Misafir manidar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 aşık da söz güzel de naz bitmez döner de dünya durmak bilmez sen özüne sahip ol aşık kardeşim bu dünya da densiz biitmez sözüm ne sana ne şuna ne buna sözüm kendini tanıyamayana aman kimse alınganlık göstermesin yaradır bu sızlasada aldırma Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Dedem Korkut der ki evet vardır düğün dernek davet fakat Oğuzlarda devlet olmaz dedikodu ile... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 tabancam barabelli koldan atayi koldan ekız zalum babam insanı çıkarır yoldan.... ondörtliden başkası attuğuni vurur mi yari her gün ağlayan hiç eli boş durur mi... Geldi gelinlan damat oy Kina yakalım kina Seni alan uşağun Ben şaşarım aklina.....(natalia) Denizun sahilune oy Kiyi diyiler kiyi habu karadenizden güzel kızlar çıkayi... natalia nerdiyidun da Eşekmi nallayidun ceren Hiç uyumadun Beşukmi sallayidun.... tilki vurmişum ormanda duvara asilidur kürkü uşağum gel buraya da öğreteyum atma türkü.... indim dere başina kurban olurum taşina fazla bulaşma uşağum bela olurum başuna _________________ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Seni kim alacak diye Bana mı diyeysun Kendise bakasun önce Seni kim naapsun Uzun zamandır Göremiorum seni Nerdesin ha Erbay Yoksam kaçırdın mı yengeyi Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 aşık olmuş da almış sazı eline ne yapsın dökülmüş iki dize ama bir de ne görsün natalıa ne çaldığı çaldık ne de sözleri Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Seni kim alacak diye Bana mı diyeysun Kendise bakasun önce Seni kim naapsun Uzun zamandır Göremiorum seni Nerdesin ha Erbay Yoksam kaçırdın mı yengeyi bir taş attum havaya yıldızı vuramadum babasi uyanuk çıktı yengeyi kaçuramadum... oturdum kayaluga garip garip ağlarum bağrıma yar yerine ben taşları bağlarum... aşuk olan insan oy sevduğuni sayiklar milyonlarca insandan feriğini ayıklar... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 oy erbayum erbayum halım duman yanarum bu sevdalığın çaresı nerde bulalım aha çıktı yıne türkümüz ben senı sevduğumu dunyaya bıldurdum deyı dünya bılıyıda acep onlar bilurmi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 sevdalugun çaresi yarin gözlerindedur sevipte sevilmemek ölümlerden beterdur.... ateş düştüğü yeri yakar sedoş yakar yarim geçer önümden gözlerim yaşlı bakar.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 dolaşırım dıyar dıyar dilimden ismin düşmez ey yar sınırlendım sana şimdi nerden karşıma çıktın hıyarsın sen hıyarrr Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 hıyar dersun yarine bide sevgi beklersun sen aşık olmak yerine anca kısır yaparsun..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 yaparız kısırı da hıyar lazım olacak bızım yar anca hasretını verdi kısıra iyi salata olacak Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 koy hıyarı kısıra oy afiyetle yiyelum kuymaği yedukten sonra elune sağluk diyelum... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 gece yarisi kalktum peyniri yiyeceğum sessizluğun kızına türkiler diyeceğum... ben senun türkileri iyi okurum iyi türkülerde sen beni yenecekmişsun hemii.... Oynayirum horoni oy Bir ileri bir geri sular seller gibi Okurum türkileri... yagmur yagayi yagmur istanbulda başıma bir selam söyliyeyim sessizliğin kızına.... bakayken forumlara bir ses işittum burda bana bişemi dedun sesinmi çıkmıyor yoksa.... güzelim türküleri ben sessizliğe derim habu türkü işini lahana gibi yerim... yarim gurbet ellerde yitti arkadaş yitti ne oldu sessizluk turkulerinmi bitti... Atladım uzun göle oy Dibi görünmez dibi senin habu türküler imam bayıldı gibi.