Φ baharrr Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Sevgisizsiiz Ben, İyi olmak istiyorum... Aklım kalbim çok karışık olsa da İyi olmak istiyorum.... Sevgim, Öksüz yetim ağlıyor olsa da Bedenimde asılı kalmış ruhumda İyi olmak istiyorum... Ne yaparım bilemiyorum.. İlaçlarımı alıyorum çünkü zor tutuyorum kendimi.. Dünyayı ateşe vermemek için.. Bunca haksızlıklara tahammül edemiyorum Çalıntı sevgiler uğruna.. Yıllarca sevgi arayıp da Buldum deyip İçine edip, çalan, kaçan Hırsızlardan bıktım, usandım artık...... Yalanların ardına saklanmayıp Sunsunlar bana olduğu gibi yüreklerini.. Benim sevgi sunan yüreğimi mutlaka görecekler, yüreklerinde hissedecekler... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Adı Bende Saklı Bölünür sancıyla uykular Sığınak değil en kuytular Gökte ay öndört ben dolunay Son hatıramı sinene sar Bu kadarına razıyım yar Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük hikayenin de Adı bende saklı Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük hikayenin de Adı bende saklı Dalda muhabbette kumrular Bana ayrılığı sordular Dedim afet,yangın, dedim kar Dedim adet aşkı vururlar Dedim adet aşkı vururlar Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük hikayenin de Adı bende saklı Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük hikayenin de Adı bende saklı Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 AMA BİRGÜN MUTLAKA ŞİMDİ UZAKLARDAYIM BELKİDE HAYALLERİNDEN BİLE UZAKTA AMA BİR GÜN MUTLAKA ÖZLEM DOLU BAKIŞLARIMDA SEVGİYE SUSAMIŞ OLARAK BULACAĞIM SENİ... ŞİMDİ YALNIZIM SENSİZLİĞİN YARATTIĞI HÜZÜNLE BAŞNAŞAYIM AMA BİR GÜN MUTLAKA OKŞAMAYI ÖZLEYEN ELLERİMDE SARILMAYA HASRET KOLLARIMDA BULACAĞIM SENİ... ŞİMDİ YAŞ DOLU GÖZLERİM GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR İÇİMDEKİ FIRTINA AMA BİR GÜN MUTLAKA DİNECEK BU ACI PEMBE SAYFALARIMDA BULACAĞIM SENİ... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 sevgiyi kabimde seni gözlerde aşkı dağların ardında ama hep seni aradım bulamadım kaan_bebeto Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 BU GECE UYUYAMAZSIN SEN Bu gece uyuyamazsın sen! Çetin bir sızı sarar odanı, sen şimdi ağlarsın da... Umutsuzca akıtırsın göz yaşlarını. Radyonu açmış şiirler dinliyorsun, elinde kalem... Kadere sitem ederek yalnızlığına dizeler arıyorsun şarkımızı söyleyerek... Bu gece üşüyeceksin biraz anılar gelip seni vuracak, üzüleceksin. Isınmak için güneşi bekle bazı geceler soğuk eserim ben, bilirsin. Gece sana emanet... Bu şehri bir kez daha terk ediyorum, gelemediğin bir yer vardı hani İşte oraya. Yine gurbete düştü yolum... Ve bu gece seni uyku tutmaz Biliyorum.... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 HERŞEYİMSİN Sen; benim vazgeçilmezimsin. Geceler boyu düşlediğim, Rüyalarımı şiirlerle süslediğim Su gibi aş gibi. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim tek tutuklu yanım, Yıllar boyu sürgünlerim. İçimden söküp atamadığım mahpusluğum, Hürriyetim, kana kana içtiğim suyum. