Φ HONEST Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 olmadı bak şimdi cavap vermeden duramaz karşındaki alınmam ben hiç bilesin abi ama atışırım alimallah feciii laf lafı kovalar nickime uçuşur laflar... önemli olan manalar değişmez nickim kendini bağlar... kemandan anlamazsak sazı çalarız habire hayatı geçiştirmeye çalışırsak ömrümüzden ömür alırız... atışmadan duramayrüm sözüm var bulamayrüm honest abi seni seveyrüm sayayrum hava soğuk donayrum... Bende seni sevip sayarım... Zaten ondan seninle atışırım... Bak bundan sunra sen benim... Dünya ahiret bacımsın... Aşık olmak zor zanaattır... Ama o cevher sende vardır... Böyle devam et sen... Usta olman yakındır... Karpuzu kestim çıktı kabak... Ee hadi eşlik et bana çırak... Çırak çıraklığını bilecek... Ustasıda onu sevecek... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Bende seni sevip sayarım...Zaten ondan seninle atışırım... Bak bundan sunra sen benim... Dünya ahiret bacımsın... Aşık olmak zor zanaattır... Ama o cevher sende vardır... Böyle devam et sen... Usta olman yakındır... Karpuzu kestim çıktı kabak... Ee hadi eşlik et bana çırak... Çırak çıraklığını bilecek... Ustasıda onu sevecek... demek beğendin beni ustam... gurur duydum çırağın olmaktan... artık terfi olurum bir gün bakarsın kalfa olarak beni anarsın.. demek ustam beni beğendi... iş başvurumu kabul ettii ee şeyda hadi durma garii döktür manilerii... ama ustadan unutma almayı izni... ustam beni bacı belledi kendine çırak eyledi bundan böyle demek ki atışıyoruz honest abi.. ne abisi...ustan o senin bundan garii Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 demek beğendin beni ustam...gurur duydum çırağın olmaktan... artık terfi olurum bir gün bakarsın kalfa olarak beni anarsın.. demek ustam beni beğendi... iş başvurumu kabul ettii ee şeyda hadi durma garii döktür manilerii... ama ustadan unutma almayı izni... ustam beni bacı belledi kendine çırak eyledi bundan böyle demek ki atışıyoruz honest abi.. ne abisi...ustan o senin bundan garii Sen bu hızla devam edersen... Usta seviyesine erecen... Boynuz kulak misali... Sende bizi geçecen... Evet çekirge atışmaya başlayalım... Atışmanın kurallarını anlayalım... İyi bir aşık olmak istiyorsan... Hadi ilk derse başlayalım... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Sen bu hızla devam edersen...Usta seviyesine erecen... Boynuz kulak misali... Sende bizi geçecen... Evet çekirge atışmaya başlayalım... Atışmanın kurallarını anlayalım... İyi bir aşık olmak istiyorsan... Hadi ilk derse başlayalım... aldım kağıdımı kalemimi... sararmış sayfalarla defterimi.. pek de romantik oldu eğrii.. hadi dinliyorum hocam seni ben isterim usta olmak muhakkak ama gözümde honest hep ustam kalacak zaten yapmışsın bizi boynuz-kulak... hadi şimdi zil çalacak... okuldan kovulmadan şu derse başlasak... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 aldım kağıdımı kalemimi...sararmış sayfalarla defterimi.. pek de romantik oldu eğrii.. hadi dinliyorum hocam seni ben isterim usta olmak muhakkak ama gözümde honest hep ustam kalacak zaten yapmışsın bizi boynuz-kulak... hadi şimdi zil çalacak... okuldan kovulmadan şu derse başlasak... Kağıt kalemle olmaz bu işler... Kimya'ya benzemez bu dersler... Alacaksın sazını eline... Başlayacaksın söylemeye... İstiyorsan usta olmak... Kafanda başka şeyler olmayacak... Birazda azmedersen... Senden kral'ı olmayacak... