Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 sardunya şair misin farkında değil misin ne guzel de yazmışsın ben hala hayretteyım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 hayretin büyüğü bendedir, şairlik te bu bedendedir ama şiir yazmak karın doyurmuyor acıktım şimdi karnım gurulduyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 kıs bu saatte yenır mı saat olmuş ıkı yirmi uyuyamazsın sonra deme bu ne selüliti Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 geldi gene temmuz ayi Biraz tatil edeyim Laz kizi sedelinaya oy Birkaç türki diyeyim.... Kurudi ekinlerim oy Daha yağmur yağmayi Bilirmi sedelina oy Acap inek sağmayi...... Bu laz kizi sedelina Gece gündüz ağlayi Bilimisun acaba kız Yoğurt mayalamayi..... Geyinmiş kuşanmisun kiz Nere gidersun nere hep beraber buluşup gidelum iskeleye...... Bu bizum sedelina oy Çok güzel suğur sağar Takilmayin ona Boğar adami boğar..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ben yazarım bı dörtluk edemem erbayla ustaluk ıskele edirne değil yanlış yere gıtmeyuk Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ekız doğri söylersun sakın edirneye gitmeyesun bilmezsun istanbuli kaybetmiyesun yoluni..... güneş vuruyir bize terledukda terleduk sedelinayı iki saat biz limanda bekleduk.... şaşırtmışler yoluni ekız nere gidersun sen habu istanbuli mersinmi zannedersun.... brunch yapalum brunch gugullayalum tabaklari taze meyve suyuyla oy dolduralum bardaklari..... tabağunda yemeği bırakani vururum habu yeduklerumi 2 ayda eriturum..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 aha başladı gene kuvvet gerek dizlere yarına enerjı lazım kaçmak için tepeye Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Siz gidin bakalım Bisi götürmeyin Gesin heryeri Tırmanın dagı tepeyi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 kalktum saat 7'de düştüm karayollara aynı zamanda geldik iskeleye paulayla..... arabasinun rengi süt beyazi rengidur benum paula ablam mankenlerun dengidur..... oturduk arabada bir cisim yaklaşıyor çok güzelde bişedur sedoşuma benziyor.... oturdu arka kaltuğa felsefe yapa yapa dedi sirvana gelecek oda büyükmüş baya....( en küçük bendim... ) palua bazdı gaza yolları yara yara çokda güzel sürüyor usta şöförmüş baya.... geturdi bizleri oy burjuvazik yerlere gözlerum şaşi oldi bakmaktan güzellere.... gördüm açuk büfeyi gözlerim oldi fal taşi habu yazduklerum hikayemuzun daha başi.... paula benum gibidur yemek yemeyi sever çok usta oyuncudur acayip tavla eder.... sedelinanun iştahi acep neden yok idi sirvanayla ikisi aynı ikiz gibiydi.... yeduk yemeklerumuzi içtuk acı kahveleri ne gülzelde oluyor ortaköyün kumpirleri.... ortaköyde gezerken garson çekti masaya karnım acıktı bu arada gözlemeler tavaya.... çaylari içe içe oy olmuşum çay filizi küçük kız da söyledi her oyun elinizi... ne yaptuksa olmadi yenulduk acemilere her el taş çaldumda söylemedum sizlere.... bir şaka hazuladuk benum gloria ablama az daha söylemesek indiriydi yumruğu kafama..... gözleri dönmüş idi oy bir sedoşa bir bana bakti eğer ben gülmesydum uçan tekme atacakti..... tanuştum enişteyle çok değerli biridur tunceliliyim der ama sanki trakyalidur..... çok güzel bir gün idi herkese teşekkür ederim bir daha ki buluşmada ben kesin kumru yerim... devamı gelcek.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ellerine sağlık kardeşimm, ama acemi demişsin bize yaw, kendi beceriksizliğinizden bahsetmemişsin ama sizde hiç bişe bilmiyomuşunuz beeee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 döktün ekız çayi oy sen taşlarun üstüne yazuk ettuk adamlarun güzelum örtüsüne.... yıkanan camaşırlar balkonlarda asılsın habu oynaduğumuz antreman sayılsın.... Sordum kendi kendume Nerde ettum hatayi bağa geldi ki sanki bunlar hile yapayi..... evun diranisunde oy Kedi bağirir kedi sedelina utanmadan yanumda gözleme yedi..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gesin siz gesin Çok güsel olmus Bu arada masaya çayı kim döktü Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 maviş gözli ablamuz döktü çayi masaya bida bizi yendiler iyice girdiler havaya..... (paula) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gesin siz gesin Çok güsel olmus Bu arada masaya çayı kim döktü erbay benım gözlememe saldırırken bardağı devırdı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 erbay benım gözlememe saldırırken bardağı devırdı :lol: Obur şey nolcak.. Size saldırmaya kalkmadı demi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Obur şey nolcak.. Size saldırmaya kalkmadı demi hayır garsona saldırdııııııııııı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 atturmayun kafami gelmiyeyim oraya tuz biber yaparum ben sizleri çorbaya.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 burda kafa tutarsın atıp tutarsın glorıayı görünce kedı gıbı tırsarsın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 gerçekçi olsun diye ben öyle davranmişum ben sizun gibileri oy cebimden çıkarmişum.....hehehehe Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 erbay çok tatlısın burdakınden fazlasın sen bı tanesın bebiş ablanım sen kardaşsın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 şimdi öylemi oldi inan gözlerum doldi seni biraz bekleyunce deduk heral kayboldi...... (ablacum benum ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Ekiz çok kilolandun Akşam yemeği yema bi daha habu saatte bana yemekten bahsetma... elimde çay bardağı çayımı yudumlarum site sakinlerine selamlar yollarum... Benum pontuli biçen Terzinun makasidur natalianun ağzi oy sanki avrupa yakasidur... erbay çalar kemençe oy Herkes oynar eylenur Karadeniz atmasi Karşilukli soylenur... köprülerden karşıya gel beraber geçelim piknikteki yemekleri biz şimdiden seçelim.... saatimin camıda bakın ne kadar saydam fazla yemek yerum ama olur herkese faydam.... sedoş saçun dağilmiş oy Tarak vur saçlaruna ne bakarsun sen öyle benum kara kaşlaruma... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Arabamın vitesi bir geri beş ileri.. Varmı benle atışacak birileri.. Yad ettik gönderdik ölüleri.. Hani nerede kalan dirileri.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Erbay'ın ağzında Oy bakla ıslanmıyor Söyleme dediğimizi Gidip millete şıplıyor Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 aşık dediğin de tevazu gerek söz söyleme de ustalık gerek bırak sen elinden sazını hemen senin eline bir sini börek gerek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.