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim yüreğimde hiç bitmeden kanayan, Bir ömür dermanı bulunmayan. İçimde her an ağladığım yanım, Canım, kanım, tek varlığım. HERŞEYİMSİN ! Sen; benim umutlarımın kadını, Düşlerimin tek sultanı. Unutamadığım atamadığım, Hayattaki en tatlı yanım. HERŞEYİMSİN ! Murat İNCE Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Seni Seviyorum Demek İsterdim Seni seviyorum demek isterdim ölesiye bir duyguyla, taparcasına dil dökmek ve saçlarım ağarmadan söylemek isterdim Seni sarmak isterdim sonsuzlukla delicesine sevmek bir sarhoş gibi adını sayıklamak ve bağırarak kollarında ölmek isterdim gülüm... Ahmet Kutsi Tecer... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2007 Sevgi Yetmez Bana diyorsun ki Nasıl bir martı yavrusunu severse Bana diyorsun ki Nasıl bir midye incisini gizlerse Bana diyorsun ki Nasıl bir arı peteğini örerse İşte öyle büyüyorsun içimde Sevgi yetmez Sevgi yetmez Sevgine saygın yoksa Sevgi yetmez Sevgi yetmez Sorumluluğun yoksa Sevgi yetmez Sevgi yetmez Arada eller varsa Sevgi yetmez Sevgi yetmez Yarından ümit yoksa... Bense diyorum ki Bahçende güller baktıkça güzelleşir Bense diyorum ki Aşk engelleri aştıkça değerlenir Bense diyorum ki Güneş yağmurlar topraktan güllerin Saygı sorumluluk sadakat sevginindir İlhan İrem Alıntı
Φ denixpa Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 öLüm her akLına geLdiğinde ah edip vah dip inLeme bu haLinLe tanrıyı incitmiş oLacaksın eceL kapını çaLdığı zaman evi teLaşa verme o geLdiği zaman sen gitmiş oLacakasın denixpa Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 EBEDİ AŞK UCUNDA ÖLÜM VARSA VARDIR Seni seviyorum Aramıza giren her çaresiz ayrılıktan sonra, her düşüncemde bu cümlenin yer aldığını beynime kazındığını bilmeni isterim. Neden mi? Ebedi aşk ucunda ölüm varsa vardır. Ama bu sözü olduğu gibi bana söylersen sen beni terketmedikçe bil ki ben seni bırakmam. Çünkü; aşk ne gurur dinler nede şuur. Bir hercai olarak iyi bilirsin bu duyguyu yüreğinin kapılarını sonuna kadar açabiliyorsan ebedi aşkı hissedebiliyorsan iste o zaman varsın demektir. Su anda her ne kadar savaşsam da yokluğunla, kalbimin kapılarını sana sadece sana sonuna kadar açtım usulca korkusuzca Kendimi sana verdim sınırsızca aşkın büyülü atmosferinde sana olan sevgimi düşlerle bıraktım kollarına Kimseler ama kimseler sevemez seni benim sevdiğim kadar. Ne kadar mı seviyorum seni? Duymak bilmek ister misin; tüm okyanusların büyüklüğü, dünyalar kadar desem. Evet yanlış duymadın bu ne ki? En yüksek dağlar bile tepe kalır sevgimin yanında. Gökyüzündeki en parlak yıldızın sana olan sevgimin simgesi olduğunu düşündün mü hiç? Sen öyle bir şeysin ki askımsın, fırtınamsın özlemim, çaresizliğim, yıldızımsın. En öemlisi sensin. Bir ressamım düşüncelerini tuvale gölgelemesi, bir müzisyenin yüreğinden aldığı güçle hissettiklerini notalara melodilere dökebilmesi gibi bir şey seni kalbimdetaşımak. Seni sevmek, seni ölesiye sevmek Bir gün geleceksin değil mi? Düşlerimde büyüttüğüm essiz sevdamın sahibi Bir gün geleceksin değilmi? Sende bana soracaksın Ben geleceğim bekle beni seni seviyorum seni yalnız senii... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 ÖLÜMÜN SESİ Ölümden bir işaret var her şeyde Ölümün sesini duyuyorum şarkılarda türkülerde: Kışlanın önünde redif sesi var Namluların ucunda ölümün sesi! Bir ay doğdu geceden oy oy Karanlığın ağzında ölümün sesi! Erzurum dağları kar ile boran Vadilerin koynunda ölümün sesi! Ezo gelin durmuş bakar yollara Umudun ardında ölümün sesi! Bir ihtimal daha var Umuttan da öte ölümün sesİ Erdem Beyazıt Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Dayan Kalbim Seni dağladılar, değil mi kalbim, Her yanın, içi su dolu kabarcık. Bulunmaz bu halden anlar bir ilim; Akıl yırtık çuval, sökük dağarcık. Sensin gökten gelen oklara hedef; Oyası ateşle işlenen gergef. Çekme üç beş günlük dünyaya esef! Dayan kalbim üç beş nefes kadarcık! 1972 Necip Fazıl Kısakürek Alıntı
Φ Bora_Bebeto Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 AĞBEYİM Ölüm kalım umrumda mı bana geldigi müddetce İsyan olsun kadere, inanmıyorum sana bir zarar gelecegine Sen rahat ol bir tanem, ölecek biri lazımsa ben ölürüm ilk başta Bu gönüle koyarmı be ölüm senin o kara gözlerin güldükçe canım Ağabeyim be şiir kim yazmış bulamadım isim yazmıyorduu... Alıntı
Φ sezerayse Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Bekleyiş Ne hasta bekler sabahı Ne taze ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelmen artık neye yarar Necip Fazıl Kısakürek Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gitme Zamanı Kuşatıldım, cengime kılıçsızım artık, Yorgun yüreğim, kaldırım tıkırtısında, Bir yanı gel gel diyor, bir yanı ölüme tutkun, Şafaklarım kirli kızıl, koşuyorum ölüm adlı dostuma... Savaş meydanında çırılçıplak bırakıldım utanmadayım, Önce ellerimi aldılar, sonra ayaklarımı benden, Sonra beynime bir kılıç salladılar darmadağınım, Ve yüreğimi aldılar elimden gitme zamanı ölümdeyim... Bayram KARAALI Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Dayan Gönül Aşkın âteşi vurup, şu sinemi dağlarken. Dertler ayyuka çıkıp, hicran ile çağlarken. Gün be gün feryâd edip, gece gündüz ağlarken; Çektiklerin yetmedi, biraz daha yan gönül. Sen nelere dayandın, buna da dayan gönül. Şu üç günlük ömründe, neler neler gördün sen. Her mihnete katlanıp seveceğim derdin sen. O " Sevgili " uğruna ateşlere girdin sen; Acıların içine, kendini koyan gönül . Sen nelere dayandın, buna da dayan gönül . Sevda dedikleri şey, benliğinden geçmektir. Kolayından vazgeçip, zor olanı seçmektir. Sevgilinin elinden, zehir olsa içmektir; Sevdiğinin kabı ol, rengine boyan gönül. Sen nelere dayandın, buna da dayan gönül. Ayrılık acısıyla, her an yıkılan sensin . Kendini feda edip, bir de bıkılan sensin . Şarkıların adına hüzzam takılan sensin ; Hicranın en hasını, içinde duyan gönül. Sen nelere dayandın, buna da dayan gönül. ESAT ANIK Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 ZEKI MüREN ELBET BIR GUN BULUSACAGIZ Elbet birgün buluşacağız Bu böyle yarım kalmayacak İkimizin de saçları ak Öyle durup bakışacağız Belki bir deniz kıyısında Elele maziyi konuşacağız Benim içimde yanan ateş var Sevgilim ne zaman buluşacağız Belki bir gemi güvertesinde Sen beni unutmuş için kupkuru Benim gönlümde hala o arzu Sevgilim ne zaman buluşacağız Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 GİTME SANA MUHTACIM Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim Seni çağırır yaşlı