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Kağıt kalemle olmaz bu işler...Kimya'ya benzemez bu dersler... Alacaksın sazını eline... Başlayacaksın söylemeye... İstiyorsan usta olmak... Kafanda başka şeyler olmayacak... Birazda azmedersen... Senden kral'ı olmayacak... sazımı getiresun uşağum bak sana neler çalacağum sesim tiz bıkmayasun kapat o güzel çenecini demeyesun ha bu izmir dert oliyi bana ben izmire ne bağlanmışım vay bana gaybana... karadenizde bir başka yerdür annemin doğduğu güzel memlekettür ha baba ne vardı izmirli olcak alıştırdın beni bak şimdi ayrılınca burdan neolacak mecbur artık yüreğim alışacak ama öle bi niyetim yoktur içimdeki memleketümün sevdasudur ha bide sevdüğüm karadenizdür hamsinin hası orayadur... amanin sazımın telleri gevşeyi.. akordu yavaş yavaş tizleyi... ben savdım şarkımı ustacığım bilesün sıra sende vur sazına inletesün... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Senda katildun bize Hoş geldun sitemuze Yazduğum manilardan Sakın darilma bize... Bişe dedun ne dedun Anlamadum iLyAdA Sayende cıxx cık olduk Anlatsana sondefa.. Görerum yeni düştün iLyAdA ustalarun içine Burada kalem hızlidur Sen bak kendi keyfune.. E iLyAdA ablası Yaşun geldi geceyi Forumla hayat olmaz Namaz seni bekleyi... Kemencemun teline Hastayum seslerine Vursalerda dinlesem O kaybana teline... Bu sanat derin sanat Eyi yap hesabuni Bu gunluk benden yeter Beklerum cevabuni... Ömrüm geldi tükenti Aha ben gideyirum Aci sözler söylemen Ablası sana selam edeyirum.. Selam demişsun amma, Alir miyum bilemem. Senin gibu uşağu, Ankara 'ya girdirmem. Tirabzun dedikleri Hamsidir yedukleri Kim demiş bu uşağa Beynamaz diye beni İlyada nın cevabu, Bugünlük yeter sana. Aha ben gideyirum, Az kemençe çalsana. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 yağmur yağayi yağmur hep ıslandi buralar aşıktan geçilmiyor forumda bu aralar.... uzaklardan geliyor aga mahmut'un sesi berberine sorumuşum çok kalundur ensesi.... hoşgelmiş ilyada aşıklar diyarına ben ölünce gömsünler köyümün çayırına... toplanmiş hep bulutlar şimşekleri çaktiler forumdaki kızlarda mahmut abime taktiler.... ne istersunuz ondan melek gibi adamdur ofli derler namına bakişlari yamandur... ankaranun çiçeği çekirgem nataliadur kafasini bozarsanuz yedi kolli canavardur... almanyada yaşıyor çekirgelerin gülü kocaman bir pastadur hocasının ödülü.... yeni olmuş çekirgem bir tane prensesdur yedum geçen pastasini vallahide enfestur... topiğin sahibidur nerdedur böğürtlenim ara sıra yaz bari bişeyler öğrenelim.... ardahanın havası oy hep burnumda tütüyor orda bir yarim vardur çeyizini ütülüyor....uhahaha bursanun kebabini yiyenler derki mütiş çok selamlar ederum sevgili taurusmutis.... ibret olsun güzelliği bütün elaleme sevilerimi yollarum ablam, sarı laleme.... attum oltayı denize yakaladum balina senide severum ekız öğretmen sedelina.... yeni yapturdum çatiyi fuşki yesun yine akti çok özledum sizleri sardunyam ve tan vakti.... polatun selami var onur'a vuracek yumruğu beklesun beni dedi oy gidi gece yagmuru..... kankilerun başidur bizim meraklı mine ALLAH zeval vermesun huzurlu evliliğine.... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 ustam hızını alamamuş... gene çekiştirmeye başlamuş.. aşıklık yapmaya uğraşmış... ama maşallah becermiş.. hoşgelmişin ilyada.. yalnız tavsiyem sana... ustamla abime aman bulaşma... gelir gelmez bişi olmasın sana.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 amma yazmışsınız savrukça, bu sözler çok piyasada, gerçek aşık varmıki aranızda, yazmakla bişey olmaz bana... