Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Erbay'ın ağzında Oy bakla ıslanmıyor Söyleme dediğimizi Gidip millete şıplıyor saçlarun bozulmuş ekız aynaya bak aynaya natalia başladi saçma sapan atmaya..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sanane saçımdan Bozulmuşsa bozulmuş Sen kendine bak Açlıktan rengin solmuş Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 saçundaki bitleri tarak ile atalum getur limonlarıda limonata yapalum... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 gökteki yıldızlari oy kimler çaldi bu akşam acayip uykum geldi bu gece erken yatcam...... sarı sarı lalaler mis gibida kokayi gloria ablam bana karalahana yapayi.... oy enişte enişte sen neler yapayisun gloria hep yazayir sen niye bakayisun...... oy gidi taurusmutis gel yanuma bakayim kollarundan tutupda ameliyata atayim...... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 uyyy uşakla nezamandur yoğim buralara pekda ilerlememiş sayfala erbay kardaşumda olmasa kimle yazacak haburalara Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Ben yazardım bir zamanlar Yıkıldı içimde bir sütun.. Yaralandım arkadaşlar Artık beni unutun.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 eskileri unutmak deliliktir yıkılanın yerine en yenisini yapmak sewenlerinin görevidir bende alırım istersen temelinde yerimi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Sizin yeriniz temel değil.. Çinili mozaikli kubbe olsun Eğilebildiğince eğil.. Kalbin bana yakın olsun.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 boğazundaki atkı yakti canumi yakti onun zalim babasi gözüme köti bakti..... almış eline bezi camlaruni silecek bir tencere yemeği tek başına yiyecek.....(şişko natalia'ya ) ankarali kankiler çok iyi anlaşurlar minenun düğününe inşallah karşularşırlar... tatile gidecek diye ağzına lokma koymaz sen ye habu kuymaği kuymak rejimi bozmaz.... (paulaya) ben çok bekledum oni dün gelemedi yanuma kestane şekerleruni atamadum karnuma..... (taurus'a ) oy çimenler oy dağlar durur asmada bağlar sevupta alamayan ölene kadar ağlar..........(buda benum için ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 dere akayir dere dökülür karadenize benden selamlar olsun haburdan hepinize..... güneş vuruyir güneş hep yanduk buralarda özledum memleketumi şimdi yağmur var oralarda.... miyav miyav ediyor kediye bak kediye paula ne getirecesun gittuğun yerden hediye.... horon başlayir horon bir ileri vur bir geri taurus getirmiş bana mis gibi kestane şekeri.... funduk toplayan kızlar sepetleri doldurur karadeniz güzelleri adamun hayatuni soldurur.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 dere kiyina oturmiş yarum bekler beni erbayum hepten şaşurmiş yeyemedi kestaneleri hele bi gideyim oy tatil edeceğum yere donuşte duşunurum ne alacağum kardeşime elumuz boş donmezuk gittuğumuz yerden isteduğun nedur önceden diyesun soyle Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 yüzünü bile görmek istemiyorum yoluma çıkmasan iyi edersin sözlerim sana ağırmı geldi kalbini mi kırdım afedersin... -_- Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 dere kiyina oturmiş yarum bekler beni erbayum hepten şaşurmiş yeyemedi kestaneleri hele bi gideyim oy tatil edeceğum yere donuşte duşunurum ne alacağum kardeşime elumuz boş donmezuk gittuğumuz yerden isteduğun nedur önceden diyesun soyle ben şaka ediyirum oy gidi ablacuğum sen sağ salim dön geri ben bişe istemiyrum.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 bir kuş kanatlanır şu gönlümden kanatlanırda kanatlanır da uçamaz... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 oy gidi açacuğum nedur habu çektuğun içime dert olmişdur senun habu ağladuğun... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ah ne bileyim ben... sen içine dert etme erbay agbeycuğum ben atlatırım bu günleri iiişallah... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ha ben buraya ugramayalı olmus baya zamanlar benden sıze selam olsun kucak dolusu sevgıler saygılar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Baksana jön Arkana dön Güneyin zıttı Hangi yön.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 bunu bılemeyecek ne var kuzey tabıkı cayın yanına getır yıyelım leblebıyı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Boğazında kalırsa Nefesin daralırsa Napacan leblebiyi Olmaz ama ya olursa Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 yok yok bana bısecık olmaz bı soz vardır kotuye bıse olmaz sen getır yıyelım leblebıyı yanına da bı ufak devırelımmı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Sağol alkol almam Sen bira iç ben kola Bensiz gitme salmam Ya sağa gidecez ya sola... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 solu tercıh ederım abı ıcelım guzelleselım madem alkol kullanmıyosun o zaman cay demleyelım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Çaya hayır demem Çayla hıyar yemem Tamam koy sen çayı Yoksa valla gelmem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ocagın altını yaktım beklıyorum ha ben bu cayı ne guzel demlıyorum bıskuvılerıde sen getır ben cok acıktım dayanamıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.