesine göre, Gates ve Cascade Investment, Fransız Gates'e 850 milyon dolarlık transferden sonra hala yaklaşık 29,3 milyon hisseye (şirketin% 9,3'ü) sahipti.

Cascade Investment, Insider'ın yorum talebine hemen yanıt vermedi. Holding şirketi de Dergiye yapılan başvurular dışında yorum yapmayı reddetti.

Insider 7 Mayıs'ta, çiftin boşanma duyurusundan sonra 3 milyar dolar değerinde üç hissenin Fransız Gates'e devredildiğini bildirdi. Bu hisse senetleri, otomotiv perakendecisi AutoNation'ın 2,9 milyon hissesini, Canadian National Railway'in 14,1 milyon hissesini ve medya şirketi Grupo Televisa'nın 293,5 milyon hissesini içeriyordu.

French Gates'in Cascade Investment'tan alabileceği diğer hisse senetleri arasında, holding şirketinde ağırlıklı olarak sahip olunan pozisyonlar olan Republic Services ve Ecolab bulunmaktadır.

Forbes'a göre çiftin net değeri 130,5 milyar dolar civarında.

Deere transferlerinin haberi, The New York Times'ın Gates'in Fransız Gates'le evliyken Microsoft'ta kadınları takip ettiğini bildirmesinden iki gün sonra geldi.

Kaynak: Business Insider

• 9 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Melinda Gates, Bill'in Jeffrey Epstein İlişkisinin Boşanmaya Katkı Sağladığını Söyledi

54903849-10573431-image-a-18_16463110162

Melinda Gates, Bill'i kabuslar gördükten sonra 'kötü' Jeffrey Epstein ile görüşmeye devam ettiği için eleştiriyor ve 27 yıllık evlilikleri boyunca BİRDEN FAZLA ilişkisi olduğunu öne sürüyor

Melinda Gates'in CBS Mornings sunucusu Gayle King ile yaptığı tam röportaj Perşembe sabahı yayınlandı

57 yaşındaki eski sevgilisini, merhum sübyancı Jeffrey Epstein ile tartışmalı dostluğu nedeniyle sertçe vurdu.

Melinda, Epstein ile 'bir kez' tanıştığını ve hemen 'pişman olduğunu' söyledi.

'O iğrençti, şeytani bir kişiliğe sahipti. Daha sonra bununla ilgili kabuslar gördüm' dedi.

Bill, protestolarına rağmen sübyancı ile görüşmeye devam etti: 'Onun hakkında ne hissettiğimi açıkça belirttim'

Bill daha önce Epstein ile birçok kez görüşmenin 'büyük bir hata' olduğunu söyledi

Çift, 2011'de Epstein'ın Manhattan'daki evinde, çocuk fahişeleri istemekten suçlu bulunduktan sonra birlikte fotoğraflandı.

Melinda ayrıca Bill'in bir çalışanla olan ilişkisi yüzünden evliliğine olan güvenin sarsıldığını hissettiğinin kapağını da kaldırdı.

Daha önce 2000 yılında Microsoft için çalışan isimsiz bir kadınla ilişkisi olduğunu itiraf etti.

Çift, geçen yıl Mayıs ayında ayrıldıklarını açıklamadan önce 27 yıl evli kaldı.

Perşembe günü 'arkadaş' olmadıklarını, 'arkadaş' olduklarını açıkladı ve 'Ona iyi dileklerimle' dedi.

Melinda Gates, eski kocası Bill'i sübyancı Jeffrey Epstein ile şüpheli dostluğu nedeniyle ezip geçti ve onun hakkında 'kabuslar' görmesine rağmen onunla görüşmeye devam ettiğini açıkladı.

Geçen yıl milyarderden boşandıktan sonraki ilk röportajında Melinda, CBS Mornings'e 2011'de Epstein ile görüşmekte ısrar ettiğini çünkü 'bu adamın kim olduğunu' görmek istediğini söyledi.

Jeffrey Epstein ile görüşmesinden hoşlanmadım. Bunu ona açıkça belirttim. Ayrıca Jeffrey Epstein ile tam olarak bir kez tanıştım. Bu adamın kim olduğunu görmek istedim ve kapıdan adımımı attığım andan itibaren pişman oldum.

'O iğrençti, şeytani bir kişiliğe sahipti. Sonrasında bununla ilgili kabuslar gördüm. Bu yüzden bu genç kadınlar için kalbim kırılıyor. Ben böyle hissettim ve ben yaşlı bir kadınım. O korkunçtu.