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 biri aşık mı dedi.. galiba imzamı görmedi... aşık atmıyo o imza hadi bi okusaanaa... ben bu şarkıyı ona yazdım.. sevdiğimi içinde hep kullandım.. aşıklar değil sadece buurda atışmak amacımız bileyüsun daa.. hadi o zaman karala bişeyler aşktan herkes bahseder madem çok var içinde keder dökülsün dilinden kelimeler... :) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 maşallah iyi atışıyosun... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Koptu sazımın teli... Bizim çırak acaba nereli... Açılın ağalar, beyler... Âşıkların hası geldi... Kardeşim egzo gelmiş... Hoş gelmiş sefa getirmiş... Görüşmeyeli değişmiş... Aşıklığa'da başlamış... Lafı uzatmaya gerek yok... Burada benim üstüme atışan yok... Benimle atışmak isteyen... Çok ekmek yemeli çooookk... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Koptu sazımın teli...Bizim çırak acaba nereli... Açılın ağalar, beyler... Âşıkların hası geldi... Kardeşim egzo gelmiş... Hoş gelmiş sefa getirmiş... Görüşmeyeli değişmiş... Aşıklığa'da başlamış... Lafı uzatmaya gerek yok... Burada benim üstüme atışan yok... Benimle atışmak isteyen... Çok ekmek yemeli çooookk... ne o hocam ne ddedi bıktın mı benden yoksa honest abi istersen bak söle de bi terfi edeyim bırakayım sazımın telini bak kapıda kalabalık bu memleket te dolu aşık yemeğe lazımdır kaşık sonrasında honest ustam yıkasın bulaşık.. aman ben ne dedim ustam otur düzelt sazının telini sen dönücen ben bilirim duyucağım sazınız güzel sesini ama isteme benden terfi... yok öyle bi niyet haçem bilesün yanii.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 kardeşim ne söylerse güzel söyler.. vur sazının teline hosnet hoşgeldin sefa getirdin... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 kardeşim ne söylerse güzel söyler..vur sazının teline hosnet hoşgeldin sefa getirdin... aman aman abi yoktur senin dilin gibi o kaadar çençen kii laf yetişmez iki bucakta dahi.. ama burası başka tabii ısırrırsın küçük dilini beğendin demekki beni.. o hocam duy abimin sesini kıymetini bil ççırağının emi sağol abim sen varol.. iki cihanda mutluluk ol.. sana kısa olsun seçtiğin tüm yol.. vücudun bi parçasıdır dilin gibi kol.. aman bi soru çözemedim ayıramadım çarpanlara..bölemedim halimi görüp hüzünlenemedim durun bi babama gideyim dizini dövdüreyim beni neden dövmedin diyeyim bak ayıramıyorum çarpanı çarpanına halimi ne edeyim çok laf söledim farkındayım sorularıma dönerim emme buralardayım ustam abim beklerim cevabınızı dik tutun sırtınızı bükmeyin bacağınızı.. koruyun böylelikle sağlığınızı Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Çırak dedik bağrımıza bastık... Sayende bulaşık'da yıkadık... Şimdi ustan verecek sana ceza... Üç gün atışmak yok sana... Neyse hadi affettim.. Söylediklerini duymamazlıktan geldim... Ama bidaha duyarsam... Sonun kötü olur bak karışmam... Benim memeleketim aşıklar diyarı... Üstüme tanımam atışanı... Yetiştiririz bir çırak... İnşallah yakında usta olacak... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 sen harbiden çıktın lafazan korkarım uğraşılmaz senle fazladan en iyisi kelimeleri kısa tutmak yoksa arada kalırım farkında olmadan.