gözlerim Muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Sensiz bir dünyadayım Gerçekten uzak bir rüyadayım muhtacım Beni sensiz dünyadan Sonsuz rüyadan uyandırda git muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Ruhumu ıstacak Sımsıcak nefesine gitme Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım zeki MÜREN Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Son Veda Bu son gecem, Bu son veda, Şafağı bekliyorum, Seni bekler gibi, Şafakla birlikte doğacak umutları, Doğacak güneşi bekliyorum, Kollarımla sarmak istercesine güneşi, Sıcaklığını iliklerimde hissetmek için, Seni bekliyorum Ölümü bekliyorum, ölümü ve seni Doğacak güneşi beklerken, Bu son gecem, Bu son veda. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2007 Gece siyrilmadan örtüsünden daha, Son vedami yapacagim büyük askima. Dört mertekerelik soguk odamdan, Parmakliklarin arasindan ucacagim kollarina. Yok elimde küregim kazamadim tüneli Tirnaklarim kana bulandi gücüm yetmedi. Özlemlerde sevdigim, mecalsiz kaldi bedeni, Kirip zincirleri gelemiyorum affet beni. Kapimda nöbette yine hain gardiyanim Sevdim diye seni, müebbete tutsagim. Kirdim gecirdim hasretinden hücre cezasi aldim Burada bile sen oldun suyum, asim, yoldasim. Asla gerceklesmeyecek biliyorum son dilegim. Saniye bile sürse kollarinda can vereyim. Sol yanimdan sana dogru ucuyor bak ask melegim, Bu gece son… yarin, gizemimle gömülecegim… GnnGzm Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Ankara Sokakları Buzdan gibi bir gece, çarparken tokadını Yüzümde donup kaldı Ankara soğuğunda Gözden inen damlalar yıkarken yanağımı Islanan yere düştü, Ankara sokağında Araçlardan sıçrayan, suyla karıştı yağmur, Ayakkabım gömüldü, paçaya çıktı çamur Bir tepeden bakınca içime doldu huzur Şehir gönlüme düştü, Ankara sokağında Bilmiyordum doğrusu, hangi sokak burası Semt olarak Mamak ta, hangi sokak arası Kaybolmak acep bu mu, değilken hiç sırası Korku gönlüme düştü, Ankara sokağında Keçiler kırılmıştı bu tepede soğuktan Bu tepe çok namlıydı, ayrılmazdı Mamak tan Manzarası güzeldi, zevk alınır bakmaktan Şehir gözüme düştü, Ankara sokağında Ne kadar tepe varsa görünüyor buradan Aktepe, Esertepe Etlik gelir ardından Sol cenahta Kızılay, Çankaya’yı ortadan Seyretmek bize düştü Ankara sokağında Sağ tarafta üç tepe, Hüseyingazi dağı Biraz daha sağında görünür Elmadağ’ı Bu dağların üstüne düşer mevsimin karı Beyazlık yere düştü Ankara sokağında Islanmıştım epeyce, içerim titriyordu Caddedeki ıslakta, ışık dans ediyordu Bu yağmur çok güzeldi, aheste yağıyordu Damla içime düştü Ankara sokağında Toprak susamıştı çok, düşen her bir damlayı Kanarak içiyordu, koymadan son noktayı İncecikten dereler, yıkarken sokakları Sevinç kalbime düştü Ankara sokağında Yürümek çok güzeldi, soğuk olsa da hava Derman gibiydi dize, yere düşen her damla Bıçak gibi kesse de, alışmışken soğuğa Adımlar yere düştü, Ankara sokağında Yürüdüm kararsızca, en tepeden aşağı Böyle nasıl olunur, Ankara’nın aşığı Sıcacık bir kahvede, elimde çay kaşığı Yudumlar gönle düştü, Ankara sokağında Sağanak boşalmasın, yağsında böyle ince Gönül kurak kalmasın, aşk içeri girince Ankara da yaşayıp, Ankara