Ev sahibi Gayle King'e, Bill'in Epstein ile birçok kez tanıştığını cevaplaması gerektiğini söyledi ve hatta boşanmaya katkıda bulunduğunu öne sürdü.

'Tek bir şey değildi, [boşanmaya yol açan] birçok şey oldu. Bill'in onunla ilişkisinin ne olduğu hakkında geriye kalan sorular... Bill'in cevaplaması gereken sorular. Onun hakkında ne hissettiğimi açıkça belirttim.'

Melinda nasıl olduğunu açıkladı;

Geçen yıl Mayıs'ta açıkladıkları boşanma davası üzerinde çalışırken zaman zaman 'halıda' ağladı
2000'deki bir ilişki için Bill'i affetmişti ama Bill'in birden fazla ilişkiyle ilgili raporlara cevap vermesi gerekiyordu.
Çift şimdi 'arkadaş' ama 'arkadaş' değil: 'Ona iyi dileklerimle' dedi
Tekrar flört etmeye 'ayak parmağını sokuyor' ve bunu 'ilginç' buluyor
Her milyarder servetinin en az yarısını vermeli
Boşanma için kendini suçlamıyor, 'Yanlış bir şey yapmadım, başımı dik tutuyorum' diyor.
Artık Pivotal Ventures adlı kendi şirketini kurdu ancak The Gates Foundation'da çalışmaya devam edecek.
Röportaj, Melinda'nın Seattle'daki yeni şirketi Pivotal Ventures'ın ofislerinde çekildi.

Melinda ayrıca Bill'le arkadaş olmadıklarını, 'arkadaş' olduklarını ve birlikte çalıştıklarını açıkladı ve 27 yıllık evlilikleri boyunca birden fazla ilişkisi olduğunu öne sürdü.

İğrençti, kötü kişileştirilmişti. Sonrasında bununla ilgili kabuslar gördüm.
Birden çok kez aldattığı raporlar sorulduğunda, "Bunlar Bill'in yanıtlaması gereken sorular" dedi. Daha önce bir ilişkiyi kabul etti.

'Ben affetmeye inanırım. Bunların bir kısmı üzerinde çalıştığımızı sanıyordum," dedi Melinda, 2000 yılında bir Microsoft çalışanıyla ilişkisi hakkında. Her bir parçamı bu evliliğe verdim. Nişanlandığımız günden ayrıldığım güne kadar kendimi adadım.'

Bill geçmişte Epstein ile birçok kez görüşmenin 'büyük' bir hata ve karar verme hatası olduğunu söyledi.

CBS'ye yaptığı açıklamada, "Epstein ile görüşmem çok pişman olduğum bir hataydı. Kararda önemli bir hataydı.'

Röportajın başka bir yerinde Melinda, Gates vakıf toplantısına katılmak zorunda kalmadan önceki boşanma anları ve tekrar nasıl çıktığı hakkında 'gözyaşları içinde' olduğunu söyledi.

'Umarım bu benim için tekrar olur. Parmağımı biraz suya sokuyorum' dedi ve 'kesinlikle' tekrar aşık olmak istediğini de sözlerine ekledi.

Çıkmanın 'bu noktada ilginç' olduğunu söyledi, ancak herhangi bir ek ayrıntı vermedi.

54907657-10573431-image-a-2_164631927537

Mayıs 2021'de Bill ile 27 yıllık evliliklerini sonlandıracaklarını duyurduklarında dünyayı şok eden 57 yaşındaki oyuncu, daha önce milyarderle çalışırken duygusal olarak zorlu zamanlara nasıl dayandığını anlatmıştı.

Çiftin boşanması, Ağustos ayında Gates Vakfı'nın bulunduğu Washington'da özel olarak sonuçlandırıldı.

Şartları hiçbir zaman kamuya açıklanmadı, ancak Bill o sırada yaklaşık 152 milyar dolar değerindeydi ve Melinda'ya yüzde 50'lik 76 milyar dolarlık bir anlaşma sağladı. Bu, çiftin New York, Washington ve California'daki evlerden oluşan geniş emlak portföyünü içermiyor.

Röportajın bir ön izlemesinde Melinda, eski sevgilisinin sadakatsizliğine bir tokat attı ve şöyle dedi: 'Bu evliliğe her bir parçamı verdim. Nişanlandığımız günden bitirdiğimiz güne kadar kendimi adadım.'