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Çırak dedik bağrımıza bastık...Sayende bulaşık'da yıkadık... Şimdi ustan verecek sana ceza... Üç gün atışmak yok sana... Neyse hadi affettim.. Söylediklerini duymamazlıktan geldim... Ama bidaha duyarsam... Sonun kötü olur bak karışmam... Benim memeleketim aşıklar diyarı... Üstüme tanımam atışanı... Yetiştiririz bir çırak... İnşallah yakında usta olacak... ama sonra ekledim aman hocam dedim sen otur sazının telini bak diye söylendim sende kusur işledim şimdi de affımı isterim hocam ver bana bulaşık etmeyim kendime yazık beğeniliyorum halime acı affet şu çırağını hocam iyi yetiştirmiişin sazımın telini iyi halletmişin beğenildiğimi görmüşsündür bana kızgınlığını söndürmüşsündür notumuda hafif düşürmüşsündür ama birazda acımıış üzülmüşsündür sonra ise affeylemişsindir çiçeğimi kabul etmişindirr... =) Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Oy ablası ne dersinBana sitem edersun Yazdığım manilere Güzel cevap verursun... Sen alma selamumi İneceğum sahaya O kadar gücün varsa Almasun beni Ankaraya.. Hem selami almazsın Hem beynamaz olmadun Aldurmayırum sana Kenduni imam sandun.. Ablası sen nerdeydun Derinlere dalamadum iLyAdA diye biri geldi Kim olduğuni anlamadum.. Mani yazarak abla İş aldum başuma ERBAY'dan sonra Bide sen çiktun karşuma.. iLyAdA yüzemezsan Derun sulara dalma Vermem liderliği sana Hirsuni bendan alma... Kirdun kalbumi iLyAdA Helalluk almalisun Benlen atişmak içun Daha çalişmalisun... Yazduğum manileri Toplasam olur kitap Bana dua edersen Alursun büyük sevap.. Çokmu terlettum seni Bakmayasun kusura Benden bu kadar yeter Sırayi verdum sana..... Sitem değil sözlerim, Espiruktur bilirsun. Uşak derdin ne senun? Benimle uğraşirsun. Epey zamandan beru, Namazimu kilarum. Namaz mani değildur, Foruma da yazarum. Anlamadıysan benu, Uşak senin sorinun. Anlayanlar anladi, Var sen doktora görun. Kirdim ise kalbini, I'm sorry dilerum. Vereceğun cevabu, Anteplice beklerum. Prencess kaygilanma, Hiç bir şey olmaz bana. ERBAY etme vasiyet, Ağır gelir bu cana. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 attum oltayı denizeyakaladum balina senide severum ekız öğretmen sedelina.... bana balinamı dedin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 sunli munli yazeysun yoksa hemşerimmisun tarzın hiç fena değil yoksa sen ozanmisun.... başlamişum rejime 5 kilo verecem bir ayda ne güzelde atmişsun helal olsun ilyada.... ara sıra sallarum haburda türkileri aşuklar hedefinuz ilyadadur ileriiii... eksik etme buradan sazının tıngırtısını bizde kulak vardur anlaruz kapı gıcırtısını.... burada atılanlar oy sadece makaradur ablamun memleketi galiba ankaradur.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 sunli munli yazeysunyoksa hemşerimmisun tarzın hiç fena değil yoksa sen ozanmisun.... başlamişum rejime 5 kilo verecem bir ayda ne güzelde atmişsun helal olsun ilayda.... ara sıra sallarum haburda türkileri aşuklar hedefinuz ilaydadur ileriiii... eksik etme buradan sazının tıngırtısını bizde kulak vardur anlaruz kapı gıcırtısını.... burada atılanlar oy sadece makaradur ablamun memleketi galiba ankaradur.... ilayda.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 ettugum büyük gafi ben nasi kaldirayim güzin ablada öldi ben kimi arıyayım.... çektum world puanlari bağırdılar hep vadaaaa teknik bir hata oldi kusura bakma ilyadaaa... sen o yazdıklarumi ilyada diye farzet düzeltilme yapildi yeter bukar özet.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2006 güzin ablada öldiben kimi arıyayım.... hahaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.