yı sevince Sözler aklıma düştü Ankara sokağında 28/11/2007 Necati ŞİMŞEK Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Her Şey Sende Gizli Yerin seni çektiği kadar ağırsın, Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 *Beni mi Seviyorsun Kadın adamı çok seviyordu... Yemyeşil ovalarını verdi adama Yaşam fışkıran. Beni seviyor musun? Evet, dedi adam... Güneşini, ayını verdi kadın Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına... Beni seviyor musun? Tabi, dedi adam... Kadın çağladı Gürül gürül akan pınarını verdi adama. Beni seviyor musun? Elbette, dedi adam... Kadın bağlandı Yaşam ipini adama verdi. Bir oldular tek oldular adamla. Beni seviyor musun? Biliyorsun, dedi adam... Kadın dağlarını verdi adama Tırmandılar doruklara. Beni seviyor musun? Aşağılara baktı adam zirveden. Başkalarını gördü Sustu adam... Ağladı kadın... Gözyaşını verdi adama Almadı adam... Kadın onurunu verdi adama Şaşırdı adam... Sordu yine usulca kadın Beni mi seviyorsun? Onu da seviyorum seni de, dedi adam... Sustu kadın... Verecek bir şeyi kalmadığında... Senin yüreğine ihtiyacım var, dedi adam Başkasını sevebilmek için... Çıkarıp yüreğini verdi kadın. Korktu adam... Beni sevmiyor musun, dedi adam. Sesi yoktu kadının söyleyemezdi. Gözleri yoktu kadının ağlayamazdı. Kalbi yoktu kadının sevemezdi. Onuru yoktu kadının yaşayamazdı. (28.10.2002-Ankara) Nurdan Ünsal Nurdan Ünsal Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 *Seni Sana Terk Ediyorumgeceler telaşla koşuyordu gölgeme bir gece kuşu daha uçuyordu avuçlarından yırtıyordu gecenin karanlığını baykuş sesleri arz inliyordu yıldızların aksine en sade suretini koyup çıkınıma /sırtıma atıp seni sana terk ediyorum... bozkırın koynunda deli dolu at süren ben dökülen eylüllere soktum gökyüzünün maviliğini ayın dolmuş haliydi son durağım içimdeki trenler çoktan devrildi, vagonlar darmadağın çatlamış dudağımı şiirlerle ıslatıp seni sana terk ediyorum... kanıyor ayak uçlarım dilime inat kaçırıyorum bakışlarımı alev küresinden bıçaklar kaygan zeminlerde bilenirken geceye sızan birkaç damla kan gözlerimden yüreğime sessizce akan en şiddetli zehri acılarıma katıp seni sana terk ediyorum... kaldırım taşlarında uyuttuğum düşleri bir atımlık barut kokan sabrımı gün görmemiş hayâllerime vuruyorum tütsüye mahkûm petekten oğul almak zırdeli şafaklara ağlamak bana mı düştü yar sabahla gidiyorum, balımı peteklere satıp seni sana terk ediyorum... kaç kalibreydi boynumdan vurduğun söz sahi ceylanlar neden hep boynundan vurulur gölgem kan kaybından ölmekte kırılan bir kalemin hesabı mı yapılır sevdam yüreğimde musallaya yatıp seni sana terk ediyorum... Stüdyo: Studıo FX Mix-Editing: Semih Yücel Yücetürk Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Kabahat Seni Sevende hayat rüya gibi aşk bir kumar gibi kaybettim seni sevgili yağmur gibi yaşlar akar gözlerimden bulamadım ey sevgili aşk dolu geceler kadar yanlızım sensizim sensiz seni başıma taç gözlerime yaş ettim şu hasta kalbime aşkını ilac ettim aşk bu mudur ey sevgilim bir aşk vardır bir gönülde kabahat seni seven şu benim deli deli gönlümde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.