Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 gittim çalıştum geldim erbay abiye kapak olsun dedim ama bakılırsa şiirde yine bişey beceremedim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yeşim beceremion Sus otur kenarda Sen sıkıya gelemion Aman küsme daa Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bakun kafamın tasi atayi şiir miir demem yıkarim ortaliği kendini şair mi zannediyon erbay abi bak duruyor orda sedat abi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Kıza ne yükleniyosunuz Onu sahipsizmi sanıyosunuz Ben varım onun yanında Siz çokmu güzel yazıyosunuz.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 almişum dondurmami çikolatlı kaymaklidur aya çıkmamun sebebi dedemin mirasidur..... habu sıcak havada karpuz ne güzel gider helede çiğnenmiş olursa beklediğimize değer.... ekız duydunmu natalia habu sözüm sanadur ben buraya yazar iken sen karpuzu yapa dur..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Kıs Sedat'ın arkasına saklanma Erbay'la birlik olayrum Sus otur yerinde konuşma Çok konuşan dilini koparırum Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 canım sedat abicim sen koru bari beni bu ahlaksızlara bir tek sen verirsin derslerini Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Natalisi erbayı vesairi Ben bilmem böyle şairi Sen onlara bakma Yaz yeşimim takma Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bakun kafamın tasi atayi şiir miir demem yıkarim ortaliği kendini şair mi zannediyon erbay abi bak duruyor orda sedat abi sen dünyada yok iken ben şiir yazar idum sen abc derken ben şiirler ezberledum.... ben görmişum oni senden 1 sene önce bir daha yazacağum sen bana cevap verince.... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 sanane kıs nati erbay abi ne olduda böle yapti niye seni yarı yolda bırakti hırsından çevrim dışi mi oldi? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Sen kime ahlaksız diyeysun Elimde kalırsın bilesun Yoldugum bilmem kaçıncı kız olaysun Dikkat et cok göze bataysuuuunn Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yeşime alkış şak şak Sizde bi susun uşak Kız şair olacak ha gayret Verdim ona kara kuşak Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 kim yari yolda kaldi ekız bana bir söyle laflaruna dikkat et ne biçim konuşuon öyle.... biz burda atışıruk sen bunu bilmezmisun ahlaksız kim oluyor sen bana söylermisun.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Erbay kızı üzme O bal gibi süzme Bilmez tabi ne bilsin Zamanla öğretirsin Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 kim ne derse takmayrum gittiğimde arkama bakmayrum nerdesun sedat abi bunlarla uğraşamayrum naticim göremeyrum seni nereye gittin dövcenmi yoksam beni erbay abi destek olmayyi mi kızdınmı bu şiirimede rahat bırak beni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Ama ben sana takacagum Sen istersen uğraşmayasun Ha neden göremeysun beni Kör mü oldun bakamaysun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ekuz sen nerelisin söyle bakayum bana laz şivesiyle yazmak hiç yakuşmayir sana.... ben trabzonliyum konuşmamda böyledur ekız seviyeli atacasun burda kural böyledur.... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 aldım kara kuşağımi kızdırdım yine natimi ben şair olcam yakıinda bozmayun hayalimi Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bende trabzonluyum gözü kara laz kiziyum kim demiş laz olmadiğimi diyeni parçalayum. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 haböyle şairliği ekız millet ne yapsun sen şiir oku iken herkes kulakluk taksun.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Zaman geldi çattı Cafe kapatma vakti.. Hepinize ii geceler Benim uçak kalktiiiiii... ) Byeeeeeeee Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Senden şair olmas Anca sallaysun Bu meydan sana kalmas Düzgün yasmaysan bilesun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 gel bakalum o zaman kim kimi parçalayacak ALLAH yalan diyeni cehennemde yakacak..... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 gözüm kör olmadi bal gibi göreyrum nedense bu sefer sedat abimi göremeyrum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Natali amma yaptın ha Kızı öldürcenmi daha Sen ilkinde neydin ki Şairmi oldun puhaha.. Neyse gerçekten gidiyorum, ii geceler yeşim, ii geceler erbayım,ii geceler nata.. Byeee... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.