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Oynagım gece gece Döktürmüş yine iyice Senin eline su dökecek Yoktur ha bu yerlerde Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Marifet hüner meziyettir Şiir Ne varsa onda sevgi aşka dair Ben şairim (ERBAY) şiir Kinaye kafiye yazalım gitsin.. sazımın eksiktir teli dıngırdar hep Erbay gibi söyleyin dostlar kimdir bu işin ehli hadi ERBAY kabul et yenilgiyi. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Marifet hüner meziyettir Şiir Ne varsa onda sevgi aşka dair Ben şairim (ERBAY) şiir Kinaye kafiye yazalım gitsin.. sazımın eksiktir teli dıngırdar hep Erbay gibi söyleyin dostlar kimdir bu işin ehli hadi ERBAY kabul et yenilgiyi. duvardaki saate oy bakar bakar dururum ben habu türkileri aklımdan uydururum.... yazarsın şiirleri oy hep ezbere ezbere seni yollayacağum konyalara gezmeye.... eksik telle çalarsun anlaşımaz dediğin şaka gibi geliy bana habu senin söylediğin.... yaylanın sularını oy içer içer doyarum bu işin ehli kimdir ben herkese sorarum.... sessizliğin kızısun niye sesin çıkmayir aynı şeyleri yazeysun yoksa ilham mı gelmeyir.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 sessizliğin kızısunniye sesin çıkmayir aynı şeyleri yazeysun yoksa ilham mı gelmeyir.... :lol: bir galona yetmedi göbek bir koca tanker gerek huyunu suyunu bilir herkesin ister maç sonucu önüne gelsin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 bakın habu aysuma bana cevap mı vermiş bi kazan yemek versen nefes almadan yermiş..... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 bakın habu aysuma bana cevap mı vermiş bi kazan yemek versen nefes almadan yermiş hazır cevaptır erbayımız hafif iri kıyımız takılmak da pek hoştur bakın meydan bomboştur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 senden yer kalmadıki habu meydan boşalsun artuk rejime başlasan yoksa karpuz gibi çatlarsun.... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 duvardaki saate oy bakar bakar dururum ben habu türkileri aklımdan uydururum.... yazarsın şiirleri oy hep ezbere ezbere seni yollayacağum konyalara gezmeye.... eksik telle çalarsun anlaşımaz dediğin şaka gibi geliy bana habu senin söylediğin.... yaylanın sularını oy içer içer doyarum bu işin ehli kimdir ben herkese sorarum.... sessizliğin kızısun niye sesin çıkmayir aynı şeyleri yazeysun yoksa ilham mı gelmeyir.... indim dereyee taş bulamadım kendime göre eş bulamadım.. ey ekşi kardeşlerim atışmaya yer bulamadım.. Çok sevecen, ılımlıyımdır belki Ama üzerimegelinmesin yeter ki, Bir patlarım, dağılırım, Buraların HANIM AĞASI'yım .. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Hadi bakam sessizlik Sıra sendedir konusasun Erbay cıktı meydana Sen daha nerelerdasun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 senden yer kalmadıki habu meydan boşalsun artuk rejime başlasan yoksa karpuz gibi çatlarsun.... Azcık kay da bize de yer kalsın Aynı sıraya otursak biraz dışarı taşarsın Ben 1 taşsam sen 5 taşarsın Bu iki karpuz koltuğa söyle nasıl sığsın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Hadi bakam sessizlik Sıra sendedir konusasun Erbay cıktı meydana Sen daha nerelerdasun Uzun zaman yazmadım diye .. Sanmasın kimse düştü bir deliğe.. Ben buradayım aşıklar geldim işte. Atışmak için , söylemek için bin kelime .. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Uzun zaman yazmadım diye ..Sanmasın kimse düştü bir deliğe.. Ben buradayım aşıklar geldim işte. Atışmak için , söylemek için bin kelime .. Kim tutar seni be 100 kelime az senin olsun 10000 kelime ağzından çıkacak laflara güven yüreğin seninleyse yoktur seni yeren Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.