'BILL İNSANLARA CEVAP VERMESİ ZORUNLU': EVLİLİKTE GÜVENİ 'KIRANLAR' MICROSOFT ÇALIŞANIYLA İLİŞKİ

Melinda, Bill'in 2000 yılında bir Microsoft çalışanıyla olan ilişkisinin, evliliklerine olan güveni "kırdığını" açıkladı ve aynı zamanda bir kereden fazla sadakatsiz olduğunu öne sürdü.

King, Melinda'ya sordu: 'Güven bir kez kırıldığında, onu geri almak zor değil mi?' hayırseverin yanıtladığı: 'Herhangi bir ilişkide onu geri almak çok, çok zor.'

Çiftin Bill'in ilişkisini çözme girişimi hakkında, "Affedilmeye kesinlikle inanıyorum, bu yüzden bunların bir kısmı üzerinde çalıştığımızı düşündüm" dedi.

"Olan tek bir an ya da belirli bir şey değildi, öyle bir an geldi ki orada yeterince şey vardı ki bunun sağlıklı olmadığını anladım ve elimizdekilere güvenemedim."

Bill'in birçok kez hile yaptığına dair haberlere verdiği yanıt sorulduğunda, "Bunlar Bill'in yanıtlaması gereken sorular" yanıtını verdi.

Bill'in bir sözcüsü daha önce bir ilişkisi olduğunu kabul etti, ancak bunun 2020'de Microsoft'ta yönetim kurulundan ayrılmasıyla hiçbir ilgisi olmadığını kabul etti.

"Neredeyse 20 yıl önce dostane bir şekilde sona eren bir ilişki vardı.

'Bill'in yönetim kurulundan ayrılma kararı bu konuyla hiçbir şekilde ilgili değildi. Bir sözcü geçen yıl The Wall Street Journal'a verdiği demeçte, aslında birkaç yıl öncesinden başlayarak hayırseverliğine daha fazla zaman ayırmaya ilgi duyduğunu ifade etmişti.

'BAŞARI İSTİYORUM AMA ARKADAŞ DEĞİLİZ' - BOŞANMA BOYUNCA GATES VAKFI'DA BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Melinda, çiftin perde arkasında boşanmalarına rağmen nasıl 'birlikte etkili bir şekilde' çalışabildiklerini anlattı.

'Öncelikle ikimiz birlikte çalışmak istiyoruz – bu kurumu 2000 yılında kurduk – ikimiz de. Binada ikimizin de adı var.

'Ben o kuruma inanıyorum, değerlerim o kuruma işleniyor. Bu yüzden her zaman bizi daha yüksek benliklerimiz olmaya çağırdığını hissettim.

'Son 18 aydaki zor zamanlarda bile perde arkasından bu süreci yaşarken ortaya çıktık ve birlikte etkili bir şekilde çalıştık.

'Kolay oldu demiyorum ama benim için çevrimiçi bir toplantıdan bir saat önce gözyaşlarımın olduğu günlerim olduğunu ya da sinirlendiğimi söylüyorum ama yine de kendi yüksek benliğim olarak yükseldim ve devam edebileceğimizi düşünüyorum. bunu yapmak için.'

Çiftin henüz 'arkadaş' olmadığını, ancak 'arkadaş' olduklarını söyledi.

'Kesinlikle bir iş ilişkimiz var. Bu noktada samimiyiz. Arkadaşlar benim için farklı bir kelime. Bu zamanla gelebilir ama benim için hala olması gereken iyileşme var.

'Ona kolaylıklar dilerim. Kesinlikle ona zarar gelmesini istemiyorum.

Verimli bir çalışma ilişkimiz var ve bunun devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

HALI ÜZERİNDE AĞLAYIP EVLİLIĞINİN BİTTİĞİNİ ANLADI AMA 'YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADIĞINI VE BAŞINI YÜKSEK TUTUYORDU'

Melinda, evliliği dağılırken ve boşanma 'üzerinde çalışırken' yerde hıçkıra hıçkıra ağlamaktan samimi bir şekilde bahsetti.

Evliliklerinin boşanmayla sonuçlanacağını asla düşünmediğini söyledi.

'Boşanmayı bitireceğimi hiç düşünmemiştim. Farklı bir yol seçmem gerekiyordu. Ve bence, bilirsin, boşanmanın açıklanacağı zaman bunun insanlara sürpriz olacağını biliyorduk.

"Bunun için kendimi kötü hissettim, ama muhtemelen, bunun ne kadar büyük bir haber olacağına dair hiçbir fikrim yoktu. Asla, böyle bir şeyi tahmin edemezsin.

