Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2021 4 yıl Admin Kaplan Farkında Olmadan Donmuş Göl Üstünde Yürüyor Sizce Ne Olabilir? Kaplanlar, hayvanlar alemindeki en korkunç ve görkemli yaratıklardan biridir. Bununla birlikte, donmuş bir göleti geçmeye çalışırken bulduğu gibi, onlar bile ara sıra kayabilirler. Twitter'da yayınlanan görüntülerde, büyük kedinin, kaçınılmaz olana ve altlarında yüzey çökene kadar, ince buzun üzerinde yavaşça gezinirken görülüyor. Kaplan ayaklarını bulmakta zorlanırken dengesini kaybeder ve kısmen yeni yapılan deliğe düşer. Kısa bir saniye sonra karayı kurutmak için acele etmeden önce şaşırmış bir şekilde ortaya çıkarlar. Komik video Twitter sayfası @AnimalsWorld tarafından "İnce buz üzerinde yürüyen kaplan, ne ters gidebilir?" Başlığının yanında yayınlandı. 57 saniye uzunluğundaki klip o zamandan beri viral oldu, 201.600'den fazla kez görüntülendi ve 3.100'den fazla beğeni topladı. Birçoğu olay yerine komik tepkilerini paylaşmak için sosyal medya hesaplarına gitti. @GodvikRoman adlı bir kişi, hayvanların ağzına kelimeler koymaya karar verirken, aynı zamanda ünlü çizgi film köpek dedektifi Scooby-Doo ile karşılaştırmalar yaptı. Yazdılar: "KAPLAN: hey! Vay be! Hey! Lanet olsun adamım! Kahretsin! Neredeyse beni yakaladı! ... ama bugün su değil .... bugün değil! "Bu ince buz çalıyor ... orada birkaç saniye beni korkuttu ... ama son dakikada Scooby-Doo koşum beni kurtardı ... OH EVET!" Ayrıca gülen suratlı bir emoji de eklediler. İkinci bir Twitter kullanıcısı @ svrao52, bunun çok daha kötü olabileceğini açıkladı. Şöyle yazmışlar: "Dört ayaklı bir hayvan, bu yüzden dört tekerden çekişi var. "Eğer insan gibi iki bacaklı bir hayvan olsaydı, buz deliğinden düşebilirdi, tehlikeli!" Üçüncü bir kişi, @Hirschilein, kaplanın neredeyse buzun kurbanı olduktan sonra görünüşte sinirlenmiş gibi göründüğünü şöyle yorumladı: "Bir dizi emojinin yanı sıra" ne cüret edersin "demek gibi buza geri dönme şekli kahkahayı temsil eden. Dördüncü bir hesap, @ Mbpb18, basitçe şunu ekledi: "Ben kötü bir günde". Kaplanın suya daldırılmayı çok az özlediği gerçeğine rağmen, olsaydı ne olurdu? Kaplanlar yetkin yüzücüler mi? Dünya Vahşi Yaşam Fonu'nun resmi web sitesine göre, çizgili yırtıcılar ıslakken hala bir tehdittir. Şöyle yazıyorlar: "Kaplanlar mükemmel yüzücülerdir ve sudan kaçınmazlar. Büyük, çizgili kediler, Rusya'nın karlarından Endonezya'nın tropikal ormanlarına kadar pek çok farklı habitatlara adapte olmuşlardır. "Kaplanlar ayrıca, adadan adaya giderken düzenli olarak yüzdükleri dünyanın en büyük mangrov ormanı bloğu olan Sunderbanlarda da bulunur." İşte orada, kaplan kesinlikle bir göleti idare edebilirdi! Kaynak: Newsweek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.