Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En Son Doğa Sporları Haberleri (Türkiye ve Dünyadan)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Kayakçı dünyanın en zehirli balığı olan ölümcül kaya balığı karşılaştı

Avustralya'da bir kanocu okyanusa yakın bir derede kürek çekiyordu, kürekçi su yüzeyine yakın bir damla fark etti ve kürekle kepçe aldı. Blob'un dünyanın en zehirli balığı olan ölümcül bir taş balığı olduğu ortaya çıktı.

BB1g4xpO.img?h=673&w=1119&m=6&q=60&o=f&l

Arkadaşı fotoğrafı çeken Jennifer Taylor, fotoğrafı Avustralya Yerli Hayvanları Facebook sayfasında yayınladı. "Maalesef göremedim ama partnerim ve arkadaşım bugün ilk vahşi taş balığını gördü! Townville yakınlarında, tuzlu suda. "

Karşılaşma Pazar günü meydana geldi ve ilk olarak Daily Mail Australia tarafından bildirildi. Townville, Kuzey Queensland'de yer almaktadır.

BB1g4xpR.img?h=560&w=365&m=6&q=60&o=f&l=

Gönderi, birçoğu çamur veya kürek üzerinde daha kötü bir şey olduğunu düşünen yorumculardan oldukça tepki aldı.

Taylor, daha sonraki yorumlarında, "okyanusun yaklaşık 300 metre yukarısındaki bir tuzlu su deresinde ve mangrovlarda keşfedildiğini; dere kısa, muhtemelen sadece 500 metre, tamamı tuzlu su. "

Taş balığı hakkında hiçbir şey bilmediğini itiraf etti, ancak bu taş balığının "yüzeye çok yakın yüzdüğü ve kolayca kaldırılabildiği için muhtemelen hasta veya yaralı olduğu" söylendi.

Ayrıca FTW Outdoors'da: Doğu elmas sırtlı çıngıraklı yılanı görebiliyor musunuz?

Taş balıkları tehlikelidir ve kaçınılması gereken bir türdür çünkü sokmaları tedavi edilmezse insanlar için ölümcül olabilir. Sokmaların çoğu birine basmanın bir sonucu olarak ortaya çıkar.

Bir yorumcu gönderiye "Yaklaşık 20 yıl önce bir arkadaşım bu çirkin şeylerden birine adım attı" diye yazdı. "3 aydır hastanede kaldılar, neredeyse iki kez öldüler."

Belgelenen bir ölüm 1915'te meydana geldi. Kurban Joseph Leathom Wassell, Queensland'daki Perşembe Adası'nda bir tanesine bastı. The Argus'ta 1936'da yayınlanan bir makaleye göre, ölümcül omurga botunun içinden ve ayağının içine girdi. Birkaç gün sonra öldü.

Daily Mail Australia'nın bildirdiğine göre, geçen Noel'de Queensland'in Sunshine Coast'ta sığ suda gezinirken 9 yaşındaki bir çocuk bir taş balığı tarafından sokuldu. Dikenlerden ikisi ayağını deldi ve iki gün yürüyemedi.

Daily Mail Australia'ya göre Kylie Stapleton o sırada Facebook'ta “Böyle bir durumda, zehri hemen dışarı çekmek için sokmayı sıcak suya daldırmanız gerekir” dedi. Ayrıca hemen ambulansı aramalısın. Suyumuzu okyanusta yaşayan yaratıklarla paylaşmamız gerektiğinin farkındayım, bu ebeveynleri uyarmak için bir yazı.

“Bunlar, tamamen yetişkin bir adamı acı içinde yere serebilecek kirli melez balıklardır. Lütfen dikkatli olun lütfen. 

Kaynak: ForTheWin

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 10 ay sonra...
  • Admin bu başlık sabitledi

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.