'Bence şunu söylemek gerçekten önemli, bakın, günlerdir çok gözyaşım vardı, yani kelimenin tam anlamıyla halının üzerinde yerde yattığım günler... 'Bu nasıl olabilir? Nasıl kalkabilirim? Nasıl ilerleyeceğim?'' diye açıkladı.

54854055-0-The_ex_couple_who_share_three

'Kesinlikle kızgın olduğum [olduğu] günler oldu. Bu yas tutma sürecinin bir parçası. Sahip olduğunu düşündüğün ve hayatın boyunca sahip olduğunu düşündüğün bir şeyin yasını tutuyorsun. Bu acı verici bir şey.

'Günün sonunda bu iyileşme yolculuğuna başladım ve diğer tarafa geçmeye başladığımı hissediyorum. Ve şimdi bölümde bir sayfa çevirdiğimi hissediyorum. 2022 ve gerçekten olacaklar ve önümde hayat konusunda gerçekten heyecanlıyım.'

Ve ekledi: 'Artık kendimi sorgulamıyorum, hiç. Her bir parçamı bu evliliğe verdim. Nişanlandığım günden ayrıldığım güne kadar evliliğe bağlıydım.

'Toplum bunu bizim suçumuzmuş gibi kadınlara yüklerdi. Yanlış hiçbir şey yapmadım. Başımı dik tutuyorum.

'DÜNYADAKİ HER MİLYONER ZENGİNLİĞİNİN EN AZ YARISINI VERMEK GEREKİR'

Melinda ayrıca röportajı diğer milyarderlere servetlerinin çoğunu kendisi gibi vermelerini söylemek için kullandı.

Eski kocası ve Warren Buffett ile dünyanın en zengin insanlarını paralarını hayır kurumlarına bağışlamaya teşvik etmek amacıyla The Giving Pledge'i kurdu.

Milyarder olacak kadar şanslıysanız, inan bana - yarısını verebilirsiniz ve bu hayatınızı değiştirmeyecektir.
Buna katılanlar arasında Jeff Bezos'un eski eşi MacKenzie de var. Jeff buna kaydolmadı.

Melinda hayırseverliği hakkında şunları söyledi: "Bir milyarder olacak kadar şanslıysanız, inanın bana - yarısını verebilirsiniz ve bu hayatınızı değiştirmeyecektir.

'Yapmalıyız. Zenginliğiniz varsa, başkalarını değiştirebilmeniz ve yükseltebilmeniz için onu topluma geri verdiğiniz bir toplumumuz olmalı.'

Melinda'nın Bill'den ayrıldığını ilk kez kamuoyuna açıkladığı röportaj, eski çiftin dünyaya ayrıldıklarını ilk kez açıklamalarından 10 ay sonra ve 130 milyar dolarlık boşanma anlaşmasını sonuçlandırmalarından sadece yedi ay sonra geldi.

Bill ve Melinda, açıklamalarından sadece haftalar sonra, ayrılmalarına neyin yol açtığı konusunda sessiz kalırken, Microsoft'un kurucusu, teknoloji şirketindeki kadın çalışanlara uygunsuz davrandığı yönündeki birkaç suçlamayla sarsıldı.

Mayıs 2021'de, milyarderin Microsoft'ta çalışan kadınlarla evlilik dışı ilişkiler yürüttüğünü iddia eden birden fazla rapor ortaya çıktı; Aynı ay, Bill'in sözcüsü, 2000 yılında Melinda ile evliyken bir kadın personelle ilişkisi olduğunu doğruladı.

Bill o sırada şirketin CEO'suydu. Çalışanın hangi pozisyonda veya kıdem seviyesinde olduğu net değil.

İlişki, çalışanın yönetim kuruluna neler olduğunu detaylandıran ve iddiaya göre Melinda'nın okumasını istediği bir mektup yazdığı 2019 yılına kadar bir sır olarak kaldı.

Şirket iddialarla ilgili soruşturma başlattı.

Mart 2020'de soruşturma devam ederken Bill, şirket yönetim kurulundaki görevinden istifa ettiğini açıklayarak iş dünyasını şok etti.

Aynı gün Bill, arkadaşı Warren Buffet tarafından yönetilen Berkshire Hathaway'in yönetim kurulundan ayrıldı.

Ardından, geçen yılın Haziran ayında Melinda ile birlikte kurdukları ve yönetim kurulu eş başkanı olarak aktif rol oynamaya devam ettiği Gates Vakfı'nın yönetim kurulundan ayrıldığını duyurdu.

