Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Sen nerden biliosun Falıma bakan uşağı Hocam eriosun sen Topla tası taragı.. Dükkan açacas Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 yenimi tanıyosun ekız sen bu hocanı bırak dükkan açmayı bekle evde kocanı.... natalia çorbada tuz salatada soğansın gerçeği söyliyeyim birazcıkta nobransın.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Kandırdım ben seni hemen havalanma ermiş havalarına girme Herkes nobrana taktı bu sıralar Yok ben nobran diilim morla,yım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2006 havalandım uçuyorum yetiş çekirge yetiş nobranı biliyozda habu morla ne iş.... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 olivia'da gelmiş güya türkü demeye sen bundan anlamzasın sen git kopya çekmeye.... Türkü diyemem bilmiyorumki Şiirden de anlamam üretemiyorumki Kopya çekersem yakalanırım Senin gibi usta değilim beceremiyorum ki Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Türkü diyemem bilmiyorumki Şiirden de anlamam üretemiyorumki Kopya çekersem yakalanırım Senin gibi usta değilim beceremiyorum ki yakalanmassın sen ustasın.. hemde alsını çekersin. eğer biras vicdanın varsa . dinlersin o zavallı hocanı. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 yakalanmassın sen ustasın.. hemde alsını çekersin. eğer biras vicdanın varsa . dinlersin o zavallı hocanı. Kafiyelerde baya uymuş.. İçtiği sabun suyuymuş... Arkadaşınki portakal da.. Manyetiğin limon suyuymuş.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 kız olvıa nerdesın sen kahvesızlıkten oldum burda ben hadı bı fıncan kahve yap benı daha fazla bekletmesen Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 kız olvıa nerdesın sen kahvesızlıkten oldum burda ben hadı bı fıncan kahve yap benı daha fazla bekletmesen Olivia şu an tekirdağ'da.. Bi yandan ders çalışmakta.. Kahvesizlikten öldüysen.. Metal cezven mutfakta... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 vazgectım kahveden sen bana getır bı tekırdag rakısı 70 lık olsun unutma sakın bak benım rakımı derslerını bak sakın ıhmal etme sonra benım gıbı olursun gecemezsın sınıfı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Çekirgesinin hocası Boş bırakma burayı Ne güzel atışırdın İğnelerdin çok konuşanı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 erbayın konusacak halımı kadı trabzonspor erbayı mahvettı bır bılsen her hafta yenılgı ama pazar gunu yenerler bızı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 konuşacak halim var bu trabzon hep zarar zaten size yenildik şampiyon olsa neye yarar.... çekirgem bişey demiş bütün iğneleri yemiş merve gitmiş babana ders çalışmadıgını söylemiş... bastılar gazeteye önlü arkalı resim gazetede değilde sendedir benim hevesim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Hiçde bile yok öle bişi Yalan haber bunlar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 herkes atışır olmuş söylenenler çokmuş bazen bir kahve yapan bile yokmuş.. bazense forum dolmuş da dolmuş.. neyse ben sizi bölmeyeyim atışın sözlerinizi dinleyeyim şiirlerin nasıl olduğunu sezeyim halinizi görüp bileyim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 kırmam ben kimseyi.. hele de seni..! iste sen yeter ki.. şeyda yapar sana ilgi... mahmut üzülme! hele de utandım deme sen gül ki bi kere.. bitsin bu manide:) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 senin dualarınnn işte onlar kadar temizsin senin huzurun.. yazılarında gizlisin... (teşekkür ederim) Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Selamet edene selam ederiz, Bu işi ecdaddan biliriz, Dostu arkada düşmanı önde belleriz, Dost uğruna can da veririz... Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 biz dersimizi aldık stajımızı yaptık, şu hayatta ne badireler atlattık, hoş geldin bu tarafa kardeş, atışmaksa amacın buyur yak bi ateş... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 kemençeyi neyleyim.. kemençeci git deyim.. kabım kacağım yok bilirim.. beni böle sevmeyen gönülleri neyleyim.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 sen sev o sevmesede.. gönül ver istemese de.. var git konuş herkesle.. sebeb sevmek sevilmekse Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Aşığın halinden aşık anlar Coğu bu yolda kendini yalnız sanar Güle güle selametle git Akşam güneş erken batar Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 git demekle gidilseydi... sevda başlamadan bitirilseydi.. sabah bir daha gelmeseydi.. ben bu yari severmiydim? Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Vurgun yemiş adamın üstüne gidilmez, Yemiş zaten vurgunu üstüne laf edilmez, Yorgun yokuşa hiç sürülmez, Var git yoluna yorgun yorgun atışılmaz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.