Bill, ayrılık hakkında hiçbir zaman alenen konuşmamış olsa da, Temmuz ayında Idaho'daki Sun Valley konferansında katılımcılara boşanmanın 'kendi hatası' olduğunu söylediği bildiriliyor.

New York Post'a göre, Microsoft'un kurucusu sözde 'milyarder yaz kampına' katılırken, çiftin bekleyen boşanmasını 'kayıt dışı' bir soru-cevap oturumunda açtı.

Oturumda, ağlayan Bill'in, evliliğin bozulmasının kendi hatası olduğunu kabul ettiği bildirildi.

Bir katılımcı Post'a, "Her şeyi batırdığını itiraf etti" dedi. 'Temelde [boşanmanın] kendi hatası olduğu gerçeğine atıfta bulundu.'

Kaynak şunları ekledi: 'Bu konuda biraz duygusal görünüyordu. Gözyaşlarının eşiğinde olabilirdi.'

Ancak, boşanmalarının sonuçlanmasından bu yana geçen yedi ay içinde, eski çift, geçen yıl Ekim ayında Mısırlı atlı Nayel Nassar ile lüks bir evlilik yapan en büyük çocukları Jennifer'ın düğününe ev sahipliği yapmak için bir araya gelerek dostane bir görüntü sergilediler. New York, North Salem'deki 142 dönümlük arazisinde tören düzenlendi.

Melinda ayrıca Haziran 2021'de Gates Vakfı'nın bu amaç için beş yıl içinde 2,1 milyar dolar harcayacağına dair söz vererek kendini cinsiyet eşitliği mücadelesine verdi - bu, örgütün yirmi yıldan uzun süredir verdiği en büyük taahhütlerden biri.

Hayırseverin sözü, eski kocasından ayrıldığına dair açık bir mesaj veriyor gibiydi; Melinda uzun süredir cinsiyet eşitliğinin Seattle merkezli vakıf için kilit bir öncelik olması için baskı yaparken, Bill bunun yerine çocuk felcinin ortadan kaldırılmasına ve aşıların geliştirilmesine öncelik verdi.

Kaynak: DailyMail

• 9 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Bill Gates, eski karısı Melinda French Gates'ten boşanmasının son birkaç yılda 'kişisel olarak en kötü noktalarından' biri olduğunu söyledi

AA13LNlI.img?w=768&h=576&m=6&x=371&y=130

Bill Gates, Melinda French Gates'ten boşanmasının son birkaç yıldaki "kişisel düşük noktalarından" biri olduğunu söyledi.

İkili, 27 yıllık evliliklerinin ardından geçen yıl boşandı.

Üç çocukları var ve hala kendi isimlerini taşıyan hayırsever vakıflarında birlikte çalışıyorlar.

Nadir bir anda, Bill Gates Salı günü eski karısı Melinda French Gates'ten geçen yıl boşandığı hakkında konuştu.

Microsoft'un kurucu ortağı Gates Notes adlı blogunda yayınlanan bir yıl sonu gönderisinde, bölünmelerini "son birkaç yıldaki kişisel düşük noktalarından biri" olarak nitelendirdi.

Son üç yıl hakkında konuşan Gates, "Dünyadaki herkes bu süre zarfında sevdiklerini, mali güvenliğini veya bir yaşam tarzını kaybetti. Konumum nedeniyle, bu zorlukların çoğundan izole oldum. Ama ben de son birkaç yılda, babamın ölümü ve evliliğimin sona ermesi de dahil olmak üzere bazı kişisel düşüşler yaşadım."

Gates'in babası Bill Gates Sr., Eylül 2020'de öldü. 94 yaşındaydı.

Gates ve French Gates, 27 yıllık evliliğin ardından 2021'de boşandı. Bill & Melinda Gates Vakfı aracılığıyla hayırsever çabalarda birlikte çalışmaya devam ediyorlar.

Gates, 2021 yıl sonu blog yazısında da boşanmalarından bahsetti.

Geçen yıl "Melinda ve ben vakfımızı birlikte yönetmeye devam ediyoruz ve yeni ve güzel bir çalışma ritmi bulduk, ancak benim için büyük bir kişisel üzüntü yılı olduğunu inkar edemem" diye yazmıştı geçen yıl.

Bu Mart ayında bir CBS röportajında, French Gates boşanmayı kendi bakış açısından açtı.

"Olan bir an veya belirli bir şey değildi" dedi. "Yeterince şey olduğu bir an geldi ki bunun sağlıklı olmadığını fark ettim ve elimizdekilere güvenemedim."

French Gates, Gates'in 2000 yılında bir Microsoft çalışanıyla yaşadığı bir ilişkiden bahsetti. New York Times, geçen Mayıs ayında Gates'in toplantılarda French Gates'e karşı kayıtsız kaldığını ve evliyken Microsoft ve vakıftaki diğer kadınları takip ettiğini bildirdi ve o sırada şu anda veya daha önce Gates tarafından istihdam edilen altı kişiye atıfta bulundu.

Gates'in bir temsilcisi olan Bridgitt Arnold, Times'a "Gates'in evliliğinden veya Melinda'dan aşağılayıcı bir şekilde bahsettiği iddiası yanlıştır" dedi.

"Çalışanlara kötü muamele iddiası da yanlıştır" diye ekledi. "Gates'in boşanmasıyla ilgili söylentiler ve spekülasyonlar giderek daha saçma hale geliyor ve durum hakkında çok az bilgisi olan veya hiç bilgisi olmayan kişilerin 'kaynak' olarak nitelendirilmesi talihsiz bir durum."

Kaynak: Business Insider

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Bill Gates'in Gizemli Aşığı ORTAYA ÇIKTI: Milyarder Microsoft Boss, 130 Milyar Dolarlık Boşanmanın Ardından Başka Bir Kadınla Devam Ediyor

AA17gEUi.img?w=768&h=402&m=6&x=153&y=112

Bill Gates, eski karısı Melinda'dan boşandıktan sonra yeniden aşkı buldu. Milyarder, Ocak ayında gizemli bir kadınla görüldü ve RadarOnline.com kadının kimliğini öğrendi.

Kaynaklar, 67 yaşındaki Gates'in kendisinden yedi yaş küçük Paula Hurd ile çıktığını doğruladı. Bay Microsoft'un sevgilisi, rahmetli Oracle eş-CEO'su ve başkanı Mark Hurd'un dul eşi. 2019'da iddia edilen bir kanser savaşından sonra öldü.

Arkadaş olarak başlayan ikili tenis tutkunu ve yıllardır aynı maçlarda görülüyor. Ancak aralarındaki bağ, oyuna olan aşklarından daha derine iner.

AA17gA8s.img?w=768&h=490&m=6&x=2&y=9&s=6

İçeriden biri Daily Mail'e "Onlar birbirinden ayrılamaz" dedi. Gates ve Paula'nın, arkadaşları dışında herkesin bildiğinden daha uzun süredir birlikte olduğu bildirildi.

Kaynak, "Bir yılı aşkın süredir birlikteler ve o her zaman 'gizemli bir kadın' olarak tanımlanıyor, ancak yakın çevreleri için romantik bir ilişki içinde olmaları bir sır değil" dedi.

Paula, eski karısı gibi teknoloji dünyasında çalıştı ve kalbini hayır işlerine adadı. Gates'in 60 yaşındaki afetinin bir etkinlik planlayıcısı ve hayırsever olduğu bildiriliyor.

RadarOnline.com'un bildirdiği gibi, Gates haftalar önce Avustralya'daki Sidney Opera Binası'nda "gizemli" kadınıyla görüldü.

İkili, teknoloji patronu Avustralya başbakanı Anthony Albanese ile görüştükten sonra Down Under'da yakalandı. Gates'in kız arkadaşının kimliği, Ağustos 2021'de Melinda'dan 130 milyon dolarlık boşanmasını tamamlamasının ardından gelir.

Mayıs 2021'de eski sevgililer, yirmi yılı aşkın evlilikten sonra ayrıldıklarını duyurdu.

Twitter üzerinden "İlişkimiz üzerinde çok düşündükten ve çok çalıştıktan sonra evliliğimizi bitirme kararı aldık" dedi. "Son 27 yılda, üç inanılmaz çocuk yetiştirdik ve tüm insanların sağlıklı, üretken yaşamlar sürmesini sağlamak için tüm dünyada çalışan bir temel oluşturduk."

Mesajda, "Bu misyona olan inancımızı paylaşmaya devam ediyoruz ve vakıfta birlikte çalışmaya devam edeceğiz, ancak artık hayatımızın bu sonraki aşamasında bir çift olarak birlikte büyüyebileceğimize inanmıyoruz."

AA17gEUo.img?w=768&h=491&m=6&x=166&y=76&

Kaynak: Radar Online

• 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.